No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drāšanas mašīnas un slaukšanas mašīnas

Informatīvais biļetens

Autoblow VacuGlide - slaukšanas mašīna vīriešiem

Jauns Piedāvājums
  • Autoblow VacuGlide - slaukšanas mašīna vīriešiem

Dzimumlocekļa slaukšanas mašīna, kas burtiski izsūc orgasmu no jūsu ķermeņa? Jā, lūdzu! Tieši to piedāvā "Autoblow VacuGlide": augsto tehnoloģiju slaukšanas mašīna vīriešiem, kurai pat nav nepieciešama erekcija. "Autoblow VacuGlide" neapšaubāmi ir dzimumlocekļa slaukšanas aparātu Rolls-Royce!

Vairāk informācijas

3592/00

999,90 €


-200,00 €

799,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Dzimumlocekļa slaukšanas mašīna, kas burtiski izsūc orgasmu no jūsu ķermeņa? Jā, lūdzu! Tieši to piedāvā "Autoblow VacuGlide": augsto tehnoloģiju slaukšanas mašīna vīriešiem, kurai pat nav nepieciešama erekcija. Tomēr slaukšanas mašīna ir piemērota ne tikai vīriešiem, kuriem ir problēmas ar erekcijas sasniegšanu - tā ir piemērota ikvienam vīrietim, kurš vēlas augstas kvalitātes masturbatoru ar jaudīgu slaukšanas funkciju.

     

     


    Mūsu slaukšanas mašīna vīriešiem izsūc orgasmu tieši no ķermeņa!


    Dzimumlocekļa slaukšanas mašīna sver 6 kg, un to veido izturīgs, 3,2 mm biezs korpuss, kas izgatavots no presēta alumīnija. Tam ir 3 izmēru regulējami stimulācijas cilindri, kas piemēroti katram vīrietim un katram stimulācijas veidam. Elektroniski vadāmie vārsti ļauj mainīt iesūkšanas un dzimumlocekļa stimulācijas spēku. Ierīcei un visiem piederumiem ir augstas kvalitātes uzglabāšanas maisiņš diskrētai glabāšanai pēc lietošanas vai ceļojuma laikā. Ierīce ir pārsteidzoši klusa savam izmēram un rada tikai nelielu virzuļa un motora čīkstēšanu.

    edging , Tease & Denial vai perfektai minetēšanai:

    stundām ilgi edgingstundām, perfekta blowjob vai intensīva dzimumlocekļa slaukšana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša! "Autoblow VacuGlide" ir slaukšanas ierīce vīriešiem, kas jebkurā laikā un bez kompromisiem apmierina visas vēlmes. Slaukšanas aparāts var palutināt dzimumlocekli maigi, lēni un intensīvi vai izsūkt to ārkārtīgi intensīvi un augstākajā līmenī. Vīrietis sasniedz orgasmu "bez rokām", pat nepieskaroties.

    VacuGlide ir vīriešu slaukšanas aparātu Rolls-Royce!

    Elpu aizraujošu orgasmu noslēpums slēpjas slaukšanas aparāta augstas kvalitātes konstrukcijā un nepārspējamā sūkšanas jaudā.


    Kalts no augstākās kvalitātes presēta alumīnija!


    Pirkums uz mūžu! Slaukšanas mašīna sver aptuveni 6 kg un ir tikpat laba, cik izskatās. Absolūti augstas kvalitātes konstrukcija!



    Nav uzstādīšanas? Nekādu problēmu!

    Vienkārši nosmērējiet dzimumlocekli ar MEO STROKE lubrikantu un ievietojiet to stimulācijas cilindrā, pat ja dzimumloceklis nav erekcijā. Vakuuma funkcija palīdz īsā laikā sasniegt erekciju un elpu aizraujošu orgasmu, liekot vīrietim ejakulēt kā zirgam!


    Aprīkots ar 3 stimulācijas cilindriem:

    Individuālas pielāgošanas iespēja ir tas, kas padara "Autoblow VacuGlide" slaukšanas ierīci tik īpašu. Komplektācijā ietilpst trīs dažādi stimulācijas cilindri un imobila atslēga, ko var izmantot, lai iestatītu maksimālo insulta garumu.

    Autoblow VacuGlide

    Regulējams insulta garums:

    Insulta ātrumu un insulta garumu var regulēt, pieskaroties vienai pogai.

    Testēts līdz pilnībai!

    Katrs "Autoblow VacuGlide" slaukšanas aparāts tiek pakļauts visstingrākajiem testiem ISO sertificētā ražotnē. Vīriešiem paredzēta slaukšanas iekārta, kas patiešām ir izgatavota tā, lai kalpotu ilgi.


    Komplektā iekļauts glabāšanas maisiņš:

    Uzmanība un kārtība ir viss un viss. Katra "Autoblow VacuGlide" slaukšanas iekārta tiek piegādāta glabāšanas maisā, kurā katrai detaļai ir sava noteikta vieta.

    Autoblow VacuGlide

    Šajos videoklipos (vācu un angļu valodā) jūs varat uzzināt visu par mūsu slaukšanas mašīnu, kas paredzēta peņiem:



    Video vācu valodā.

    Video angļu valodā.

    Autoblow VacuGlide VacuGlide ir TA slaukšanas ierīce vīriešiem, kuri ilgojas pēc augstākās baudas, ko sniedz dzimumlocekļa slaukšana! Vienatnē, ar partneri, Tease & Denial vai sesijas laikā edging Sesija. Vīrietis izjūt spēcīgu sajūsmu, atrodoties aparāta varā, kad tas nepārtraukti sūc un sūc viņa dzimumlocekli, novedot viņu līdz kulminācijas robežai un, iespējams, pat līdz otrajam, trešajam vai ceturtajam orgasmam. VacuGlide no Autoblow piedāvā unikālu intensīvas un ilgstošas stimulācijas pieredzi, kas ikvienu vīrieti ieved jaunā baudas valstībā.

    Vairāk informācijas:

    • Autoblow VacuGlide - dzimumlocekļa slaukšanas ierīce
    • Pārsteidzoši kluss un neuzkrītošs.
    • Nepārspējama izturība un kvalitāte.
    • Pielāgojami stimulācijas cilindri: Trīs dažādi slaukšanas cilindru izmēri, kas izgatavoti no ķermenim draudzīga materiāla, piemēroti jebkura izmēra dzimumloceklim.
    • Regulējams gājiena garums, sūkšanas ātrums un intensitātes līmeņi.
    • Var diskrēti glabāt komplektā iekļautajā uzglabāšanas maisiņā.
    • 180 cm garš kabelis ērtai lietošanai neatkarīgi no attāluma līdz kontaktligzdai.
    • Materiāls: slaukšanas ierīce izgatavota no presēta alumīnija, gumijas šļūtene, silikona uzmavas, plastmasas pogas.
    • Izmēri: Apmēram 15,7 cm x 38,5 cm, savienojuma šļūtene - aptuveni 1,83 m. Izmēri.
    • Krāsa: sudraba un melna
    • Mehānisms: dzimumlocekļa sūcējs masturbators
    • Svars: aptuveni 6 kg
    • Informācija: Slaukšanas mašīna vīriešiem, saukta arī par dzimumlocekļa slaukšanas mašīnu vai pilnībā automātisku masturbatoru, ir seksa rotaļlieta, kas paredzēta seksuālās stimulācijas vai dzimumakta sajūtu imitācijai. Mūsu slaukšanas aparāti ir izstrādāti tā, lai veiktu kustības vai darbības, kas līdzīgas manuālai masturbācijai vai vaginālam, anālajam vai orālajam dzimumaktu. Vīriešu slaukšanas aparāta darbība var atšķirties, taču šajā slaukšanas aparātā ir mehāniskas detaļas un pneimatiskās sistēmas, kas nodrošina ritmisku sūknēšanu un sūkšanu. "Autoblow VacuGlide" ir aprīkots ar dažādiem ātruma un intensitātes iestatījumiem, lai radītu dažādas sajūtas.
    • Atklājiet augsto tehnoloģiju masturbācijas pasauli, izmantojot vislabāko slaukšanas mašīnu vīriešiem, kas ir revolūcija seksuālās apmierināšanas pasaulē. Dzimumlocekļa slaukšanas mašīna vīriešiem nav vienkārši masturbators vīriešiem, bet gan piedzīvojums, kas sniedz daudz vairāk nekā parasto baudu. Neatkarīgi no tā, vai meklējat labāko masturbatoru pasaulē vai esat BDSM orgasma cienītājs, mūsu dzimumlocekļa slaukšanas mašīna "Autoblow VacuGlide" piedāvā jums visu. Dzimumlocekļa slaukšanas mašīna ir ideāli piemērota ikvienam, kam patīk māksla edging mīlestību vai vēlas izbaudīt intensīvas sajūtas Tease & Denial. Tas nav tikai vienkāršs masturbators vīriešiem, bet gan ierīce, kas pat piespiedu orgasmu padara sasniedzamu. VENUS2000 un VENUS 2000 modeļi, The Milker un TREMBLR ir labi pazīstami vīriešu masturbatoru kategorijā, taču "Autoblow VacuGlide" nosaka jaunus standartus kā masturbatoru slaukšanas ierīce. Cītīgāku seksuālo rotaļu cienītājiem "Autoblow VacuGlide" kā BDSM slaukšanas mašīna ir neaizstājams papildinājums viņu kolekcijai, jo "Autoblow VacuGlide" piedāvā jaunu baudas, dominances un padevības dimensiju. Šis slaukšanas aparāts vīriešiem padara seksuālo pieredzi vēl intensīvāku un sniedz vēl lielāku gandarījumu. Šis slaukšanas aparāts vīriešiem ir progresīvas tehnoloģijas un tīras baudas simbioze. "Autoblow VacuGlide" ir kas vairāk nekā tikai masturbators vīriešiem, tā ir pieredze, kas seksuālās apmierināšanas pasaulē ir nepārspēta. Izbaudiet atšķirību ar slaukšanas ierīci, kas īpaši izstrādāta, lai stimulētu vīrieša dzimumlocekli tā, kā jūs nekad neesat iedomājies, ka tas ir iespējams.
    • MEO ir Vācijā reģistrēta MEO preču zīme. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    It’s worth every penny

    The price point is the most prominent issue. It’s expensive. But if you have the cash, it’s worth every penny because of the quality you receive. $1k for blowjobs whenever you want? That’s a steal.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Awesome

    My bf tied me up, put tons of lube on my hard cock and inserted the cylinder over my cock and slowly at first, followed by faster thrusts masturbated me! Oh so awesome!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Absolut begeistert

    Als langjähriger MEO-Kunde bin ich vom "Autoblow VacuGlide" absolut begeistert. Diese High-Tech-Melkmaschine hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Eines der herausragendsten Merkmale ist, dass man keine Erektion braucht, um es zu benutzen. Das macht es ideal für Männer, die Schwierigkeiten haben, eine Erektion zu bekommen, aber es ist auch perfekt für jeden alleinstehenden Mann, der sich nach einem intensiven und befriedigenden Erlebnis sehnt.

    Die Kombination des "Autoblow VacuGlide" mit dem Rude Boy- Prostatavibrator war für mich eine wahre Offenbarung. Die gleichzeitige Stimulation hat die Intensität meines Orgasmus extrem gesteigert. Die Melkfunktion des Gerätes ist kraftvoll und das Gefühl, dass es den Orgasmus förmlich aus meinem Körper saugt, ist unglaublich und unvergleichlich.

    Die hochwertige Verarbeitung und das benutzerfreundliche Design sind weitere Pluspunkte. Die Reinigung und Wartung sind einfach, was für mich ein wichtiger Faktor ist. Alles in allem bietet der "Autoblow VacuGlide" ein hochwertiges und intensives Erlebnis, das ich jedem Mann empfehlen kann, der auf der Suche nach etwas Neuem ist.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Das Gerät gefällt mir

    Diese Melkmaschine übernimmt die ganze Arbeit. Mann braucht nur zu warten, bis das unweigerliche Finale da ist.... Herrlich!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Elektrische Melkmaschine für multiple Orgasmen

    Diese elektrische Melkmaschine ist ein hervorragendes Produkt, das mich in vielerlei Hinsicht überzeugt hat. Die hochwertigen Materialien sind angenehm anzufassen und leicht zu reinigen, was zusammen mit dem modernen Design für eine komfortable Handhabung sorgt. Das lange Kabel ermöglicht es, kreative Stellungen auszuprobieren, ohne die Hände zu benutzen, und die verschiedenen Modi bieten ein breites Spektrum an Stimulation bis hin zum Orgasmus oder multiplen Orgasmen.

    Die Verpackung des Produkts ist ansprechend und sehr edel. Die Verarbeitung ist erstklassig und die Bedienung einfach, ohne mit Batterien hantieren zu müssen. Mit mehreren Geschwindigkeitsstufen verspricht der Autoblow Vacuglide Abwechslung, Spaß und ein authentisches Erlebnis.

    Die Melkmaschine besticht durch eine klare Bedienungsanleitung, die die Handhabung erleichtert und ein einzigartiges Erlebnis bietet, das der Realität erstaunlich nahe kommt. Die Flexibilität der inneren Silikonhüllen in den Zylindern ermöglicht eine angenehme Anpassung und bietet gleichzeitig genügend Widerstand, um ein realistisches Gefühl zu vermitteln.

    Alles in allem ist diese Melkmaschine eine lohnende Anschaffung, die den intimen Momenten eine neue Dimension verleiht. Von der hohen Qualität bis zur vielfältigen Funktionalität erfüllt diese Maschine alle meine Erwartungen und ist eine klare Empfehlung für jeden, der etwas Neues und Aufregendes ohne Partner erleben möchte.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Gratamente satisfecho

    Una experiencia única gracias a sus diversos modos de movimiento e intensidad. Su diseño ergonómico y la variedad de opciones permiten personalizar el uso según tus preferencias. La calidad de construcción y los materiales son destacables, asegurando durabilidad y comodidad.
    Su sencillo desmontaje facilita la limpieza, garantizando higiene y comodidad. Una combinación de innovación y practicidad que eleva el placer personal a nuevos niveles.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Molto soddisfatto!!!

    Finalmente dopo un accurato e meticoloso esame pratico, posso finalmente recensire questo Autoblow Vacuglide. L’oggetto è abbastanza imponente, e da subito ci si rende conto che di buona fattura. La mia esperienza personale è stata molto positiva le sensazioni sono molto realistiche quindi ve lo consiglio caldamente in quanto ne ho provati diversi, e questo stimolatore vale proprio i soldi spesi. Ulteriormente si smonta completamente , rendendo molto semplice l’operazione di pulizia...

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Une autre dimension à nos ébats intimes

    Mon compagnon et moi-même cherchions de nouveaux moyens de pigmenter nos ébats intimes.
    Cet accessoire a été acheté pour agrémenter notre vie de couple, si j’avais déjà des sex-toys, mon compagnon lui n’en avait pas.
    C’était une grande première pour lui et d’abord considérant que ce gadget était inutile, il apprécia vite les sensations nouvelles procurées par le jouet (j'en suis presque jalouse). Les possibilités de choix de la vitesse et du mode y sont assurément pour quelques choses. Nous avons utilisé le lubrifiant STROKE fourni avec le jouet et l’extase est vite arrivée.
    Je suis ravie de l'achat que j'ai fait. Ce jouet a donné une autre dimension à nos ébats intimes.
    Je le recommande vivement et est à consommer sans tabou seul ou avec sa partenaire.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    I've never felt something better in my entire life

    This is the Ferrari of masturbators and it is not for beginners. Using it requires reading the instructions and being fairly handy at just figuring things out. Here are a few tips I learned that made it worth it: First you'll need lots and lots of lube. Second, you will need to experiment with the 3 stroking tubes and you might feel you like one on one day and another on a different day. They each offer different levels of tightness and different feelings, although my penis is not thick enough to use the giant one. Put some time into adjusting the screw in the window as it's not very convenient when it pops off your penis. Finally, remember you have to hold the buttons for the air to create the suction in or out, but when you figure out the right setting at the right suction level, there's just nothing on earth that has ever made me feel that good. It's purely addictive.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Simple to control with the buttons and pretty quiet too.

    This is a less expensive version of the Venus2000. I've always seen them in videos but never had the chance to buy one. I always wondered what the hype was all about and now I know! Suction is the be all end all of pleasure toys for men. There are very limited choices and now i know why - I took a look under the hood and this machine weights 15 pounds and has more metal in it than a vacuum cleaner. The controls are intuitive but do require reading instructions. The suction blowjob it provides is unreal.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    It sucks the life out of your nuts

    Lube up and get ready for the ride of your FUCKING LIFE. I had to remove a star based on the size. I had a venus2000 a long time ago in the early 2000s and they managed make this in a smaller package.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Biggest cumshot of my life

    MEO said it was big and heavy and they were not kidding. This thing looks like it came off an an airplane or something. The good part is I just set it next to myself on the bed so the size doesn't cause an issue, its just surprising. It took me a while to figure out the settings and adjusting the small screw was important. I'm 7x5 and I found the middle tube to work best, but the smallest tube is extra tight and feels even better. I had a monster cum shot after using this thing and luckily there was a pause button for that. Its very different than using other masturbators!!!!!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    It truly feels like getting a blowjob from the most committed pe

    It truly feels like getting a blowjob from the most committed person. It can suck you steady for hours.

    This is not like any other masturbator or pocket pussy on the market. This is a professional grade ejaculation machine. Once you get her dialed in and understand the controls, and use the right sleeve, you just sit back, hands free, and let it milk the load out of you. It is the ultimate self service experience to lay back and let it do all the work. Its insanely realistic as the vacuum pressure squeezes your dick like a real blowjob and it truly sucks you off at whatever speed/depth you want. Whether you're in the mood for a slow and steady suckle, or a flat out suck off, this girl can do it. I've never experienced anything more realistic. I hope they come out with replacement parts like more cylinders, sleeves and valve caps, as I see myself wearing her out in the next year, and I see these as necessary available replacement parts at the price point for the actual machine. But overall, in many ways, this machine is better then sex. Once you blow a nut in this, you'll understand why its so expensive, and its so worth it.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Autoblow VacuGlide - slaukšanas mašīna vīriešiem

    Autoblow VacuGlide - slaukšanas mašīna vīriešiem

    Dzimumlocekļa slaukšanas mašīna, kas burtiski izsūc orgasmu no jūsu ķermeņa? Jā, lūdzu! Tieši to piedāvā "Autoblow VacuGlide": augsto tehnoloģiju slaukšanas mašīna vīriešiem, kurai pat nav nepieciešama erekcija. "Autoblow VacuGlide" neapšaubāmi ir dzimumlocekļa slaukšanas aparātu Rolls-Royce!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: