No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Penis & sēklinieki

Informatīvais biļetens

ElectroRing™ sistēma no E-Stim Systems

Jauns Piedāvājums

E-Stim Systems piedāvā inovatīvo ElectroRing™ sistēmu, kas ir daudz plašāka par vienkāršiem E-Stim dzimumlocekļa gredzeniem. Šī sistēma tika izstrādāta ne tikai kā dubultā dzimumlocekļa gredzens, bet arī paplašina elektrostimulācijas iespējas, piedāvājot dažādas iespējas, tostarp šķīstību.

Vairāk informācijas

32,90 €


-10%

29,61 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    ElectroRing™ sistēma no E-Stim Systems: revolūcija dzimumlocekļa elektrostimulācijā!

    E-Stim Systems iepazīstina ar inovatīvo ElectroRing™ sistēmu, kas ir daudz vairāk nekā vienkārši E-Stim dzimumlocekļa gredzeni. Šī sistēma ne tikai tika izstrādāta kā dubultā dzimumlocekļa gredzens, bet arī paplašina elektrostimulācijas iespējas, piedāvājot dažādas iespējas, tostarp šķīstību.

    Galvenās E-Stim Systems ElectroRing™ sistēmas iezīmes:

    • Daudzpusīgs un modulārs dizains: katrs ElectroRing™ gredzens ir paredzēts lietošanai ar izturīgiem 4 mm savienotājiem no E-Stim™ E-Stim Systems un ir pilnībā saderīgs ar 4 mm zema profila kabeļiem (Art. 3808). Kontaktligzdas ir izvietotas abās gredzena pusēs, lai kabeļus varētu elastīgi savienot.
    • Reālas bipolāras sajūtas: Sistēma ir modulāra bipolāra ierīce ar diviem gredzeniem, kas atdalīti ar izolatoru, lai nodrošinātu elpu aizraujošas bipolāras sajūtas. Parasti lielākais gredzens tiek novietots aiz sēkliniekiem, bet mazāks gredzens tiek novietots uz dzimumlocekļa vārpstas un nostiprināts ar divām īkšķu skrūvēm, lai lietošana būtu vienkārša un efektīva.
    • Lietošana kā šķīstības ierīci: lai nodrošinātu lielāku drošību BDSM kontekstā, kniedētās skrūves var aizstāt ar sešstūra skrūvēm, lai pakļāvīgais vīrietis nevarētu noņemt sistēmu bez atbilstošiem instrumentiem (skatīt piederumu komplektu).
    • Daudzi izmēri: Izmēri no 30 mm līdz 65 mm (iekšējais diametrs) ar satinētu, izturīgu apdari, tāpēc katram ir piemērots izmērs.
    • Daudzpusīgs pielietojums: šos gredzenus, kas ir daļa no jaunās BiPolar ElectroRing™ sistēmas, var izmantot arī kā atsevišķus monoelektrodus vai kā vienkāršu metāla dzimumlocekļa gredzenu.
    • Augstas kvalitātes materiāls: katrs ElectroRing™ gredzens ir izgatavots no aviācijas un kosmosa klases alumīnija sakausējuma ar 4 mm ligzdām, kas iestrādātas augšdaļā. Lai gan gredzenam ir divi savienotāji, nav ieteicams abus savienot ar vienu kanālu, ja tiek izmantots tikai viens gredzens.


    Norādījumi par izmēriem:

    Ar mērlenti izmēriet apkārtmēru ap dzimumlocekli un aiz sēkliniekiem.
    Izvēlieties divus gredzenu diametrus, kas atbilst apkārtmēram ap dzimumlocekli un aiz sēkliniekiem. Erekcijas laikā gredzeniem jābūt cieši pieguļošiem, bet ne pārāk cieši.
    Izmantojiet tabulu, lai pārvērstu apkārtmēru gredzena iekšējā diametrā.

    ElectroRing™ sistēma no E-Stim Systems: jauna dimensija dzimumlocekļa elektrostimulācijā.

    ElectroRing™ sistēma piedāvā unikālu un modernu pieeju dzimumlocekļa un sēklinieku elektrostimulācijai, apvienojot elektrostimulācijas stimulējošo efektu ar dzimumlocekļa gredzenu fiziskajām sajūtām. Neatkarīgi no tā, vai meklējat nevainības pieredzi vai vēlaties intensīvāku elektrostimulāciju, ElectroRing™ sistēma piedāvā drošu, efektīvu un daudzpusīgu risinājumu jūsu vajadzībām.

    E-Stim Systems Electro Ring ir pieejami dažādi gredzenu izmēri, kas atbilst jūsu vajadzībām. Mēs iesakām neizvēlēties pārāk ciešu gredzenu, jo tas var ietekmēt asinsriti, un ne pārāk lielu, jo jo mazāka gredzena pieskāriens ādai var radīt diskomfortu. Gredzena diametrs ir iegravēts ElectroRing™ priekšpusē.

    . Ja tiek izmantots tikai viens gredzens, ir jāizmanto otrs elektrods (piemēram, E-Stim līmējošais elektrods), lai varētu plūst strāva. Gredzeniem mēs iesakām izmantot mūsu ūdens bāzes elektrovadošo elektrodu gelu ESHOCK, jo tas uzlabo kontaktu un elektrostimulāciju.

    Optimālai lietošanai gredzeni ir jāapvieno ar ElectroRing™ piederumu komplektu, jo inovatīvajai koncepcijai nepieciešami divi gredzeni. Apvienojot šos divus izstrādājumus, iegūsiet intensīvu elektrostimulācijas pieredzi, kas ir pilnībā pielāgota jums un jūsu vēlmēm.

    Sīkāka informācija:

    • ElectroRing™ sistēma no E-Stim Systems: revolūcija dzimumlocekļa un sēklinieku elektrostimulācijā.
    • Pieejami dažādi izmēri ar iekšējo diametru no 30 mm līdz 65 mm.
    • Katra gredzena iekšējais diametrs ir iegravēts priekšpusē, lai to būtu viegli identificēt.
    • Mēs iesakām lietot kopā ar mūsu ūdens bāzes vadītspējīgo gelu ESHOCK, lai uzlabotu kontaktu un elektrostimulāciju.
    • Lūdzu, ņemiet vērā: ElectroRing™ gredzeni netiek piegādāti kopā ar piederumiem (izolatoru, skrūvēm utt.). Jums ir nepieciešams pasūtīt piederumu komplektu.
    • Izmēri: ElectroRing™ diapazons ir no E-Stim Systems piedāvā dažādus izmērus, kas piemēroti dažādiem pielietojumiem. 30 mm ElectroRing™ iekšējā diametra izmērs ir 30 mm, apkārtmērs ir 94 mm, un tas sver 26 gramus. 35 mm ElectroRing™ ir nedaudz lielāks, tā iekšējais diametrs ir 35 mm, apkārtmērs - 110 mm, un tas sver 28 gramus. 40 mm ElectroRing™ iekšējais diametrs ir 40 mm, apkārtmērs 126 mm, un tas sver 30 gramus. 45 mm ElectroRing™ iekšējais diametrs ir 45 mm, apkārtmērs 141 mm, un tas sver 32 gramus. Tiem, kas dod priekšroku lielākam diametram, 50 mm ElectroRing™ iekšējais diametrs ir 50 mm, apkārtmērs 157 mm un svars 36 grami. 55 mm ElectroRing™ iekšējais diametrs ir 55 mm, apkārtmērs 172 mm, un arī tas sver 36 gramus. 60 mm ElectroRing™ iekšējais diametrs ir 60 mm, apkārtmērs 188 mm, un tas sver 38 gramus. Visbeidzot, 65 mm ElectroRing™, kas ir vislielākais šajā klāstā, iekšējais diametrs ir 65 mm, apkārtmērs - 204 mm, un arī tas sver 38 gramus. Katrs no šiem ElectroRing™ diapazona izmēriem ir izstrādāts tā, lai būtu ērts un efektīvs dažādām elektrostimulācijas metodēm.
    • Izmēra noteikšana: Izmantojot papīra vai auduma mērlenti, izmēriet dzimumlocekļa kātu un vietu aiz sēkliniekiem. Vienam gredzenam jābūt pietiekami lielam, lai tas ietilptu aiz sēkliniekiem, otram gredzenam jābūt pietiekami lielam, lai tas ietilptu ap dzimumlocekļa kātu. Tas ir vajadzīgais apkārtmērs. Tabula palīdzēs to pārvērst iekšējā gredzena diametrā. Izvēlieties abus vajadzīgos gredzenu diametrus. Gredzeniem ir labi jāpieguļ, un tiem nav jābūt pārāk cieši pieguļošiem, kad dzimumloceklis ir erekcijā. Ja gredzeni ir pārāk cieši, var rasties neērti sašaurinājumi, bet, ja tie ir pārāk vaļīgi, var rasties nepatīkamas sajūtas.
    • Izgatavoti saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
    • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    ElectroRing™ sistēma no E-Stim Systems

    ElectroRing™ sistēma no E-Stim Systems

    E-Stim Systems piedāvā inovatīvo ElectroRing™ sistēmu, kas ir daudz plašāka par vienkāršiem E-Stim dzimumlocekļa gredzeniem. Šī sistēma tika izstrādāta ne tikai kā dubultā dzimumlocekļa gredzens, bet arī paplašina elektrostimulācijas iespējas, piedāvājot dažādas iespējas, tostarp šķīstību.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: