No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

DOXY Massager

Informatīvais biļetens

DOXY Aktieru sastāvs 3 Wand Massager - Disco Black

Portāls DOXY Cast 3 Wand Massager ir mūsu kompaktais un jaudīgais Wand Massagerkas pazīstams ar savām "labajām vibrācijām". Šis kompaktākais DOXY Massager apvieno visas īpašības, ko mūsu klienti novērtē lielākajos Doxy modeļos: pievilcīgs dizains, augstas kvalitātes materiāli, zīdaina silikona galviņa un optimāla kontrole.

Vairāk informācijas

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls DOXY Cast 3 Wand Massager ir mūsu kompaktais un jaudīgais Wand Massagerkas pazīstams ar savām "labajām vibrācijām". Šis kompaktākais DOXY Massager apvieno visas īpašības, kas mūsu klientiem patīk lielākajos modeļos DOXY Oriģināls un DOXY Cast Massager: pievilcīgs dizains, augstas kvalitātes materiāli, zīdaina silikona galviņa un optimāla kontrole. Un, tā kā MEO ir svarīgs dizains, jūs varat izvēlēties starp dažādiem pievilcīgiem metāliskiem pārklājumiem.

    Atklājiet mūsu kompakto, vislabāk pārdoto DOXY Wand Massager

     

    Neatkarīgi no tā, vai vēlaties relaksējošu masāžu saviem saspringtajiem muskuļiem, vai arī papildu iedarbību savai personīgajai intīmai baudai DOXY The Cast 3 Wand Massager ir pietiekami kompakts, lai sniegtu plaši slavēto doksī spēku tieši īstajā vietā.

     

    Kā DOXY Cast 3 Wand Massager atšķiras no mūsu lielākiem masāžas aparātiem? Masāžas masiera korpuss DOXY Cast 3 Wand Massager ir kompaktāks, un tam ir mazāks motors. Tomēr, pateicoties tā izturīgajam alumīnija korpusam, korpusā esam integrējuši lielus svarus. Tas rada slaveno, dziļo, dungošo vibrāciju, par ko DOXY ir pazīstama.

     

    Galvas DOXY The Cast 3 Wand Massager ir mazāka virsma nekā DOXY Oriģinālajai un lielākai DOXY Modeļiem, kas koncentrē seksīgo spēku tieši īstajā punktā - ideāli piemērots baudai divatā un grūti sasniedzamu ķermeņa daļu sasniegšanai!

     

    DOXY Cast 3 Wand Massager: Jums ir pilnīga kontrole!

     

    Ar vienu pogas pieskārienu varat mainīt režīmu no maiga mutuļošanas ar 3000 pulsējošiem apgriezieniem minūtē līdz elpu aizraujošam dungošanai ar 9000 apgriezieniem minūtē. Aktivizējiet populāro eskalācijas režīmu, nospiežot un trīs sekundes turot ieslēgšanas pogu. Taču esiet uzmanīgi ar tik lielu jaudu, jo šo funkciju sauc arī par "orgasma garantiju".

     

    Tas sniedz jums papildu baudu:

     

    Dzīves garšviela ir dažādībā! Mūsu ekskluzīvais alternatīvo silikona masāžas galviņu klāsts jūs iedvesmos.

     

    Galviņas DOXY The Cast 3 Wand Massager var vienkārši atskrūvēt un nomainīt ar kādu no mūsu četriem īpaši izstrādātajiem uzgaļiem. Katrs uzgalis droši fiksējas savā vietā, tāpēc jums nav jāuztraucas par nejaušu noslīdēšanu vai saslēgšanos.

     

    DOXY Sienas masieris Cast 3: visaugstākā daudzpusība

     

    Uz DOXY Cast 3 Wand Massager ir ne tikai ārkārtīgi jaudīgs vibrators, tas kļūs par jūsu personīgo baudas ierīci un gaida, kad to atklāsiet jūs. Neatkarīgi no tā, vai tas ir vīrietis vai sieviete, viens vai pāris, šis DOXY paver neskaitāmus aizraujošus mirkļus.

     

    Sievietēm:

     

    • Jaudīgās vibrācijas, ko sniedz vibrators, ir ļoti spēcīgas un spēcīgas DOXY The Cast 3 Wand Massager var izmantot ārējai stimulācijai. Daudzas sievietes uzskata, ka DOXY Cast 3 Wand Massager īpaši efektīvs klitora stimulācijai, kas izraisa intensīvus orgasmus. Plašā galviņa DOXY aptver lielu laukumu un nodrošina dziļu, vibrējošu sajūtu, kas sniedzas tālāk par vienkāršu virsmu.
    • Ķermeņa masāža DOXY The Cast 3 Wand Massager var izmantot ne tikai seksuālai apmierināšanai, bet arī kā lielisku ķermeņa masāžas līdzekli. Izmantojiet to, lai atslābinātu saspringtos muskuļus, īpaši kakla, muguras un plecu daļā.

     

    Vīriešiem:

     

    • Vīrieši var izmantot DOXY Cast 3 Wand Massager lai stimulētu anālo atveri vai starpribu - jutīgo zonu starp sēkliniekus un anālo atveri. Masāžas ierīci var vadīt arī gar dzimumlocekli, lai radītu unikālas sajūtas un spēcīgus orgasmus.
    • Ķermeņa masāža: tāpat kā sievietes, arī vīrieši var izmantot ķermeņa masāžu DOXY The Cast 3 Wand Massager ķermeņa masāžai, lai atslābinātos un atbrīvotos no ikdienas stresa.

     

    Pāriem:

     

    • Izbaudi kopā: Pāri var izmantot DOXY Cast 3 Wand Massager priekšspēles laikā un pārmaiņus masēt viens otru vai izpētīt erogēnās zonas. Vibrācijas spēks un dziļums var piešķirt seksam jaunu, aizraujošu dimensiju.
    • Lielāka intimitāte: izmantojot vibratoru dzimumakta laikā, var uzlabot pieredzi. Uz DOXY Cast 3 Wand Massager var izmantot, piemēram, klitora stimulācijai iekļūšanas laikā, kas palielina baudu abiem partneriem.

     

    Rezumējot var teikt, ka DOXY Cast 3 Wand Massager pārsniedz tradicionālās vibratoru robežas, un tajā ir kaut kas ikvienam. Tā daudzpusīgā konstrukcija nodrošina, ka katra izmantošana ir unikāla, pilnvērtīga un pilnībā uzbudinoša. Ļaujiet vibrācijas spēkam DOXY un dodieties nepārspējamas baudas ceļojumā.

     

    Atklājiet Doxy piederumu pasauli:

    Doxy

    Atklājiet savu prieka ceļojumu, kurā varat doties ar DOXY The Cast 3 Wand Massager vēl nebūt nav beidzies. Lai bagātinātu un dažādotu savus jutekliskos piedzīvojumus DOXY rūpīgi izstrādātu piederumu izvēle vīriešiem un sievietēm. No G punkta stimulatora līdz prostatas masāžētājam - šie piederumi ir īpaši izstrādāti dažādām erogēnajām zonām un pārvērš jūsu Die Cast 3 par visaptverošu seksa rotaļlietu DOXY 3 par visaptverošu seksa rotaļlietu. Katrs uzliktnis ir unikāls un piešķir mīlēšanās priekiem svaigumu un uzbudinājumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka šie piederumi ir papildaprīkojums, kas nav iekļauts komplektācijā DOXY The Cast 3 Wand Massager ir iekļauts komplektā. Pielikumi jāpērk atsevišķi, lai lietotāji varētu izvēlēties tieši to, kas atbilst viņu individuālajām vēlmēm un vēlmēm. Izvēloties šos dažādos piederumus, jūs nesaņemat tikai vienu piederumu, jūs saņemat virkni iespēju, lai jūsu Doxy piedzīvojumi pastāvīgi attīstītos un sniegtu gandarījumu.

     

    Jūsu drošība ir pirmajā vietā!

     

    Mūsu ierīču barošanas avots bloķē zemsprieguma līdzstrāvu, nodrošinot drošu lietošanu visā pasaulē. Turklāt 3 metrus garais kabelis nodrošina lielāku pārvietošanās brīvību, tāpēc jums nav nepieciešams atrasties tuvu strāvas rozetei.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • DOXY Cast 3 masāžas aparāts
    • Izmēri: Ķermeņa garums 28 cm, galvas diametrs 4,5 cm, apkārtmērs 12 cm.
    • Svars: 350 g
    • Barošanas avots: Barošanas bloks: 1,5 mm DOXY ar zemsprieguma līdzstrāvu.
    • Komplektā iekļauts adapteris - Apvienotā Karaliste, ES, ASV un ĀS/NZ
    • Kabeļa garums: 3 metri
    • Izmantojiet DOXY Massager kopā ar mūsu ūdens bāzes lubrikantu Aquameo, lai gūtu īpaši patīkamu pieredzi, un uzturiet to tīru ar VERYCLEAN Spray, mūsu ātru un vienkāršu seksa rotaļlietu tīrīšanas līdzekli. Izbaudiet perfektu baudu ar vienkāršību, ko vēlaties.
    • Atklājiet baudas virsotni ar DOXY un MEO. Ar nepārspējamajiem Doxy vibratoriem un plašo MEO kolekciju, kas neatstāj neko, ko vēlēties, jūs varat iegremdēties pasaulē, kurā kvalitāte satiekas ar seksuālo baudu. Izvēlieties labāko, jo ar mazāk nepietiek. DOXY & Meo - kvalitātes un sensacionālas pieredzes sinonīmi.
    • DOXY un MEO ir divi no vadošajiem nosaukumiem erotiskajā nozarē. Abi uzņēmumi ir iemantojuši pasaules slavu ar produktiem, kuru prioritāte ir kvalitāte, funkcionalitāte un klientu apmierinātība. Lai gan zīmols DOXY zīmols ir pazīstams ar savām jaudīgajām masāžas nūjiņām, kas sniedz nepārspējamas sajūtas, MEO zīmols ir ieguvis lielisku reputāciju ar plašu produktu klāstu dažādām gaumēm un vēlmēm. Tomēr abus uzņēmumus atšķir to apņemšanās savos izstrādājumos izmantot augstas kvalitātes materiālus, kas sola ilgmūžību un drošību klientiem.
    • MEO ir reģistrēta MEO, Vācija, preču zīme. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      DOXY Aktieru sastāvs 3 Wand Massager - Disco Black

      DOXY Aktieru sastāvs 3 Wand Massager - Disco Black

      Portāls DOXY Cast 3 Wand Massager ir mūsu kompaktais un jaudīgais Wand Massagerkas pazīstams ar savām "labajām vibrācijām". Šis kompaktākais DOXY Massager apvieno visas īpašības, ko mūsu klienti novērtē lielākajos Doxy modeļos: pievilcīgs dizains, augstas kvalitātes materiāli, zīdaina silikona galviņa un optimāla kontrole.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      20 citas preces tajā pašā kategorijā: