No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācijas ierīces

Informatīvais biļetens

ABox™ MK 2 - Elektrostimulācijas ierīce "Audio" no E-Stim Systems

MEO ar lepnumu piedāvā ABox Mk2, kas ir oriģinālā ABox uzlabojums no E-Stim Systems. ABox™ Mk2 ir kompaktāks, vieglāks un jaudīgāks, un tam ir īpaši jutīgs mikrofons. ABox™ Mk2 ir unikāla, ar audio jaudu darbināma elektrostimulācijas ierīce, kas piešķir jaunu, aizraujošu garšu jūsu esošajai elektrostimulācijas pieredzei.

Vairāk informācijas

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet nepārspējamu stimulācijas veidu ar ABox Mk2 no E-Stim Systems - kur balss vai mūzika iedarbina un kontrolē elektrostimulāciju!

    MEO ar lepnumu prezentē ABox Mk2, kas ir oriģinālā ABox uzlabojums no 2010. gada E-Stim Systems. ABox™ Mk2 ir kompaktāks, vieglāks un jaudīgāks, un tam ir īpaši jutīgs mikrofons. ABox™ Mk2 ir unikāla, ar audio jaudu darbināma elektrostimulācijas ierīce, kas piešķir jaunu, aizraujošu garšu jūsu esošajai elektroseksas pieredzei.

    Elektrosekss kļūst arvien populārāks, taču joprojām ir cilvēki, kas meklē kaut ko unikālu un jaunu. Jaunais ABox Mk2 no E-Stim Systems piedāvā vairāk, nekā jūs jebkad varētu iedomāties.

    E-Stim Systems ABox™ MK2 elektrostimulācijas ierīces svarīgākās īpašības:

    • Optimizēts dizains: ABox™ MK2 ir kompakts un viegls, padarot to vēl praktiskāku un lietotājam draudzīgāku. Uzlabota jauda un jutība nodrošina jaunu intensitātes un atsaucības līmeni erotiskajai elektrostimulācijai.
    • Audiovadāma stimulācija: ABox™ Mk2 var tikt kontrolēts akustiski, un tas pārveido iebūvētā mikrofona vai ārēja avota (piemēram, MP3 atskaņotāja) audioieejas signālu dinamiskā elektrostimulācijas signālā. Šī unikālā funkcija ļauj kontrolēt stimulācijas intensitāti un ritmu tieši ar savas balss niansēm, meistara vai dominante balss vai mūzikas palīdzību.
    • Vizuāls ieejas līmeņa indikators: izcilā funkcija ir LED ieejas līmeņa indikators, kas nodrošina tūlītēju atgriezenisko saiti par audio ieeju. Šis vizuālais palīglīdzeklis uzlabo stimulācijas kontroli, jo tas reālajā laikā reaģē uz audio līmeni.
    • Ideāli piemērots, ja esat viens: pateicoties stereo ieejas funkcijai, solo lietotāji var izvēlēties savus iecienītākos elektrostimulācijas skaņu celiņus, lai radītu personalizētu sajūtu pieredzi. MEO savā tīmekļa vietnē piedāvā arī skaņu celiņu izlasi, kas īpaši izstrādāti lietošanai ar ABox™ Mk2.
    • Pilnīgs komplekts: ABox™ Mk2 tiek piegādāts pielāgotā somiņā, kurā ir pašlīmējoši želejas spilventiņi, akumulators, audio savienojuma kabelis un ātras lietošanas rokasgrāmata. Detalizēta lietotāja rokasgrāmata ir pieejama arī tiešsaistē.


    Atbrīvojiet ABox™ Mk2 jaudu: ABox™ Mk2 ir vairāk nekā tikai elektrostimulācijas ierīce, tā ir unikāla ierīce, kas apvieno audio un erotisko stimulāciju.

    ABox™ Mk2 ir vairāk nekā tikai elektrostimulācijas ierīce, tā ir unikāla ierīce, kas apvieno audio un erotisko stimulāciju. Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai ar partneri, ABox Mk2 piešķir sesijām jaunu radošuma un kontroles dimensiju, padarot katru pieredzi unikālu.

    ABox Mk2 ir unikāla elektrostimulācijas ierīce, kas īpaši izstrādāta erotiskai, audio stimulācijai ar elektrostimulāciju. ABox MK2 no E-Stim Systems ne tikai iedarbina ar skaņu, bet arī kontrolē ar skaņu. Ieejas signāls, kas nāk no iebūvētā mikrofona vai pieslēgta audio avota, piemēram, MP3 atskaņotāja, tiek pārveidots spēcīgā, bet kontrolējamā elektrostimulācijas signālā. Tas nozīmē, ka erotisko elektrostimulāciju var kontrolēt tikai ar balss vai audio avota skaļumu un skaņu.

    Drošība un kvalitāte:

    Saskaņā ar apņemšanos E-Stim Systems aBox™ Mk2 ir izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē. Elektrostimulācijas ierīce atbilst jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības standartiem, tai ir CE marķējums un mūža garantija.

    Sīkāka informācija:

    • ABox™ MK2 no E-Stim Systems
    • Piegādāts īpašā somiņā ar pašlīmējošiem gela spilventiņiem, akumulatoru, audio savienojuma kabeli un īsu lietošanas pamācību. Detalizēta lietošanas instrukcija ir pieejama tiešsaistē.
    • Kanāli/izvades: Vienkanāls, izmantojot standarta 3,5 mm mono jack ligzdu.
    • Ieeja: viena 3,5 mm stereo ligzda.
    • Ieejas pretestība: 33 K Ohm
    • Ieejas jutība: 500 mV, 200 līdz 6000 Hz
    • Displejs: 5 spilgti gaismas diodes norāda ieejas līmeni un jaudu.
    • Darbības režīmi: 2 - iekšējā darbība (mikrofons), ārējā darbība (line-in)
    • Vadīklas: slīdgredzena slēdzis ieslēgšanai un izslēgšanai un ieejas izvēlei. Grozāmie slēdži
    • Mikrofona jutību un izejas līmeni.
    • Izejas viļņu forma: strāvas ierobežota, pulsējoša maiņstrāva.
    • Barošanas avots: standarta 9 V sārma baterija (PP3) iekļauta komplektā.
    • Akumulatora darbības laiks: atkarīgs no lietošanas, bet lēšams, ka tas ir aptuveni 8 stundas.
    • Komplektā iekļautie piederumi: 1 x 3,5 mm līdz 2 mm TENS izejas kabelis, 1 x 3,5 mm līdz 3,5 mm stereo savienojuma audio kabelis, 4 pašlīmējoši gela spilventiņi, 1 x PP3 9 V akumulators, 1 x pielāgots pārnēsāšanas futrālis, 1 x īsa lietošanas pamācība.
    • Izmēri: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
    • Integrētas drošības funkcijas, piemēram, strāvas ierobežošana.
    • CE un UKCA marķējums.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
    • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Novērtēšana 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Novērtēšana 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Uzrakstiet savu pārskatu

          ABox™ MK 2 - Elektrostimulācijas ierīce "Audio" no E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - Elektrostimulācijas ierīce "Audio" no E-Stim Systems

          MEO ar lepnumu piedāvā ABox Mk2, kas ir oriģinālā ABox uzlabojums no E-Stim Systems. ABox™ Mk2 ir kompaktāks, vieglāks un jaudīgāks, un tam ir īpaši jutīgs mikrofons. ABox™ Mk2 ir unikāla, ar audio jaudu darbināma elektrostimulācijas ierīce, kas piešķir jaunu, aizraujošu garšu jūsu esošajai elektrostimulācijas pieredzei.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          17 citas preces tajā pašā kategorijā: