No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

DOXY Massager

Informatīvais biļetens

DOXY Bullet Vibrator - Sudraba - Luksusa vibrators

Ar DOXY Bullet Ar vibratoru diskrētas seksuālās stimulācijas prieks vienmēr ir sasniedzams. Šim kompaktajam luksusa vibratoram ir viss: tas nodrošina tādas pašas dziļas, plaukstošas vibrācijas, kādas jūs esat pieraduši saņemt no DOXY taču elegantā, ļoti diskrētā dizainā.

Vairāk informācijas

3610/00

79,90 €


-5%

75,91 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar DOXY Bullet Ar vibratoru diskrētas seksuālās stimulācijas prieks vienmēr ir sasniedzams. Šim kompaktajam luksusa vibratoram ir viss: tas nodrošina tādas pašas dziļas, spēcīgas vibrācijas, kādas esat pieraduši saņemt no.. DOXY taču elegantā, ļoti diskrētā dizainā.

     

    DOXY Bullet Vibrators ir ideāli piemērots ikvienam, kam patīk diskrēts, bet ekstrēms baudījums. Ar smalki veidotu uzgalīti precīzai stimulācijai, šis DOXY Bullet sasniedz tieši tās vietas, kur tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu mērķtiecīgu stimulāciju. Un ar septiņiem dažādiem režīmiem jūsu baudai nav nekādu ierobežojumu.

     

    Izceltākās funkcijas DOXY Bullet Vibrators:

     

    • Kompakts un diskrēts: varat to lietot jebkurā vietā, nepievēršot nevēlamu uzmanību.
    • Greznība, ko sajust un redzēt: Izgatavots no augstas kvalitātes anodēta alumīnija, kas nodrošina elegantu un ērtu sajūtu.
    • Jaudīga veiktspēja: nodrošina tikpat intensīvu vibrāciju, kādu pazīstat no DOXY pazīstama.
    • Daudzpusīgs: divi ātrumi un pieci dažādi vibrācijas modeļi ļauj mainīt stimulāciju dažu sekunžu laikā.
    • Ūdensizturīgs: izmantojiet vibratoru vannā vai dušā, lai baudītu mitru un mežonīgu baudu.
    • Uzlādējams: 1,40 stundas ilgs uzlādes laiks nodrošina nepārtrauktu jautrību un padara vibratoru DOXY Bullet Un vibrators ir gatavs otrajam piegājienam.

     

    Uz DOXY Bullet Vibrators ir viegli lietojams un ergonomiski perfekti veidots. Tas bez piepūles slīd no vienas rokas otrā un sniedz jums brīvību sevi apmierināt tur, kur jums vislabāk patīk. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat DOXY Bullet vienatnē vai kopā ar partneri, mājās vai ceļojuma laikā, šis diskrētais, bet ļoti jaudīgais Bullet vibrators būs jūsu uzticams sabiedrotais visos intīmajos piedzīvojumos.

     

    DOXY Bullet Vibrators ir ievietots elegantā un izturīgā alumīnija korpusā, kurā atrodas arī C tipa USB uzlādes kabelis, lai tas vienmēr būtu drošībā un gatavs nākamajam piedzīvojumam. Tas ir ūdensizturīgs un aicina jūs pagarināt laiku vannā vai dušā un izbaudīt pavisam jaunu baudas pasauli.

     

    Gan sievietes, gan vīrieši būs sajūsmā:

     

    Sievietes:

     

    • Tiešā klitora stimulācija: precīzs uzgaļa gals DOXY Bullet Ir ideāli piemērots precīzai stimulācijai. Slīdiet pa klitoru ar mainīgu spiedienu un ātrumu, lai gūtu intensīvu baudu.
    • Ārējās erogēnās zonas: Sievietēm bez klitora ir arī daudzas citas erogēnās zonas. Izmantojiet DOXY Bullet Vibratoru, lai stimulētu tādas zonas kā augšstilbu iekšpuse, krūtsgali vai vēders.
    • Tease & Denial: Izmantojiet dažādus intensitātes līmeņus, lai pietuvinātu jūs kulminācijai, pēc tam palēniniet un atkārtojiet procesu, lai piedzīvotu intensīvu orgasmu.

     

    Vīrieši:

     

    • Frenuluma stimulācija: Frenulums, kas atrodas dzimumlocekļa apakšpusē tieši zem dzimumlocekļa kaunuma, ir ļoti jutīgs. Ja DOXY Bullet Ja šeit tiek izmantots vibrators, var rasties spēcīgs orgasms.
    • Starpenes stimulācija: zona starp sēkliniekiem un anālo atveri, saukta par starpeni, daudziem vīriešiem ir vēl viena karstā vieta. Maiga vibrācija šajā zonā var palielināt uzbudinājumu.
    • Tūpļa stimulācija: Tūpļa rajonā ir daudz nervu galu, kas to padara ļoti jutīgu pret stimulāciju. Ar DOXY Bullet Vibratoru varat viegli stimulēt anālo atveri, lai palielinātu baudu.
    • Sēklinieku stimulācija: maiga vibrācija uz sēkliniekiem var sniegt unikālu un patīkamu pieredzi. Vibratora iestatījumi DOXY Bullet Vibratora iestatījumus var regulēt, lai nodrošinātu komfortu un intensitāti.
    • Dzeltenuma stimulācija: dzimumloceklis ir vēl viena ļoti jutīga zona. Izmantojot DOXY Bullet Vibratora izmantošana šajā zonā, īpaši ap dzimumlocekļa galviņu, var izraisīt intensīvus orgasmus.
    • Citas erogēnās zonas: Tāpat kā sievietes, arī vīrieši var izmantot DOXY Bullet Vibratoru, lai stimulētu sprauslas, augšstilbu iekšpusi vai citas erogēnās zonas.

     

    Pāriem:

     

    • Dalieties priekā: Ļaujiet DOXY Bullet Priekšspēles laikā izmantojiet vibratoru pār otra ķermeni. Atklājiet viens otra jutīgākās vietas un pārmaiņus regulējiet vibrācijas intensitāti.
    • Lielāka prieka baudīšana ar blowjob: Kamēr viens no partneriem veic orālo stimulāciju, otrs var uzlabot pieredzi ar vibratoru, izmantojot vibratoru DOXY Bullet Pieredzi, izmantojot vibratoru uz dažādām erogēnajām zonām.
    • Vairāk baudas seksa laikā: seksa laikā vibratoru var izmantot, lai DOXY Bullet Vibratoru var izmantot, lai seksa laikā stimulētu ārējās erogēnās zonas, papildinot intīmo mirkli ar papildu baudu.
    • Tease & Denial: Izmantojiet DOXY Bullet Vibratoru, lai stimulētu otru personu, palielinātu gaidīšanu un pastiprinātu orgasmu.

     

    Kompaktā izmēra, spēcīgās vibrācijas un elegantā dizaina vibrators DOXY Bullet Vibrators padara to par pievilcīgu pavadoni ikvienam - gan vienam, gan pārim. Iegremdējiet sevi šo sajūtu pasaulē un atklājiet, kas padara DOXY Bullet Vibrators ir neaizstājama jūsu seksa rotaļlietu kolekcijas sastāvdaļa.

     

    Īpaši jutīgs, īpaši plāns un īpaši diskrēts: skaistais vibrators ir īpaši jutīgs, īpaši plāns un īpaši diskrēts DOXY Bullet Vibrators ir tik kompakts un diskrēts, kā jūs to sagaidītu, tomēr ideāla izmēra, lai jūs saviļņotu no galvas līdz kājām. Septiņi ļoti apmierinoši vibrācijas režīmi stimulē katru nervu un padara vibratoru par unikālu seksa rotaļlietu DOXY Bullet Vibrators ir unikāla luksusa klases seksa rotaļlieta.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • DOXY Bullet Vibrators
    • Izmēri: Garums 120 mm, galviņas diametrs 25 mm.
    • Svars: 85 grami
    • Barošanas avots: USB kabelis ar magnētisko kontaktdakšu uzlādei
    • Kabeļa garums: 30 cm
    • Krāsa: sudraba
    • Izmantojiet DOXY Bullet Vibratoru ar mūsu ūdens bāzes lubrikantu Aquameo, lai gūtu īpaši patīkamu pieredzi, un uzturiet to nevainojami tīru ar mūsu praktisko rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN Spray.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    5 Star product

    All products from Doxy are real and does more than you add says it does both outside and in! Makes me feel like a man I need to be! Thanks MEO pleasure is your business

      Uzrakstiet savu pārskatu

      DOXY Bullet Vibrator - Sudraba - Luksusa vibrators

      DOXY Bullet Vibrator - Sudraba - Luksusa vibrators

      Ar DOXY Bullet Ar vibratoru diskrētas seksuālās stimulācijas prieks vienmēr ir sasniedzams. Šim kompaktajam luksusa vibratoram ir viss: tas nodrošina tādas pašas dziļas, plaukstošas vibrācijas, kādas jūs esat pieraduši saņemt no DOXY taču elegantā, ļoti diskrētā dizainā.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      20 citas preces tajā pašā kategorijā: