No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal krelles

Informatīvais biļetens

Anālās krelles Analgeddon ® Black Baller

Tagad parastajām anālajām pērlītēm ir beigas: Šeit ir jauninājums, ko visi ir gaidījuši! Kamēr daudzas lielās anālās pērlītes dara tikai to, ko jūs no tām sagaidāt, vai pat daudz mazāk, Analgeddon lielās anālās pērlītes nosaka jaunus anālās baudas standartus. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai eksperts, šeit ir pieejamas anālās pērlītes 6 lielos izmēros, lai apmierinātu ikvienu!

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Nekādu parastu anālo pērlīšu: Šeit ir jauninājums, ko visi ir gaidījuši! Kamēr daudzas lielas anālās pērlītes dara tikai to, ko jūs no tām sagaidāt, vai pat daudz mazāk, lielās anālās pērlītes Black Baller analgeddon nosaka jaunus standartus anālās baudas ziņā. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai lietpratējs, šeit ir pieejamas anālās pērlītes 6 lielos izmēros, lai apmierinātu ikvienu!

     

    Kāpēc šīs lielās anālās pērlītes ir tik daudzu mūsu klientu pirmā izvēle? Atbilde slēpjas materiālā un dizainā:

     

    Šķidrais silikons! Šis revolucionārais materiāls ir zīdaini mīksts, hipoalerģisks un ļoti elastīgs, tāpēc tas pielāgojas katram ķermeņa izliekumam. Tas ir ādai draudzīgs un nodrošina īpaši patīkamu sajūtu.

     

    Vai jums ir viss nepieciešamais, lai kļūtu par anālo profesionāli? Pārbaudiet to ar Black Baller Analgeddon anālajām pērlītēm!

     

    Piemērots izmērs ikvienam! Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs, pieredzējis vai absolūts anālais profesionālis - mēs piedāvājam dažādus izmērus, lai katrs varētu atrast savām vajadzībām atbilstošu izmēru.

     

    • S: 9 bumbiņas - diametrs 4 cm, garums 45 cm
    • M: 9 bumbiņas - diametrs 5 cm, garums 55 cm
    • L: 9 bumbiņas - diametrs 6 cm, garums 66 cm
    • XL: 6 bumbiņas - diametrs 6 cm, garums 46 cm
    • XXL: 5 bumbiņas - diametrs 8 cm, garums 49 cm
    • XXXL: 4 bumbiņas - diametrs 9 cm, garums 45 cm

     

    Kāpēc šīs anālās bumbiņas ir pastāvīgi izpārdotas - uzziniet tagad!

     

    Inovatīvs dizains! Spēcīgo piesūcekņa pamatni var piestiprināt pie jebkuras gludas virsmas, ļaujot izmantot anālās lodītes bez rokām. Piesūcekņa pamatne kalpo arī kā praktisks izvilkšanas rokturis, lai izvilktu bumbiņu pēc bumbiņas tieši tādā ātrumā, kāds jums vislabāk patīk. Šāda lēna vai ātra izņemšana orgasma laikā var daudzkārt palielināt orgasma intensitāti!

     

    Daudz vairāk nekā tikai anālā rotaļlieta: Analgeddon daudzpusība ir daudzpusīga Black Baller Analgeddon anālās pērlītes nebeidzas ar anālo izmantošanu. Tās ir piemērotas arī vaginālajai spēlei, tāpēc tās ir obligāts piederums ikvienam īpašu piedzīvojumu cienītājam.

     

    Izmērs nav viss - bet tam ir liela nozīme! Neatkarīgi no tā, cik tālu esat nonācis savā anālajā atklājumu ceļojumā, mēs piedāvāsim jums ideālo izmēru. No zinātkārajiem iesācējiem līdz pieredzējušiem pazinējiem - mūsu izmēru dažādība garantē personalizētu pieredzi.

     

    No 0 līdz 100: kā dažu sekunžu laikā pastiprināt savu orgasmu!

     

    Orgasma efekts! Daudzi vīrieši ziņo, ka anālās pērlītes sniedz viņiem stimulācijas un intensitātes sajūtu, ko citādi ir grūti sasniegt. Tas ir saistīts ar prostatu, kas pazīstama arī kā "P punkts", kas, pareizi stimulējot ar anālajām pērlītēm, var izraisīt satriecošu orgasmu. Un tieši šeit Black Baller Anālās pērlītes: īpašā sajūta, kad orgasma laikā lēni vai ātri izvelk anālās pērlītes, ārkārtīgi pastiprina sajūtas. Tas ir, it kā baudas viļņi plūstu cauri ķermenim bezgalīgās cilpās un pastiprinātu orgasmu gan ilguma, gan intensitātes ziņā.

     

    Kāpēc eksperti dod priekšroku Aquameo un Extremeo, izmantojot lielas anālās pērlītes!

     

    Optimālai pieredzei mēs iesakām pirms tam lietot anālo dušu. Tas nodrošina tīru un bezrūpīgu baudu. Izvēloties lubrikantu, mēs iesakām izmantot ūdens bāzes lubrikantu, piemēram, Aquameo, lai aizsargātu augstas kvalitātes materiālu un padarītu anālo pērlīšu ievietošanu vēl ērtāku. Mūsu Extremeo sprejs atslābina sfinkteri un atvieglo anālo pērlīšu ievietošanu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Lielas anālās pērlītes Analgeddon ® Black Baller
    • Analgeddon® ir reģistrēta MEO Vācijas preču zīme. Analgeddon nozīmē kvalitāti, kaisli un nepārspējamus ekstāzes mirkļus.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.
    • Piemērots iesācējiem un profesionāļiem.
    • Anālai un vaginālai lietošanai.
    • Lūdzu, izmantojiet tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes. Produkti, kas satur silikonu, var sabojāt augstas kvalitātes materiālu. Mūsu Extremeo aerosols atslābina sfinkteri un atvieglo anālo bumbiņu ievietošanu.
    • Izturība: no Liquid Silicone izgatavotās seksa rotaļlietas ir izturīgas un ilgmūžīgas. Pareizi kopjot, tās var kalpot daudzus gadus.
    • Ne velti Liquid Silicone ir viens no populārākajiem intimitāšu materiāliem. Īpaši anālajām pērlītēm Liquid Silicone piedāvā vairākas priekšrocības.
    • Drošība: Liquid Silicone ir hipoalerģisks, kas nozīmē, ka ir ļoti maz ticams, ka tas izraisīs alerģiskas reakcijas. Tas arī nav porains, kas nozīmē, ka tas ir izturīgs pret baktērijām un citiem mikroorganismiem, kuri var uzkrāties porainos materiālos.
    • Elastība: Liquid Silicone ir gan stingrs, gan elastīgs, tāpēc tas ir lielisks materiāls anālajām pērlītēm. Šī elastība ļauj anālajām pērlītēm pielāgoties ķermenim un nodrošina ērtu ievietošanu anālajā atverē un izņemšanu no tās.
    • Atklājiet MEO, vadošo anālo pērlīšu, silikona anālo pērlīšu, lielu anālo pērlīšu un daudz ko citu veikalu! Neatkarīgi no tā, vai tas ir anālais ķēdītis, anālā rotaļlieta, butt plug vai anālais dildo - MEO piedāvā jums labāko no labākajiem. No anālajām pērlītēm iesācējiem līdz anālo treniņu komplektiem pieredzējušiem lietotājiem, tostarp elastīgas anālās rotaļlietas, ūdensizturīgas anālās pērlītes un samtaini mīkstas anālās pērlītes. Mēs piedāvājam tikai augstas kvalitātes produktus, sākot no ftalātus nesaturošiem līdz ādai draudzīgām anālajām pērlītēm. Pasūtiet anālās pērlītes no MEO jau tagad un atklājiet pilnvērtīgu baudu.

    Big Anal Beads

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfecto

    Ya las he probado y genial, recomiendo el producto

      Novērtēšana 

      Muy placenteras

      El tacto es muy suave y la sensación al usarlas es muy buena. Los 49 cm son el largo total, siendo el insertable algo menor, pero de todas maneras es un tamaño bastante aceptable.

        Novērtēšana 

        This thing is the Everest of anal toys!

        These beads live up to the name of the company; they are extreme! I cannot wait to get the 4th bead in. But be careful if you're used to soft big toys, because although it's flexible overall, the beads are firmer than a fist. You definitely need depth experience along with girth to get these in all the way :') .

          Novērtēšana 

          Tolle Verarbeitung

          Tolle Verarbeitung! Fühlt sich gut an! Größen Auswahl ist der Wahnsinn. Kompliment.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Jederzeit wieder. Top Qualität.

          Gute Verarbeitung. Aber wirklich etwas schwer die Größe XXL komplett aus nutzen zu können. Mit etwas Übung und ausreichend Entspannung klappte es aber dann doch!

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Perfect for both of us!

          My girlfriend and I are absolutely thrilled with these anal beads. The workmanship is excellent and the silicone feels really comfortable on the skin. The size and length are just right - it fits perfectly. We would recommend this product to anyone. It really lived up to our expectations and is a great upgrade for our bedroom. We are completely satisfied!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Anālās krelles Analgeddon ® Black Baller

            Anālās krelles Analgeddon ® Black Baller

            Tagad parastajām anālajām pērlītēm ir beigas: Šeit ir jauninājums, ko visi ir gaidījuši! Kamēr daudzas lielās anālās pērlītes dara tikai to, ko jūs no tām sagaidāt, vai pat daudz mazāk, Analgeddon lielās anālās pērlītes nosaka jaunus anālās baudas standartus. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai eksperts, šeit ir pieejamas anālās pērlītes 6 lielos izmēros, lai apmierinātu ikvienu!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            28 citas preces tajā pašā kategorijā: