No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Deviant™ - vidēja izmēra vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

Šī elektroda izmērs ir piemērots visdažādākajām vēlmēm, un tas ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas izjust ekstremālas sajūtas anālās/vaginālās elektrostimulācijas laikā.

Vairāk informācijas

3789/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vidējais Deviant™ elektrods no E-Stim Systems anālās/vaginālās elektrostimulācijas maksimumam!

    Šis elektrods ir piemērots visdažādākajām vēlmēm un ir ideāli piemērots tiem, kas vēlas izjust ekstremālas sajūtas anālās/vaginālās elektrostimulācijas laikā. Medium Deviant™ elektrods no E-Stim Systems ir inovatīvs, ievietojams elektrods, kas apvieno e-stimulācijas tehnoloģijas zināšanas ar radošu dizainu, lai nodrošinātu unikālu elektrostimulācijas pieredzi.

    Izbaudiet tīru ekstāzi ar Deviant™ elektrodiem no E-Stim Systems:

    Deviant™ elektrodi ir pieejami trīs izmēros un nodrošina izcilu vaginālās vai anālās elektrostimulācijas pieredzi Unikālā Ripplehead™ tehnoloģija ar rievotu virsmu pastiprina elektroda elektrostimulāciju ķermeņa iekšienē, padarot to par īpaši efektīvu līdzekli ekstātisku orgasmu sasniegšanai. Bipolārais dizains fokusē elektrisko sajūtu un pastiprina stimulāciju un baudu. Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, elektrodi ir ērti lietojami un sola drošību un pilnīgu seksuālo apmierinājumu. Neatkarīgi no tā, vai tie paredzēti G punkta vai prostatas stimulācijai, Deviant™ elektrodi ir atslēga uz intensīviem un elpu aizraujošiem orgasmiem.

    Vidēja izmēra Deviant™ elektroda galvenās īpašības:

    • Unikāls Ripplehead™ dizains: Deviant™ elektroda galviņai ir daudz izciļņu, kas rūpīgi izstrādāti, lai nodrošinātu īpaši intensīvu stimulāciju anālās/vaginālās iekļūšanas laikā. Gropes pastiprina elektrostimulāciju, savukārt gludā, apaļā galviņa nodrošina ērtu anālo/vaginālo ievadīšanu.
    • Efektīva bipolārā elektroda konstrukcija: vadoša elektroda galviņas un pamatnes kombinācija, ko atdala izolēts kakliņš, rada ļoti efektīvu bipolāro elektrodu. Šī konstrukcija nodrošina mērķtiecīgu un intensīvu elektrostimulāciju gan anāli, gan vagināli.
    • Ergonomisks un drošs dizains: Izolētā, elektrību nevadošā kakliņa maigās līknes un pamatnē izfrēzētā rieva atvieglo anālo/vaginālo ievietošanu un izņemšanu.
    • Augstas kvalitātes konstrukcija: Deviant™ elektrods ir izgatavots no augsti pulēta aviācijas un kosmosa kvalitātes alumīnija ar 4 mm nerūsējošā tērauda savienojuma ligzdām, un tam ir ražotāja mūža garantija E-Stim Systems.
    • Deviant™ elektrodu savieno ar elektrostimulācijas ierīci, izmantojot pamatnē integrētās 4 mm ligzdas. Mēs piedāvājam dažādus adapterus, lai mūsu elektrodus varētu pievienot arī citu ražotāju ierīcēm.
    • Izmēri: Vidēja izmēra Deviant™ elektrods ar 38 mm diametru un 128 mm garumu ir ideāls izmērs ērtai anālai/vaginālai lietošanai un nodrošina efektīvu seksuālo elektrostimulāciju pieredzējušiem lietotājiem.


    Elektroda tīrīšana un kopšana:

    Deviant™ elektrodu ir viegli tīrīt - vienkārši noskalojiet ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai izmantojiet VERYCLEAN aerosolu un atstājiet nožūt. Pirms uzglabāšanas elektrodam jābūt pilnīgi sausam, īpaši 4 mm ligzdām.

    Vēl lielākam elektrostimulācijas baudījumam:

    Lai nodrošinātu ērtu ievietošanu vagīnā/anālajā atverē un īpaši labu elektrovadītspēju, jālieto lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, ESHOCK no MEO. Izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes vai hibrīda lubrikantiem un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems saderīgs.

    Vidējais Deviant™ elektrods: absolūti nepieciešams anālajai un vaginālajai elektrostimulācijai!

    Neatkarīgi no tā, vai esat jaunais šāda veida seksa rotaļlietu lietotājs vai jau esat guvis pieredzi ar e-stimulāciju, Deviant™ elektrods piedāvā aizraujošu augsta komforta, kvalitātes un stimulējoša rievota dizaina kombināciju, kas padara to par vērtīgu papildinājumu seksuālajai elektrostimulācijai.

    Vairāk informācijas:

    • Deviant™ - vidēja izmēra vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems
    • Precīzi veidotas rievas gar gar garās elektroda galviņas nodrošina intensīvu stimulāciju ievietošanas laikā, savukārt gludā, noapaļotā elektroda galviņa atvieglo ievietošanu gan vīriešiem (anālais), gan sievietēm (vaginālais vai anālais). Pēc ievietošanas elektroda daudzās rievas nodrošina ļoti efektīvu elektrisko kontaktu - tas ir pluss elpu aizraujošam elektroseksam.
    • Nevadošais elektroda kakliņš ir veidots ar maigām līknēm, lai nodrošinātu lielāku komfortu, un pamatnei ir dziļāka rieva, kas atvieglo izņemšanu no anālās atveres vai maksts.
    • Elektrovadošās elektroda galviņas un pamatnes kombinācija, kas atdalītas ar izolētu elektroda kakliņu, nodrošina ļoti efektīvu bipolāro elektrodu. Tagad tikai pievienojiet mūsu elektrostimulācijas ierīču brīnišķīgās funkcijas, un jums ir satriecoša un būtiska Estim seksa rotaļlieta.
    • Tips: Bipolārais, ievietojams
    • Kopējais garums: 128 mm
    • Ievietojamais garums: 110 mm
    • Diametrs: 38 mm
    • Apjoms/izmērs: 119 mm
    • Svars: 296 g
    • Savienojumi Divas 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    ottimo prodotto

    arrivato in confezione anonima con all'interno cavetto, istruzioni, e plug anal, lo provato da solo e con la mia compagna, prodotto molto bello che stimola molto bene e tiene più eretto e duraturo il pene . Molto bello quando si fà sesso e la donna lo comanda a sorpresa, ottimo godimento. La provato pure la mia compagna ed è rimasta molto soddisfatta. Facile da pulire, lo consiglio sia per single uomini e donne, che per coppie. esegue molto bene il massaggio prostatico ed un consiglio per gli uomini non seguite l'ideologia che se uno lo usa non è un uomo............

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Deviant™ - vidēja izmēra vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

    Deviant™ - vidēja izmēra vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

    Šī elektroda izmērs ir piemērots visdažādākajām vēlmēm, un tas ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas izjust ekstremālas sajūtas anālās/vaginālās elektrostimulācijas laikā.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: