No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Pātagas un flogger

Informatīvais biļetens

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Populārs starp profesionāļiem.

BDSM flogger "MoonlitMistress" no Mauvais Garçon Sērijas no MEO ir ļoti populārs aksesuārs profesionālu dominatrices pasaulē. Šis flogger apvieno ne tikai funkcionalitāti un estētiku, bet arī radošu dizainu, kas to atšķir no citiem floggeriem.

Vairāk informācijas

3573/00

pieejams

Vairāk informācijas

BDSM flogger "MoonlitMistress" no Mauvais Garçon Sērijas no MEO ir ļoti populārs aksesuārs profesionālu dominatrices pasaulē. Šis flogger apvieno ne tikai funkcionalitāti un estētiku, bet arī radošu dizainu, kas to atšķir no citiem floggeriem. Īpaši izteiksmīgs ir BDSM pātagas rokturis, kura forma atgādina dildo, kas piešķir BDSM pātagai flogger

"MoonlitMistress" nodrošina lielisku līdzsvaru un vadāmību, tā kopējais garums ir 68 cm, pātagas garums - 46 cm un koka rokturis - 22 cm. Koka roktura 35 mm diametrs nodrošina ērtu un drošu satvērienu, kas ir īpaši noderīgs prasīgu un ilgu BDSM sesiju laikā. 380 gramu svars palīdz nodrošināt, ka flogger 380 gramu svars palīdz nodrošināt, ka rotaļlieta ērti iekļaujas rokā un ļauj efektīvi, bet kontrolēti ar to rīkoties.

Rūpīgi izstrādātās ādas siksniņas piedāvā dažādas izmantošanas iespējas - no maigiem, glāstošiem pieskārieniem līdz intensīvākiem triepieniem. Meistarīgi izgatavotā, melnā koka roktura un dekoratīvā ādas mezgla kombinācija piešķir BDSM flogger "MoonlitMistress" ne tikai elegantu izskatu, bet arī garantē tā izturību un robustumu.

"MoonlitMistress" ir kas vairāk nekā tikai BDSM pātaga, tas ir priekšmets, kas meistarīgi iemieso dominances un jutekliskas pavedināšanas mākslu. Tā popularitāte profesionālu dominatoru vidū liecina par tā kvalitāti un efektivitāti. Neatkarīgi no tā, vai tas ir pieredzējuša meistara, stingras dominatores rokās vai kā daļa no privātkolekcijas flogger "MoonlitMistress" ir neaizstājams aksesuārs ikvienam, kurš BDSM sesijas laikā novērtē stilu, kvalitāti un daudzpusību.

flogger vai BDSM pātaga? Mēs izskaidrojam atšķirību:

A flogger un BDSM pātaga ir divi dažādi BDSM piederumi, katram ar unikālām īpašībām un pielietojumu.

BDSM pātagu parasti raksturo dažādas mīkstas siksniņas vai auklas, kas piestiprinātas pie stingra roktura. Flogger siksnas var būt izgatavotas no dažādiem materiāliem, piemēram, ādas, zamšādas vai virves. flogger ir raksturīga tā daudzpusība. BDSM pātagu var izmantot visdažādākajos veidos - no maigiem, glāstošiem pieskārieniem līdz intensīvākām, bet pilnvērtīgām pātagām. Šim nolūkam var izmantot flogging bieži vien ietver plakanas, ritmiskas kustības, kas sniedz intensīvu pieredzi, bet bieži tiek uztvertas kā mazāk sāpīgas. flogging bDSM pātaga ir īpaši piemērota iesācējiem, jo triepienu intensitāti var palielināt lēnām un variēt sajūtas.

Turpretī BDSM pātagu parasti veido garāks, stingrs rokturis un viena gara aukla vai siksna, kas pēc trieciena iedarbojas punktveidīgi un ļoti intensīvi. Pātagu lietošana parasti prasa lielāku praksi un precizitāti, jo sitieni ir daudz intensīvāki un mērķtiecīgāki. Tos bieži izvēlas pieredzējuši BDSM praktizētāji, kuri vēlas panākt lielāku sāpju un kontroles līmeni. Pātagas ir pieejamas dažādos veidos, piemēram, kā bullwhip, single tails vai cat o' nine tails, un katrai no tām ir savas īpašas iezīmes un paņēmieni.

Izvēle starp flogger un pātagu lielā mērā ir atkarīga no personīgajām vēlmēm, pieredzes un vēlamās intensitātes. A flogger bieži vien ir laba izvēle tiem, kas meklē daudzpusīgu piederumu, kurš piedāvā plašu sajūtu klāstu un ir piemērots gan maigām, gan intensīvākām rotaļām. Savukārt pātaga ir piemērotāka tiem, kuri dod priekšroku mērķtiecīgākiem un intensīvākiem sitieniem un kuriem jau ir pieredze šādu instrumentu izmantošanā.

Sīkāka informācija:

  • Papildu informācija par BDSM pātagu "MoonlitMistress"
  • Impact Play Aksesuārs no Mauvais Garçon MEO sērijas
  • flogger ar ādas siksniņām un dekoratīvu ādas mezglu, kas savieno melno, skaisti veidoto koka rokturi ar flogera ādas siksniņām. Izcelšanās: pātagas forma atgādina dildo.
  • Izmēri: Kopējais garums 68 cm, pātagas garums 46 cm, koka roktura garums 22 cm, koka roktura diametrs 35 mm.
  • Kopējais svars: 380 grami
  • Materiāls: āda, koksKvalitāte un pieredze, kas pārsteidz: MEO nav tikai vārds, bet gan kvalitātes un inovāciju sinonīms augstas kvalitātes BDSM piederumu jomā. Jau gadiem ilgi MEO ir bijis pirmklasīgu produktu simbols, kas izgatavoti no labākajiem materiāliem un ražoti ar vislielāko rūpību un precizitāti. Produktu klāsta produkti Mauvais Garçon klāsts ir izcils piemērs meistarībai un pieredzei, ko MEO iegulda katrā savā izstrādājumā. Šie BDSM pātagas ar savu izturīgo konstrukciju un eleganto dizainu iemieso aizrautību un pieredzi, ar kādu MEO izstrādā produktus prasīgiem pazinējiem. Klienti visā pasaulē novērtē izturīgos un uzticamos izstrādājumus, kas ne tikai attaisno viņu cerības, bet arī regulāri tās pārsniedz. Šis izstrādājums ir kas vairāk nekā tikai BDSM aksesuārs - tas ir MEO uzticības, kvalitātes un inovāciju izpausme katrā detaļā.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Populārs starp profesionāļiem.

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Populārs starp profesionāļiem.

BDSM flogger "MoonlitMistress" no Mauvais Garçon Sērijas no MEO ir ļoti populārs aksesuārs profesionālu dominatrices pasaulē. Šis flogger apvieno ne tikai funkcionalitāti un estētiku, bet arī radošu dizainu, kas to atšķir no citiem floggeriem.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

24 citas preces tajā pašā kategorijā: