No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

DOXY Massager

Informatīvais biļetens

DOXY 3 Prostatas masāžas stiprinājums

Uzlabojiet savu DOXY Vibrators ar mūsu neparasto uzliku prostatas masāžai. Šis uzgalis tika izstrādāts, lai to izmantotu kopā ar DOXY Wand Massager lai īpaši intensīvi stimulētu prostatu. DOXY Wand-Massager pārraida spēcīgas vibrācijas un pulsācijas tieši uz prostatas masāžas uzgalīti, tādējādi stimulējot prostatu...

Vairāk informācijas

3614/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Uzlabojiet savu DOXY Vibrators ar mūsu neparasto uzliku prostatas masāžai. Šis uzgalis tika izstrādāts, lai to izmantotu kopā ar DOXY Wand Massager lai īpaši intensīvi stimulētu prostatu. DOXY Wand-Massager pārraida spēcīgas vibrācijas un pulsācijas tieši uz prostatas masāžas uzgalīti, stimulējot prostatu tā, ka tas pārspēj visu iepriekš redzēto.

    Prostatas masāžas uzgalītis ir anatomiski veidots, tam ir tāda pati eleganta melna krāsa, tāds pats viengabalains dizains un tikpat augsta kvalitāte kā pārējiem uzgalīšiem DOXY 3 uzlikām. Neporainais, bez smaržas un hipoalerģiskais silikona materiāls nodrošina komfortu un jutīgumu, kas nepieciešams intensīvai prostatas stimulācijai.

    DOXY 3 prostatas masāžas uzlikas ir īpaši izstrādātas, lai sasniegtu un stimulētu prostatu ar tādu precizitāti un intensitāti, kāda ir nepieciešama prostatas masāžai DOXY 3 Wand Massager ir pazīstami. Pateicoties regulēšanas iespējām un pilnīgai kontrolei, ko nodrošina pieta Wand Massager no DOXY 3 sērijā, varat baudīt prostatas stimulāciju pilnīgi relaksēti un piedzīvot eksplozīvus prostatas orgasmus.

    Tāpat kā visi mūsu ekskluzīvie uzgaļi, arī prostatas masāžas uzgalis droši fiksējas savā vietā, lai jūs varētu pilnībā ļauties baudai, neuztraucoties, ka uzgalis izslīdēs no vietas vai pārtrauks prostatas stimulāciju mirkļa karstumā.

    Svarīgākās DOXY 3 prostatas masāžas aparāta funkcijas:

    • Ekskluzīvi izstrādātas: Ar prostatas masāžas ierīci, kas īpaši izstrādāta, lai DOXY 3 sērijai, varat piedzīvot īpaši intensīvus mirkļus.
    • Nepārspējama kvalitāte: Izgatavots no augstas kvalitātes, granīta melna, neporaina, bez smaržas un hipoalerģiska silikona.
    • Augstākie drošības standarti: Piestiprinājums droši fiksējas savā vietā, un tas nevar noslīdēt vai saskrieties.
    • Maksimāla apmierinātība: Izstrādāts tā, lai sasniegtu un stimulētu prostatu un sniegtu vēl nebijušas sajūtas.


    Ar mūsu prostatas masāžas uzliku jūs varat padarīt savu prostatu DOXY 3 / 3R Wand Massager uz jaunu līmeni. Atklājiet neticamās prostatas stimulācijas iespējas un izbaudiet elpu aizraujošas sajūtas.

    Sīkāka informācija:

    • DOXY prostatas masāžas uzlika 3
    • "Die Cast 3" sērijas masāžas aparāti no DOXY ir maināmas galviņas.
    • Ekskluzīvi DOXY ir pieejami četri unikāli uzgaļi.
    • Katrs uzgalis ir izgatavots no granīta melna, hipoalerģiska silikona. Uzlikas nav porainas, bez smaržas un nodrošina maigu gludumu. Uzstādījumi fiksējas, lai novērstu to savērpšanos vai noslīdēšanu.
    • Wand Massager tiek pārdots atsevišķi un nav iekļauts komplektā.
    • Apvienojiet Doxy uzgalīti ar mūsu ūdens bāzes lubrikantu Aquameo drošai un ērtai prostatas stimulācijai. Turiet DOXY Piestiprinājumu un arī Wand Massager ideālā stāvoklī ar mūsu viegli lietojamo VERYCLEAN aerosolu.
    • Nepārspējamais DOXY Wand-Massager un plašais MEO produktu klāsts aizvedīs jūs pasaulē, kur augstākā kvalitāte satiekas ar kaislīgu vēlmi īstenot savas fantāzijas. Izvēlieties labāko, jo jums nevajadzētu samierināties ar kaut ko mazāku. DOXY & MEO - vislabākā kvalitātes un emociju kombinācija!
    • DOXY un MEO neapšaubāmi ir divi no pazīstamākajiem zīmoliem erotiskajā nozarē. Abi uzņēmumi ir izcīnījuši sev unikālu pozīciju ar produktiem, kurus raksturo izcila kvalitāte. DOXY ir plaši pazīstams ar savu spēcīgo Wand Massagerkas garantē nepārspējamas izjūtas, savukārt MEO raksturo plašs produktu klāsts, kas atbilst dažādām vēlmēm. Tomēr abiem zīmoliem kopīga ir apņemšanās izmantot augstas kvalitātes materiālus, lai nodrošinātu ne tikai savu produktu ilgmūžību, bet arī klientu drošību.
    • MEO ir reģistrēta preču zīme Vācijā un Eiropā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.
    • Ja jums gadās būt Turīnā, mēs varam tikai ieteikt jums pierakstīties pie Lorenco. Viņš sniegs jums prostatas masāžu ar īpaša veida "laimīgām beigām". Lorenzo pārzina mūsu produktus kā neviens cits, un viņam piemīt unikālas spējas sniegt jums neaizmirstamu prostatas orgasma pieredzi. Izmantojiet iespēju un ļaujiet vienam no labākajiem iesvētīt jūs prostatas stimulācijas noslēpumos. Spiediet šeit, lai apmeklētu viņa tīmekļa vietni.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Novērtēšana 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Novērtēšana 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Novērtēšana 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            DOXY 3 Prostatas masāžas stiprinājums

            DOXY 3 Prostatas masāžas stiprinājums

            Uzlabojiet savu DOXY Vibrators ar mūsu neparasto uzliku prostatas masāžai. Šis uzgalis tika izstrādāts, lai to izmantotu kopā ar DOXY Wand Massager lai īpaši intensīvi stimulētu prostatu. DOXY Wand-Massager pārraida spēcīgas vibrācijas un pulsācijas tieši uz prostatas masāžas uzgalīti, tādējādi stimulējot prostatu...

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            20 citas preces tajā pašā kategorijā: