No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibrators

Gatavojieties absolūti elektrizējošam piedzīvojumam, jo šeit ir "Real Deal Neal", e-stimulatora vibrators no Mystim, kas ir īsts elektroseksa šedevrs! Šī seksa rotaļlieta ir daudz vairāk nekā tikai vibrators. Tas ir tavs jaunais rotaļu biedrs, kas gatavs novest tevi līdz seksuālai ekstāzei un stimulēt tavas intīmākās zonas tā, kā vēl nekad iepriekš neesi pieredzējis.

Vairāk informācijas

3343/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Gatavojieties absolūti elektrizējošam piedzīvojumam, jo šeit ir "Real Deal Neal", e-stimulatora vibrators no Mystim, kas ir īsts elektroseksa šedevrs! Šī elektrostimulācijas seksa rotaļlieta ir daudz vairāk nekā tikai vibrators. Tas ir tavs jaunais rotaļu biedrs, kas gatavs novest tevi līdz seksuālai ekstāzei un stimulēt tavas intīmākās zonas tā, kā vēl nekad iepriekš neesi pieredzējis!!!!

     

    Izceltākās īpašības:

     

    • Uzlādējams e-stimulācijas vibrators.
    • Anālai un vaginālai lietošanai.
    • E-stimulators un vibrācija: viss vienā rotaļlietā - nav nepieciešama papildu stimulācijas ierīce.
    • Izteikti izteikts dzeltenums: aptver Jūsu karstos punktus mērķtiecīgai stimulācijai, intensīvi stimulē, lietojot vagināli vai anāli.
    • 8 vibrācijas režīmi: nodrošina daudzveidību.
    • Elektrostimulācija 5 režīmos: dziļai, patīkamai pulsējošai tirpināšanai.
    • Efektīvs iegurņa dibena treniņš: stiprina un tonizē intīmos muskuļus.
    • Vienkārša lietošana: visu var ērti kontrolēt tieši uz rotaļlietas, pieskaroties vienai pogai.
    • Zīdaini mīksts silikons: vieglai ievietošanai un maksimālam palutinošam komfortam.
    • Ūdensizturīgs: seksam vannā/baseinā vai dušā.

     

    Mūsu "Real Deal Neal" ir uzlādējams e-stimulatora vibrators, kas piedāvā labāko no abām pasaulēm. Tas apvieno 8 neatvairāmus vibrācijas režīmus ar 5 intensīvām stimulācijas strāvām, lai iekļūtu jūs ar spēcīgu, dziļu tirpšanas sajūtu, kas jūs pilnībā atņems elpu un pārņems baudu. Bet tas vēl nav viss! Šo daudzpusīgo E-Stim vibratoru var lietot gan anāli, gan vagināli, pateicoties tā izteiktajam dzimumloceklim, kas perfekti aptver jūsu erogēnās zonas precīzai stimulācijai. Neatkarīgi no tā, vai izmantojat E-Stim vibratoru vienatnē vai kopā ar partneri, Neal vienmēr ir gatavs sniegt jums neaizmirstamu pieredzi.

     

    Jūs varat viegli kontrolēt funkcijas tieši uz rotaļlietas, pieskaroties vienai pogai. Izvēlieties sev tīkamāko vibrācijas un e-stim režīmu un izbaudiet tos atsevišķi vai kombinēti. Jums patiks, kā zīdaini maigā silikona virsma masē jūsu dziļumus un sniedz absolūtu labsajūtu.

     

    Neal ir radīts ne tikai baudai gultā! Esiet drosmīgi un ņemiet viņu dušā vai vannā, jo viņš ir absolūti ūdensizturīgs. Jūsu slapjās un mežonīgās rotaļas noteikti kļūs vēl aizraujošākas! Un, ja jums beigsies enerģija, Neal var ātri uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto magnētisko USB uzlādes kabeli.

     

    Arī Neal tīrīšana ir ļoti vienkārša. Vienkārši izmantojiet ūdeni un maigas ziepes vai īpašu tīrīšanas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu VERYCLEAN, lai saglabātu viņu tīru un svaigu. Neaizmirstiet lietot tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, lai aizsargātu e-stimulatora zīdaino virsmu, vienlaikus nodrošinot vienmērīgu un ērtu ievietošanu.

     

    Vai esat gatavs īstam darījumam? Tad uzdrošinieties un pasūtiet Mystim "Real Deal Neal" jau šodien. Jūs būsiet sajūsmā!

     

    Tīrīšana un kopšana:

     

    E-Stim Sextoy ir izgatavots no medicīniskā platīna silikona. Tas padara to ļoti higiēnisku un viegli tīrāmu ar mitru drānu un maigām ziepēm. Regulāri lietojiet arī ādai draudzīgu dezinfekcijas līdzekli, piemēram, VERYCLEAN (lūdzu, ievērojiet lietošanas instrukciju). Pirms vibratora lietošanas vai uzlādes ļaujiet tam pilnībā nožūt. Lūdzu, pārliecinieties, ka izmantojat vibratoru tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu ESHOCK gelu, kas ir īpaši izstrādāts elektrostimulācijai.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Mystim Vairāk informācijas par vibratoru "Real Deal Neal" ar E-Stim
    • Vibrācija un elektrostimulācija tikai vienā ierīcē
    • Īpaši kluss, neskatoties uz diviem jaudīgiem motoriem
    • 8 vibrācijas programmas
    • 5 E-Stim programmas ar 10 intensitātēm
    • 1 asinsriti stimulējoša programma
    • Litija jonu akumulators
    • Izmēri: Kopējais garums 16,5 cm, ievietošanas garums 11,5 cm, maksimālais diametrs 3,6 cm.
    • Ūdensizturīgs: seksam dušā vai vannā.
    • Piegādes komplektācija: 1 x uzlādējams vibrators Real Deal Neal ar E-Stim no Mystim. Komplektā ietilpst magnētiskais USB uzlādes kabelis.
    • Materiāls: 100 % medicīniskais platīna silikons.
    • 12 mēnešu garantija
    • Lietošanas instrukcija vācu, angļu, franču, angļu, itāļu, spāņu, holandiešu, krievu un spāņu valodā.
    • E-stim, t. i., elektrostimulācija, pēdējos gados kļūst aizvien populārāka. Nav brīnums: dzimumorgānu zonā ir daudz nervu - daudz vairāk nekā citās vietās. Ar pareizi noregulētu stimulācijas strāvas ierīci un piemērotu piederumu jūs varat stimulēt katru no šiem nerviem līdz ekstāzei. Šī stimulācija ir nekaitīga, ja to veic ar augstas kvalitātes MEO izstrādājumiem un ne bezjēdzīgi.
    • Programmas: Mystim E-Stim vibratoram ir 8 vibrācijas programmas, 5 E-Stim programmas un īpaša programma iegurņa dibena trenēšanai. Jūs varat kontrolēt, vai vēlaties sevi stimulēt ar nepārtrauktu vibrāciju vai drīzāk ar intensīviem intervāliem. Tālāk ir sniegts īss programmu pārskats. Taču, kā jau tas dzīvē bieži notiek, arī šeit ir spēkā tas pats: Pudiņa pierādījums ir ēšanas procesā! Iegurņa dibena muskuļiem ir daudz svarīgu uzdevumu: Tie notur orgānus tur, kur tiem ir vieta, stabilizē vēderu un muguru, novērš diskomfortu, piemēram, urīnpūšļa vājumu vai dzemdes prolapsus, un veicina labāku stāju. Turklāt ir arī citi labi trenēta iegurņa dibena sniegtie ieguvumi: labāka asins cirkulācija audos un, protams, spēja "savilkt" anālo atveri vai maksts, sasprindzinot labi trenēts iegurņa dibens padara jūs jutīgāku pret intīmiem pieskārieniem un, kā pierādīts, palielina spēju piedzīvot orgasmu.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    An Electrifying Ride Like No Other!

    Get ready for a shockingly pleasurable experience with Mystim's "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator. This isn't just a toy; it's a groundbreaking journey into uncharted territories of intimate pleasure! The "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator by Mystim is simply sensational! This dual-action marvel combines 8 enticing vibration modes with 5 electrifying stimulation levels, delivering an experience that will leave you breathless. The pronounced head targets your hot spots perfectly, whether used vaginally or anally. What's even better is the ease of use - just push a button right on the toy, and you're in control! Made with silky smooth silicone, it promises comfort and easy insertion. Plus, it's waterproof - perfect for some steamy bath time fun. Don't just take my word for it, let the "Real Deal Neal" rock your world!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibrators

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibrators

      Gatavojieties absolūti elektrizējošam piedzīvojumam, jo šeit ir "Real Deal Neal", e-stimulatora vibrators no Mystim, kas ir īsts elektroseksa šedevrs! Šī seksa rotaļlieta ir daudz vairāk nekā tikai vibrators. Tas ir tavs jaunais rotaļu biedrs, kas gatavs novest tevi līdz seksuālai ekstāzei un stimulēt tavas intīmākās zonas tā, kā vēl nekad iepriekš neesi pieredzējis.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: