No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

DOXY Massager

Informatīvais biļetens

DOXY 3 USB-C Wand Massager - Turkīza

Portāls DOXY 3 USB-C Wand Massager ir īpaši izstrādāts jaunākajai paaudzei. Šī revolucionārā tehniskā izstrādne atbilst Z paaudzes vēlmēm, kas novērtē zīmola atpazīstamību, uzticamu veiktspēju, stilīgu dizainu, efektivitāti un cenas un vērtības attiecību.

Vairāk informācijas

3597/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls DOXY 3 USB-C Wand Massager ir īpaši izstrādāts jaunākajai paaudzei. Šis revolucionārais tehniskais risinājums atbilst Z paaudzes vēlmēm, kas novērtē zīmola atpazīstamību, uzticamu veiktspēju, stilīgu dizainu, efektivitāti un cenas un vērtības attiecību. Tā ir atbilde uz jaunākās mērķgrupas mainīgajām vajadzībām, kas dod priekšroku gan kvalitātei, gan pieejamai cenai.

    Pārkāpiet noteikumus un izbaudiet DOXY 3 USB-C Wand Wand Massager spēku jebkurā laikā un jebkurā vietā!

    Zīmols DOXY simbolizē iekļaušanu un iespēju piešķiršanu. Wand Massager no DOXY ir izstrādāti, lai apmierinātu visdažādākās vajadzības un vēlmes, lai ikviens varētu izbaudīt baudu pēc saviem noteikumiem.

    Ar DOXY 3 USB-C Wand Massager jūs vienmēr esat noteicējs!

    Ar 3 metrus garo kabeli DOXY 3 USB-C Wand Massager piedāvā nepārspējamu brīvību un ērtības, ceļojot pa pasauli. Iedvesmojoties no slavenā DOXY Cast 3 Wand Massager un uzlādējamā viedtālruņa Die Cast 3R, šis kompaktais un jaudīgais DOXY Wand Massager nodrošina tādas pašas neticami spēcīgas vibrācijas, kas aizraus elpu. Augstas kvalitātes precīza konstrukcija, kas izgatavota no ABS, garantē izturību, ērtu svaru un elegantu dizainu.

    Pieejama jauda Z paaudzei - taisni uz orgasmu!

    Atrisiniet savu iekāri ar tā saukto Continuous Power funkciju, kuru varat viegli regulēt ar + un - pogām, lai atrastu ideālo intensitāti. Lai gūtu papildu spēka efektu, varat aktivizēt impulsa režīmu, vienkārši nospiežot un uz 3 sekundēm turot ieslēgtu ieslēgšanas pogu.

    DOXY 3 USB-C Wand Massager ir izgatavota no augstas kvalitātes, ķermenim draudzīga silikona, kas ir mīksts un samtains pret ādu. Salīdzinot ar lielākiem oriģinālajiem un vadošajiem metāla modeļiem, mazākā galviņa ir mazāka DOXY 3 USB-C ir mazāk iebiedējoša un ideāli piemērota, lai iepazītos ar USB Wand Massager lai iepazītos ar vienu. To var izmantot arī grūti aizsniedzamu ķermeņa daļu masāžai ar lielu precizitāti. Galviņu var arī noņemt, lai bez piepūles notīrītu, nodrošinot higiēnu un nemainīgu veiktspēju.

    Seksīgs luksusa komforts:

    DOXY 3 USB-C ir pieejams divās aizraujošās krāsās: tirkīza un matēti melnā. Piedāvājot nepārspējamu veiktspēju un baudu elegantā, kompaktā dizainā, šis revolucionārais masāžas aparāts sniedz DOXY 3 pārspēj visu pārējo Wand Massager savā cenu kategorijā. Uz DOXY 3 USB-C ir atbilde uz vēlmi pēc augstas veiktspējas un kvalitātes par absolūti pieņemamu cenu. Patiess spēles mainītājs, gandrīz pārāk labs, lai būtu patiesība!

    Sīkāka informācija:

    • DOXY 3 USB-C Wand Massager
    • Izmēri: Ķermeņa garums 28 cm, galvas diametrs 4,5 cm, ķermeņa apkārtmērs 12 cm.
    • Svars: 310 g
    • Barošanas avots: Iebūvējams DOXY 3 USB-C Wand Massager tiek barota, izmantojot integrēto USB-C kabeli. Lūdzu, ņemiet vērā, ka barošanas bloks NAV iekļauts piegādes komplektācijā un NAV saderīgs ar piederumiem, kas paredzēti Wand Massager Cast 3 un Cast 3R ir saderīgs. Jums būs nepieciešams 5V/3A Power Delivery (PD) USB-C USB-C kontaktdakšu adapteris, lai darbinātu jūsu Wand Massager ar strāvu.
    • Kabeļa garums: 3 metri
    • The DOXY 3 USB-C Wand Massager ir elastīgs masāžas aparāts, kas ir piemērots gan sievietēm, gan vīriešiem un pāriem. Sievietes to var izmantot, lai intensīvi stimulētu klitoru un citas erogēnās zonas, vīrieši - starpribu, dzimumlocekli, sēkliniekus un anālo atveri. Pāriem šis masieris piedāvā aizraujošu veidu, kā uzlabot priekšspēli un baudīt papildu stimulāciju dzimumakta laikā.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Génial

    Cet appareil est génial tout simplement

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Mega

    Mega verarbeitetes Gerät! Der Kopf des Vibrators ist sehr groß und besteht aus Silikon. Er ist "weich" und der Kopf ist minimal biegsam. Er ist relativ leise. Die Verarbeitung ist sehr gut und sauber. Die Farbe ist sehr schön :)!!! Besser geht es nicht!!! Vielen Dank dafür!!! So etwas sollte in keiner Nachttischschublade fehlen.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Turkīza

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Turkīza

    Portāls DOXY 3 USB-C Wand Massager ir īpaši izstrādāts jaunākajai paaudzei. Šī revolucionārā tehniskā izstrādne atbilst Z paaudzes vēlmēm, kas novērtē zīmola atpazīstamību, uzticamu veiktspēju, stilīgu dizainu, efektivitāti un cenas un vērtības attiecību.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    20 citas preces tajā pašā kategorijā: