No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

DOXY Massager

Informatīvais biļetens

Rabbit Pielikums DOXY 3 Wand Massager

Vienlaikus stimulējiet klitoru un G punktu: Tā vienmēr ir laba ideja! Ar DOXY 3 Rabbit Uzliku jūs varat pārveidot DOXY Wand Massager par visaugstāko baudas rīku un izbaudīt spēku, ko var sniegt tikai DOXY var piedāvāt.

Vairāk informācijas

3615/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vienlaikus stimulējiet klitoru un G punktu: Tā vienmēr ir laba ideja! Ar DOXY 3 Rabbit Uzliku jūs pārveidojat DOXY Wand Massager par lielisku baudas rīku un izbaudiet spēku, ko var sniegt tikai DOXY var piedāvāt. Ar intuitīvajām un ātri reaģējošajām pogām uz DOXY Wand Massager 3 vai 3R, varat pielāgot spēcīgo vibrāciju ritmu un intensitāti tieši atbilstoši savām vēlmēm.

    Šis uzgalis piešķir baudai pavisam jaunu dimensiju. Šis atjautīgais, elastīgais uzgalis ir īpaši izstrādāts, lai DOXY 3 sērijai un pārveido DOXY Wand Massager par spēcīgu klitora un G punkta stimulatoru, kas rada spēcīgas, pulsējošas vibrācijas tieši tur, kur vēlaties.

    Mūsu Rabbit ir ļoti populāra seksa rotaļlieta, kas īpaši izstrādāta vienlaicīgai klitora un vagīnas stimulācijai. Nosaukums Rabbit cēlies no stimulatora raksturīgajām "ausīm", kas atgādina truša ausis. Šīs "ausis" tiek izmantotas klitora stimulēšanai, savukārt garākā stimulatora daļa tiek ievietota vagīnā, kur tā nodrošina perfektu iekšējo stimulāciju.

    DOXY Rabbit galvenās funkcijas ir šādas.

    • Vaginālā stimulācija: garākā stimulatora daļa tiek ievietota makstī.
    • Klitora stimulācija: stimulatora "ausis" atrodas pret klitoru un nodrošina tiešu klitora stimulāciju. Šāda iekšējās un ārējās stimulācijas kombinācija var izraisīt intensīvus orgasmus.
    • Divējāda iedarbība: vienlaicīga klitora un maksts stimulācija ir galvenā stimulatora iezīme Rabbitkas to atšķir no citiem stimulatoriem. Šī dubultā darbība daudziem lietotājiem var sagādāt īpašu gandarījumu.


    Ar īpaši izstrādātiem uzgaļiem DOXY 3 / 3R Wand Massager kļūst par daudzfunkcionālu baudas instrumentu. Katrs no šiem uzgaļiem ir izstrādāts, lai stimulētu, uzbudinātu un pilnībā apmierinātu. Ārkārtīgi spēcīgās vibrācijas DOXY tiek pārraidītas tieši uz uzliku, lai radītu dažādas elpu aizraujošas sajūtas.

    Uzliktnis stingri fiksējas, tāpēc jums nav jāuztraucas, ka uzliktnis var nokrist tieši pirms orgasma Rabbit noslīdēšanu vai savērpšanos tieši pirms orgasma.

    DOXY 3 stiprinājuma izcelšana:

    • Ekskluzīvs dizains: Katrs uzgalis ir īpaši izstrādāts, lai DOXY 3 sērijai un nodrošina unikālu un stimulējošu pieredzi.
    • Augstas kvalitātes materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes melna silikona, bez porām, bez smaržas un hipoalerģisks.
    • Droša piestiprināšana: Katrs uzgalis stingri fiksējas, lai tas neslīdētu un neaizslīdētu karstuma brīdī.
    • Atklājiet jaunas seksuālās baudas dimensijas: Neatkarīgi no tā, vai izmantojat šo vai kādu citu no mūsu uzmavām, tās visas piedāvā unikālas sajūtas, ko atklāt.


    Lietošana: Vienkārši atskrūvējiet apaļo galviņu DOXY Un nomainiet to ar Rabbit Nomainiet to ar uzliku. Vītne savieno Wand Massager ar uzliku un garantē drošu lietošanu.

    Ļaujieties savām sajūtām, atklājiet baudas dziļumus un sagatavojieties unikālai orgasmiskai pieredzei ar ekskluzīvo uzliku DOXY 3 uzlikām unikālam orgasmiskam ceļojumam. Ir pienācis laiks izbaudīt tīro burvību, kas DOXY var piedāvāt.

    Sīkāka informācija:

    • DOXY 3 Rabbit - Pielikums klitora un G punkta stimulācijai
    • The DOXY Cast 3 sērijā ir unikāla īpašība: maināma galviņa. Šo galviņu var vienkārši atskrūvēt un nomainīt pret kādu no mūsu četriem īpaši izstrādātajiem uzgaļiem, kas ir izgatavoti tikai un vienīgi šim nolūkam DOXY ražots tikai un vienīgi Šie uzgaļi paver pilnīgi jaunas iespējas un padara Doxy pieredzi vēl daudzpusīgāku un aizraujošāku.
    • Katrs uzgalis ir izgatavots no granīta melna, hipoalerģiska silikona.
    • Uzlikas, kas paredzētas DOXY nav poraini, bez smaržas un nodrošina patīkamu sajūtu.
    • Piestiprinājumi fiksējas, lai novērstu savērpšanos vai noslīdēšanu.
    • DOXY Wand Massager tiek pārdots atsevišķi un nav iekļauts komplektācijā.
    • Lai gūtu maigu un drošu baudu, izmantojiet uzliktni kopā ar mūsu ūdens bāzes lubrikantu Aquameo. Pirms un pēc lietošanas notīriet stimulatora uzliku un masāžas ierīci ar mūsu aerosolu VeryClean.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Novērtēšana 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Rabbit Pielikums DOXY 3 Wand Massager

        Rabbit Pielikums DOXY 3 Wand Massager

        Vienlaikus stimulējiet klitoru un G punktu: Tā vienmēr ir laba ideja! Ar DOXY 3 Rabbit Uzliku jūs varat pārveidot DOXY Wand Massager par visaugstāko baudas rīku un izbaudīt spēku, ko var sniegt tikai DOXY var piedāvāt.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        20 citas preces tajā pašā kategorijā: