No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Deviant™ - Mazs vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

Šis kompaktais elektrods ir ideāli piemērots ikvienam, kas vēlas izbaudīt ekstremālas anālās/vaginālās elektrostimulācijas sajūtas ar mazāku elektrodu.

Vairāk informācijas

3788/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Small Deviant™ no E-Stim Systems: kompakts un stimulējošs!

    Šis kompaktais elektrods ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izbaudīt ekstrēmas anālās/vaginālās elektrostimulācijas sajūtas ar mazāku elektrodu. Mazais Deviant™ elektrods no E-Stim Systems ir inovatīvs, ievietojams elektrods, kas apvieno mūsu pieredzi e-stimulācijas tehnoloģijā ar radošu dizainu, lai piedāvātu unikālu elektrostimulācijas pieredzi.

    Izbaudiet tīru ekstāzi ar Deviant™ elektrodiem no E-Stim Systems:

    Deviant™ elektrodi ir pieejami trīs izmēros un piedāvā izcilu vaginālas vai anālas elektrostimulācijas pieredzi Unikālā Ripplehead™ tehnoloģija ar rievotu virsmu pastiprina elektrodu elektrostimulāciju ķermeņa iekšienē, padarot to par ārkārtīgi efektīvu līdzekli ekstatiskiem orgasmiem. Bipolārais dizains fokusē elektrisko sajūtu un pastiprina stimulāciju un baudu. Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, elektrodi ir ērti lietojami un sola drošību un pilnīgu seksuālo apmierinājumu. Neatkarīgi no tā, vai stimulējat G punktu vai prostatu, Deviant™ elektrodi ir atslēga uz intensīvu un elpu aizraujošu orgasmu.


    Mazākā Deviant™ elektroda galvenās iezīmes:

    • Unikāls Ripplehead™ dizains: Deviant™ elektroda galviņai ir daudz izciļņu, kas rūpīgi izstrādāti, lai nodrošinātu īpaši intensīvu stimulāciju anālās/vaginālās iekļūšanas laikā. Gropes pastiprina elektrostimulāciju, savukārt gludā, apaļā galviņa nodrošina ērtu anālo/vaginālo ievadīšanu.
    • Efektīva bipolārā elektroda konstrukcija: vadoša elektroda galviņas un pamatnes kombinācija, ko atdala izolēts kakliņš, rada ļoti efektīvu bipolāro elektrodu. Šī konstrukcija nodrošina mērķtiecīgu un intensīvu elektrostimulāciju gan anāli, gan vagināli.
    • Ergonomisks un drošs dizains: Izolētā, elektrību nevadošā kakliņa maigās līknes un pamatnē izfrēzētā rieva atvieglo anālo/vaginālo ievietošanu un izņemšanu.
    • Augstas kvalitātes konstrukcija: Deviant™ elektrods ir izgatavots no augsti pulēta aviācijas un kosmosa kvalitātes alumīnija ar 4 mm nerūsējošā tērauda savienojuma ligzdām, un tam ir ražotāja mūža garantija E-Stim Systems.
    • Deviant™ elektrodu savieno ar elektrostimulācijas ierīci, izmantojot pamatnē integrētās 4 mm ligzdas. Mēs piedāvājam dažādus adapterus, lai mūsu elektrodus varētu pievienot arī citu ražotāju ierīcēm.
    • Izmēri: Mazākais Deviant™ elektrods ar 38 mm diametru un 110 mm garumu ir ideāli piemērots ērtai anālai/vaginālai ievietošanai un efektīvai seksuālai elektrostimulācijai.


    Elektroda tīrīšana un kopšana:

    Deviant™ elektrodu ir viegli tīrīt - vienkārši noskalojiet ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai izmantojiet VERYCLEAN aerosolu un atstājiet nožūt. Pirms uzglabāšanas elektrodam jābūt pilnīgi sausam, īpaši 4 mm ligzdām.

    Vēl lielākam elektrostimulācijas baudījumam:

    Lai nodrošinātu ērtu ievietošanu vagīnā/anālajā atverē un īpaši labu elektrovadītspēju, jālieto lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, ESHOCK no MEO. Izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes vai hibrīda lubrikantiem un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems

    Mazais Deviant™ elektrods: absolūti nepieciešams visiem elektrostimulācijas cienītājiem!

    Neatkarīgi no tā, vai jūs tikai sākat iepazīt erotiskās elektrostimulācijas pasauli vai jums jau ir pieredze, mazais Deviant™ elektrods ir lieliska izvēle. Elektrods apvieno izcilu lietotāja komfortu ar izcilu kvalitāti un piedāvā elektrizējošu pieredzi, kuru jūs nevēlēsieties palaist garām. Ideāli piemērots elektrostimulācijas pieredzes uzlabošanai un katra seansa sasniegšanai elpu aizraujošos baudas augstumos.

    Vairāk informācijas:

    • Deviant™ - mazāks vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems
    • Precīzi veidotas rievas gar gar garo elektroda galviņu nodrošina intensīvu stimulāciju ievietošanas laikā, savukārt gludā, noapaļotā elektroda galviņa atvieglo ievietošanu gan vīriešiem (anālais), gan sievietēm (vaginālais vai anālais). Pēc ievietošanas elektroda daudzās rievas nodrošina ļoti efektīvu elektrisko kontaktu - tas ir pluss elpu aizraujošam elektroseksam.
    • Nevadošais elektroda kakliņš ir veidots ar maigām līknēm, kas nodrošina lielāku komfortu, un pamatnei ir dziļāka rieva, lai atvieglotu izņemšanu no anālās atveres vai maksts.
    • Elektrovadošās elektroda galviņas un pamatnes kombinācija, kas atdalītas ar izolētu elektroda kakliņu, nodrošina ļoti efektīvu bipolāro elektrodu. Tagad tikai pievienojiet mūsu elektrostimulācijas ierīču brīnišķīgās funkcijas, un jums ir satriecoša un būtiska Estim seksa rotaļlieta.
    • Tips: Bipolārais, ievietojams
    • Kopējais garums: 110 mm
    • Ievietojamais garums: 75 mm
    • Diametrs: 38 mm
    • Garums/izmērs: 119 mm
    • Svars: 245 g
    • Savienotāji: Divas 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Consigliato

    Buono il materiale come tutti i prodotti acquistati sul vostro sito, ho apprezzato la forma...Consigliato

      Novērtēšana 

      Beeindruckend

      Nachdem ich die Deviant Analelektrode von E-Stim Systems gekauft habe, wollte ich meine Erfahrungen teilen, da ich von diesem Produkt sehr beeindruckt bin. Die Qualität und die Leistung dieser Elektrode haben meine Erwartungen übertroffen.

      Zunächst einmal ist die Verarbeitung der Deviant Elektrode bemerkenswert. Das Material ist von hoher Qualität und fühlt sich sicher und angenehm an.

      Die Elektrostimulation an sich ist phänomenal. Die Deviant Analelektrode liefert präzise und tiefe Impulse, die eine intensivere und tiefere Stimulation ermöglichen als herkömmliche Analspielzeuge. Die Erfahrung ist unglaublich einzigartig - jede Welle des Stroms trifft genau die richtigen Punkte, was zu einer intensiven und sehr befriedigenden Stimulation führt.

      Besonders beeindruckend ist die Fähigkeit dieser Elektrode, tiefe und lang anhaltende Orgasmen zu erzeugen.

      Ich kann die Deviant Analelektrode von E-Stim Systems jedem wärmstens empfehlen, der sein sexuelles Erlebnis mit Elektrostimulation bereichern möchte. Ob Anfänger oder erfahrener Nutzer von elektrischen Sexspielzeugen, dieses Produkt ist eine ausgezeichnete Wahl.

        Novērtēšana 

        Très bon produit

        Livraison rapide et produit de qualité.
        L’objet est très agréable et fonctionne parfaitement.
        Je recommande.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Deviant™ - Mazs vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

          Deviant™ - Mazs vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

          Šis kompaktais elektrods ir ideāli piemērots ikvienam, kas vēlas izbaudīt ekstremālas anālās/vaginālās elektrostimulācijas sajūtas ar mazāku elektrodu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: