No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Pātagas un flogger

Informatīvais biļetens

Briesmonis - Bullwhip

Atklājiet maksimālu spēku un kontroli ar šo brīnišķīgo BDSM rotaļlietu - mūsu bullwitch īstiem pazinējiem. Šis pātaga ir ne tikai iespaidīgs rīks kungiem, dominantiem, vergiem un verdzenēm, bet arī apliecina visaugstāko kvalitāti un izturību fiziskās disciplīnas pasaulē.

Vairāk informācijas

3876/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet maksimālu spēku un kontroli ar šo brīnišķīgo BDSM rotaļlietu - mūsu bullwitch īstiem pazinējiem. Šis pātaga ir ne tikai iespaidīgs rīks kungiem, dominantiem, vergiem un verdzenēm, bet arī apliecina visaugstāko kvalitāti un izturību fiziskās disciplinēšanas pasaulē.

    Neļaujiet sevi maldināt ar tā neuzkrītošo izmēru. Bulvītis ir aprīkots ar izturīgu pātagas virvi, kas nodrošina tieši tādu intensitāti, lai jūsu pakļāvīgajai partnerei sniegtu neaizmirstamu atdeves sajūtu. Vienotā, pītā ādas aste atstāj skaidru nospiedumu uz ādas, savukārt nerūsējošā tērauda rokturis nodrošina stingru satvērienu spēcīgai pātagas pātagas izspiešanai.

    Pārdomātais dizains ļauj bez piepūles veikt pātagas triepienus, nodrošina ievērojamu sasniedzamību un, pateicoties gandrīz 60 cm garumam, iespaidīgu pātagas skaņu ar katru sitienu.

    Šis bullwhip ir ideāls aksesuārs ikvienam, kurš BDSM scēnā meklē ideālu klases, spēka un precizitātes apvienojumu. Izjūtiet patiesu spēku savās rokās un iegremdējiet sevi intensitātes un dominances mijiedarbībā.

    Vairāk informācijas:

    • The Beast - Bullwitch
    • Materiāls: Augstas kvalitātes pīta āda apvienojumā ar nerūsējošā tērauda rokturi.
    • Izturība: izturīgais nerūsējošā tērauda rokturis ne tikai labi izskatās, bet ir arī ļoti izturīgs.
    • Ērtums: nerūsējošā tērauda rokturis padara pātagu ērtu turēšanā.
    • Precizitāte: ar šo ādas pātagu iespējams izdarīt mērķtiecīgus sitienus.
    • Intensivitāte: pātagai ir ļoti intensīva iedarbība.
    • Kopējais garums: aptuveni 80 cm
    • Roktura garums: aptuveni 23 mm
    • Roktura diametrs: aptuveni 20 mm
    • Materiāls: tērauds, āda
    • Krāsa: melna



    Drošība un atbildība triecienspēļu laikā:

    Lietojot bullwitch kā daļu no BDSM aktivitātēm, ir svarīgi ievērot drošas, saprātīgas un saskaņotas izmantošanas (SSC) principus:

    • Izglītojiet sevi un savu partneri par pareizu lietošanu un riskiem. Lietojiet bultivatu tikai tad, ja esat labi informēti par tā lietošanu.
    • Reāli novērtējiet savas un partnera spējas. Izvairieties no lietošanas vielu ietekmē, kas var traucēt spriestspēju.
    • Visām darbībām jābalstās uz visu iesaistīto pušu skaidru un apzinātu piekrišanu. Izmantojiet Safewordlai atvieglotu saziņu un ievērotu robežas.


    Ievērojot šīs vadlīnijas, jūs varat būt droši, ka jūsu BDSM pieredze būs gan piepildīta, gan droša.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Tolle Qualität zu einem guten Preis.

    Ich bin mit dieser Peitsche sehr zufrieden. Sie ist qualitativ hochwertig verarbeitet, langlebig und macht viel Spaß. Ich kann sie jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem SM-Spielzeug ist, das sowohl Qualität als auch Spaß bietet. Obwohl ich sie schon intensiv benutzt habe, sieht sie immer noch aus wie neu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Briesmonis - Bullwhip

      Briesmonis - Bullwhip

      Atklājiet maksimālu spēku un kontroli ar šo brīnišķīgo BDSM rotaļlietu - mūsu bullwitch īstiem pazinējiem. Šis pātaga ir ne tikai iespaidīgs rīks kungiem, dominantiem, vergiem un verdzenēm, bet arī apliecina visaugstāko kvalitāti un izturību fiziskās disciplīnas pasaulē.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      24 citas preces tajā pašā kategorijā: