No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Electro butt plug 2.0 ar elektrostimulāciju, vibrāciju un tālvadības pulti

Ir daudz BDSM sodu, bet viens no iespaidīgākajiem līdzekļiem ir mūsu anālais spraudnis ar stimulācijas strāvu. Un pats labākais: elektrisko anālo kontaktdakšu var kontrolēt ar tālvadības pulti. Īsts brīnumains ierocis erotiskiem sodiem!

Vairāk informācijas

2457/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ir daudz BDSM sodu, bet viens no iespaidīgākajiem līdzekļiem ir mūsu anālais spraudnis ar stimulācijas strāvu. Un pats labākais: elektrisko anālo kontaktdakšu var kontrolēt ar tālvadības pulti. Īsts brīnumains ierocis erotiskiem sodiem!

     

    Mazs, kompakts un vienmēr līdzi, kad esat ceļā: ļaujieties vai sodiet savu partneri ceļojuma laikā vai neparastās vietās, piemēram, iepērkoties, vakariņojot vai apmeklējot sporta zāli, ar mūsu elektro anālo kontaktdakšu.

     

    Electrosex Anal Plug by MEO ® ir daudzpusīgs talants, kad runa ir par palutināšanu un sodīšanu! Mūsu Electro Anal Plug ar dažādām programmām noved Sub līdz baudas vai agonijas maksimumam: no maigas masāžas līdz sāpīgai elektrostimulācijai - viss ir iekļauts. Pievadi savu Sub neprātu, atkal un atkal mainot rotaļlietas programmu iestatījumus! Nekādu problēmu ar radio tālvadības pulti!

     

    No augstas kvalitātes silikona izgatavotajam mūsu elektroseksuālajam anālajam spraudnim ar tālvadības pulti ir iespaidīgas funkcijas, kas nodrošina ne tikai plašu anālās atveres izstiepšanu, bet arī intensīvu stimulāciju ar vibrācijām vai sāpīgu sodīšanu ar stimulācijas strāvu.

     

    Kā lietot anālo kontaktdakšu ar vibrāciju?

     

    Lietošana ir ļoti vienkārša! Pirms lietošanas abi anālā spraudņa gali tiek saspiesti kopā. Tiklīdz Electro Anal Plug ir pilnībā ievietots, abi sāni izplešas un izpleš anālo atveri vairāk nekā divas reizes. Starp citu, regulāra apmācība ar Electro Anal Plug nodrošina arī to, ka rezultāts (plaši atvērts anālais atveris) saglabājas pastāvīgi. Tagad jūs varat kontrolēt vibrāciju un elektrostimulāciju ar tālvadības pulti.

     

    Kas ir īpašs Electro Anal Plug ar tālvadības pulti?

     

    Ar mūsu Electro Anal Plug strāvu un vibrāciju var kontrolēt individuāli. Tas ļauj izjust dažādas sajūtas vietnē Bottom. Tās var būt dažādas - no nelieliem impulsiem, līdzīgiem vibratora impulsiem, līdz elektriskajam žogam līdzīgai pulsēšanai un dzelžainām sāpēm, līdzīgi elektriskās strāvas triecienam. Mūsu anālā kontaktdakšas pamatne ir veidota tā, lai tā perfekti iekļautos starp sēžamvietu un neizlīdētu ārā.

     

    Kas tieši ir BDSM sodi ar elektrostimulāciju?

     

    Šī soda metode ir kļuvusi par īstu klasiku un ir nostiprinājusies BDSM scēnā. Panākumu atslēga ir augstas kvalitātes e-stimulācijas seksa rotaļlietas, piemēram, mūsu elektroanālais spraudnis ar tālvadības pulti! Nekaitīgi, bet ļoti intensīvi elektriskie impulsi iedarbojas uz nervu ceļiem, smadzenēm un visiem ķermeņa baudas centriem līdz elpu aizraujošām robežām.

     

    Vai es varu kombinēt Electro Anal Plug ar tālvadības pulti ar citiem obligāciju aksesuāriem?

     

    Jā, noteikti. Tas kļūst vēl intensīvāks, ja Bottom cieš no kontroles zaudēšanas un ir sasiets vai fiksēts. Jūs varat lieliski apvienot Estim anālo kontaktdakšu ar mūsu BDSM ādas roku dzelžiem vai potīšu aprocēm un šķīstības jostu. Protams, jūs varat izmantot arī mutes aizbāzni un/vai aizsiet acis.

     

    Kādu lubrikantu es varu izmantot kopā ar Electro Anal Plug un kā to tīrīt?

     

    Electro Anal Plug ievietošanai mēs iesakām izmantot elektrovadošo lubrikantu, piemēram, mūsu ESHOCK. ESHOCK lubrikants uzlabo elektrovadītspēju. Mūsu EXTREMEO aerosols atvieglo anālā kontaktdakšas ievietošanu nepieredzējušiem lietotājiem. Lūdzu, nelietojiet lubrikantus uz silikona bāzes! Pirms un pēc lietošanas ar mūsu aerosolu jāveic higiēniska tīrīšana VERYCLEAN.

     

    Kādi ir anālās elektrostimulācijas riski?

     

    Ja jūs pareizi lietojat drošu MEO® elektro seksa rotaļlietu, ar elektrostimulāciju nav nekādu risku. Bet vai tas neattiecas uz visām seksa rotaļlietām? Komunikācija, uzticēšanās un augstas kvalitātes seksa rotaļlietas - tas ir galvenais. Ja jūs ievērosiet šos noteikumus, nekas nevar notikt nepareizi. Nekad nevajadzētu pašiem manipulēt ar Estim seksa rotaļlietu tehnoloģiju. Tas ir bīstami un padara tās nedrošas. Vienmēr iegādājieties labas kvalitātes seksa rotaļlietas neatkarīgi no tā, vai tās izmantojat Estim, BDSM vai citu erotisku baudu gūšanai.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Sīkāka informācija par: Electro Anal Plug ar Estim, vibrāciju un tālvadības pulti
    • Atsevišķi ar tālvadības pulti kontrolējama estimācija un vibrācija
    • Materiāls: silikons, ABS
    • Tālvadības pults darbības rādiuss: aptuveni 15 metri
    • Pret šļakatām izturīgs
    • Electro Anal Plug var viegli uzlādēt ar komplektā iekļauto USB kabeli MAC vai PC.
    • Izmēri: Garums 107 mm, kājiņas platums 72 mm, diametrs no 18 mm līdz 42 mm, kad Anal Plug ir "aizvērts". Kad anālais kontaktdakša ir "atvērta", diametrs palielinās līdz 67 mm. Stieņa diametrs ir 16 mm.
    • MEO ® ir vadošais Estim produktu piegādātājs. Šeit, BDSM tiešsaistes veikalā, jūs atradīsiet visu nepieciešamo Estim sesijai: Stimulācijas ierīces, anālos spraudņus elektrostimulācijai, Estim krūtsgala skavas, Estim anālās bumbiņas un daudz ko citu.
    • Konfiskalitāte: produkti tiek piegādāti neuzkrītošā kastītē, kas nesniedz nekādas norādes par saturu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Dead/unresponsive

    Dont get me wrong if it still worked itd be an absolute mist have.
    Went to go charge it for the first time lights flashing so its charging wake up to check if it charged, nothing wouldn't turn on after that.
    A bit infuriating because my wife loves the evil thing.

      Novērtēšana 

      Sehr intensiv

      Verwöhnen und bestrafen im Wechsel. Das ist das was das Ding perfekt kann. Kann gar nicht genug davon bekommen.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Très sympa !

      Le Colis a mis du temps, mais il est bien arrivé ! avec le plug, la télécommande, une pile AAA, le câble USB de recharge et une notice minimale en anglais et japonais (ou chinois, ché pas)
      Agréable au touché le plug s'introduit assez facilement et reste bien en place. On peut le porter la journée ( marcher, s'assoir, etc. sans soucis)

      Vibration assez forte ( 8 modes dispo). L'electro (8 modes aussi) n'est pas violent, mais on sent bien les impulsions ( j'ai eu pire comme "châtiment". ^^ )

      Seul bémol : La télécommande doit être appareillée à chaque fois ! (Chiant car et ça marche quand ça veut ... )
      Procédure : Mettre le plug en route (appui sur le bouton On/Off 3s). Puis allumer la télécommande (appui On/Off 3s).
      Là le plug doit vibrer un coup pour dire que c'est relié à la télécommande (Enfin quand ils la trouve)

      Sinon on peut piloter directement le plug avec le bouton On/Off (y'en a qu'un de toute façon). Chaque appui change le mode de vibration et chaque double appuis celui de l'électro.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Was ein geiles doppeltes Gefühl im Anus und an der Prostata.

      YESSSSSS da spürt man doppelt was im Hintern. Zunächst die Vibration in verschiedenen Intensitäten und dann zusätzlich irre stark aber auch sehr angenehm führen die leichten bis kräftigen „Blitze“ zu einer Kontraktion des Anus, was die Wirkung immens steigert. Da macht es Spaß zu spüren, wie die Prostata wild wird und die sexuellen Triebe enorm angeregt werden.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Manque le câble USB et la notice indiquant comment recharger le

      Comme indiqué dans le titre, il manque le câbe USB et une notice expliquant comment recharger le plug. En plus l'électro est vraiment plus que faible, on ressent sur les doigts mais rien dans l'anus une fois inséré. Peut-être que si j'avais une notice je trouverais la prise usb sur le plug et la manière de le commander.

      • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Bellissimo prodotto! proprio quello che cercavo

      Bellissimo prodotto! proprio quello che cercavo

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Mon compagnon l'adore

      Mon compagnon l'adore ! Très facile d'utilisation, il semble mériter son classement (beaucoup recommandé) !

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Bedienungsanleitung fehlt

      So weit so gut, das Teil! Aber leider lag (zumindest bei mir) außer einer allgemeinen Anleitung zum Elektrosex keine produktspezifische Anleitung bei.
      Wie soll der Partner die Bestrafung oder Anregung steuern, wenn man sich schon im Eigenversuch schwer tut, die Systematik der Fernsteuerung zu erkennen?
      Daher von mir nur 3 Punkte!

      • 3 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Ganz okay

      Leider ist per Plug Klein , und der Strom sehr schwach aber sicher schön für Anfänger, die Fernbedienung ist leider sehr schlecht zu steuern

      • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Awesome

      Anal dilator used to open and relax the internal/external anal sphincter and rectum in preparation for anal sex. This toy takes it a step further by featuring shocking and vibration to stimulate the anal opening and prostate. Also comes with a remote control for even more fun going solo or with a partner.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Für den devoten Sub mit Analerfahrung

      Der Estim Plug mit Fernbedienung ist nicht unbedingt für Anfänger geeignet, da er etwas größer ist als ein normaler Buttplug. Aber wer schon ein bisschen mehr Analtoy-Erfahrung hat, wird damit seinen geilen Spass erleben. Wie immer bin ich absolut begeistert von der Idee und der Qualität! Danke liebe Jungs von MEO für das Erfinden solcher Spielsachen!

      • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Beeindruckend

      Der Elektro Anal Plug liegt gut in der Hand, fühlt sich durch das Silikon sehr toll an und vibriert mit Fernbedienung sehr stark. Die Stromschläge hab ich erstmal nur an der Hand probiert, aber da fühlt es sich schon ziemlich geil an. Werde das auf jeden Fall auch im Po probieren und denke das wird meinen Sub sehr beeindrucken.

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Electro butt plug 2.0 ar elektrostimulāciju, vibrāciju un tālvadības pulti

      Electro butt plug 2.0 ar elektrostimulāciju, vibrāciju un tālvadības pulti

      Ir daudz BDSM sodu, bet viens no iespaidīgākajiem līdzekļiem ir mūsu anālais spraudnis ar stimulācijas strāvu. Un pats labākais: elektrisko anālo kontaktdakšu var kontrolēt ar tālvadības pulti. Īsts brīnumains ierocis erotiskiem sodiem!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: