No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

ElectraStim

Informatīvais biļetens

KIX elektrostimulācijas ierīce iesācējiem no ElectraStim

Jauns Piedāvājums
  •  KIX elektrostimulācijas ierīce iesācējiem no ElectraStim

Vai esat gatavs elektrizēt savu anālo atveri, vagīnu, krūšgalus vai citas erotiskās zonas un atklāt jaunus baudas augstumus? Tad ElectraStim KIX gaida jūs. Sāciet savu piedzīvojumu erotiskās elektrostimulācijas pasaulē un atklājiet seksu ārpus ierastajām robežām.

Vairāk informācijas

3888/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Visiem erotiskās elektrostimulācijas iesācējiem un tiem, kas pirmo reizi iegremdējas šajā unikālajā seksualitātes veidā, piedāvājam ElectraStim iepazīstina ar KIX elektrostimulācijas ierīci iesācējiem. Šī ierīce ir ideāls ievads seksuālās elektrostimulācijas pasaulē, un tā ir izstrādāta, lai vienkārši un intuitīvi ļautu iepazīt aizraujošo elektrostimulācijas pasauli.

    Ja vēl neesat iepazinuši seksuālās elektrostimulācijas pasauli, tad šī ierīce palīdzēs jums izbaudīt to ElectraStim KIX elektrostimulācijas ierīce ir ideāls ievads. Tā vietā, lai jūs pārņemtu ar sarežģītiem iestatījumiem un tehnikām, KIX jūs vadīs pa elektrostimulācijas intensitāti, izmantojot inovatīvu, uz krāsām balstītu sistēmu.

    No maigiem, vēsiem toņiem vieglākai elektrostimulācijai līdz siltām, intensīvām krāsām spēcīgākai stimulācijai, ierīce mudina jūs ieklausīties savās sajūtās un pielāgot stimulācijas intensitāti atbilstoši jūsu personīgajam komforta līmenim. Šāda pieeja novērš kavēšanos un nedrošību, kas bieži vien saistīta ar pirmajiem soļiem seksuālās elektrostimulācijas jomā, un aizstāj tos ar intuitīvu un patīkamu pieredzi.

    Ar KIX jūs varat atklāt dažādas elektrostimulācijas šķautnes un iespējas savā tempā. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izbaudīt maigu stimulāciju, vai doties intensīvākā elektrostimulācijas baudas līmenī, KIX jūs maigi un droši pavada šajā jaunajā erotisko atklājumu pasaulē. Ļaujiet krāsainajām gaismiņām vadīt jūs un atklājiet sajūtu gammu, kas bagātinās jūsu mīlas dzīvi ar uzbudinājumu, baudu un intimitāti.

    Iegremdējieties elektrostimulācijas pasaulē ar ElectraStim KIX - ideāls starta komplekts elektrizējošai baudai seksa laikā!

    Aizmirstiet par sarežģītiem iestatījumiem un skaitļu jucekli! KIX piedāvā revolucionāru pieredzi, aizstājot tradicionālos skaitliskos intensitātes līmeņus ar intuitīvu krāsu spektru. Sāciet ar vēsiem toņiem, lai nodrošinātu maigāku intensitāti, un, tuvojoties maksimumam, sāciet ar siltākām, bagātīgākām krāsām. Šis vizuālais ceļojums aicina jūs eksperimentēt atbilstoši savām izjūtām un atrast savu personīgo komforta līmeni.

    Funkcijas, kas iedvesmo:

    • Krāsu LED displejs: aizstāj ciparu iestatījumus un ļauj eksperimentēt pēc sajūtām.
    • Vienkāršs savienojums: ideāli piemērots vieglai elektrostimulācijas uzsākšanai.
    • 5 stimulācijas režīmi: Integrētās programmas nodrošina daudzveidību, tostarp unikālais "Sweep n Keep" režīms, kas ļauj regulēt frekvenci un intensitāti dažādu sajūtu radīšanai.
    • Nevainojama pāreja starp intensitātes līmeņiem: Nekādu negaidītu un neērtu lēcienu, tikai vienmērīgas pārejas.
    • Uzlādējams, izmantojot USB: ar vienu uzlādi nodrošina līdz 3 stundām darbības laika un ir videi draudzīgs.
    • Augstas kvalitātes elektrostimulācijas ierīce par sākumcenas cenu: kvalitāte, kas pārsteidz, neizsmeļot budžetu.
    • Gatavs tūlītējai lietošanai: Viss nepieciešamais jau ir iekļauts komplektā.


    KIX sver tikai 35 g un izmēri ir 55 mm x 55 mm x 17 mm, tāpēc KIX ir ne tikai ļoti viegli pārnēsājams, bet arī patīkams turēt rokās, pateicoties tā mīkstai, pieskārienu mīkstai virsmai. Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai ar partneri, šis mazais tehnoloģiju brīnums ir jūsu atslēga uz vēl neatklātām elektriskās baudas pasaulēm.

    Komplektā ir iekļauts viss, kas nepieciešams, lai sāktu darbu uzreiz:

    • 1x KIX elektrostimulācijas ierīce
    • 1x savienojuma kabelis
    • 2x pašlīmējoši elektropodiņi
    • 1x USB uzlādes kabelis
    • Lietošanas instrukcija (EN, FR, DE, NL, ES)
    • Garantijas karte


    KIX ir īpaši izstrādāts iesācējiem elektroseksā un piedāvā pietiekamu jaudu, lai izmantotu lielāko daļu mūsu piederumu. Šī elektrostimulācijas ierīce ir ideāls ievads, ja nekad iepriekš neesat izmēģinājis elektroseksu.

    Vai esat gatavs elektrizēt anālo atveri, vagīnu, krūšu sprauslas vai citas erotiskās zonas un atklāt jaunus baudas augstumus? Tad ElectraStim KIX gaida jūs. Sāciet savu piedzīvojumu erotiskās elektrostimulācijas pasaulē un atklājiet seksu ārpus ierastā.

    Vairāk informācijas:

    • KIX elektrostimulācijas ierīce iesācējiem no ElectraStim
    • Unikāls "krāsu fāzes" LED displejs: vizuāla atgriezeniskā saite, kas mainās atkarībā no stimulācijas intensitātes.
    • Intensitātes regulēšana ar skārienpaliktni: ļauj nepārtraukti regulēt intensitāti ar vienu pieskārienu.
    • 5 iepriekš ieprogrammēti stimulācijas modeļi: nodrošina daudzveidīgu sajūtu klāstu dažādām vēlmēm.
    • Kabatas izmēra ar mīkstu pieskārienu virsmu: kompakts, viegls un ērts lietošanā.
    • Uzlādējams, izmantojot USB: aptuveni 3 stundas nepārtrauktas darbības laiks (atkarībā no intensitātes).
    • Piegādes komplektācija: 1x elektrostimulācijas ierīce KIX, 1x savienojuma kabelis, 2x pašlīmējoši elektropaliktņi, 1x USB uzlādes kabelis, daudzvalodu lietošanas instrukcija (EN, FR, DE, NL, ES), garantijas karte.
    • Izmēri: 55 mm x 55 mm x 17 mm
    • Svars: 35 g
    • Drošības piezīme: Seksuālā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, izmanto elektrokardiostimulatoru vai medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no ElectraStim ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim ir inovāciju un kvalitātes simbols seksuālās elektrostimulācijas (E-Stim) jomā, un kopš tās pirmsākumiem tā ir iemantojusi savu vārdu, nepārtraukti paplašinot iespējas šajā aizraujošajā pieaugušo izklaides jomā. Pievēršot lielu uzmanību dizainam, tehnoloģijām un lietotāja pieredzei, produkti no ElectraStim produkti piedāvā unikālu baudas un veiktspējas kombināciju, kas ir saistoša gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Produktu klāsts aptver gan sākumlīmeņa komplektus, gan sarežģītas ierīces, kas visas ir rūpīgi izstrādātas, lai nodrošinātu drošu, patīkamu un efektīvu pieredzi. ElectraStim uzņēmums lielu uzsvaru liek uz kvalitāti un inovācijām, kas atspoguļojas tā patentētajā "Flick" tehnoloģijā, kas apliecina tā apņemšanos padarīt elektrostimulāciju personalizētāku un interaktīvāku. Šī apņemšanās sasniegt izcilību un vēlme pārsniegt patērētāju gaidas padara ElectraStim vadošo zīmolu savā segmentā. MEO.de ir ideāls izplatīšanas partneris ElectraStim pateicoties savai pieredzei augstas kvalitātes un specializētu pieaugušajiem paredzētu produktu izplatīšanā. MEO.de ir iemantojis reputāciju ar dziļu izpratni par savu klientu vajadzībām un vēlmēm apvienojumā ar nelokāmu apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību. MEO BDSM veikals ne tikai piedāvā plašu produktu klāstu dažādās kategorijās, bet arī pievērš lielu uzmanību izglītošanai un informācijai, lai klienti varētu pieņemt apzinātu lēmumu par pirkumu. Turklāt MEO.de mērķgrupa lieliski atbilst ElectraStimjo abu uzņēmumu prioritāte ir piedāvāt augstas kvalitātes un inovatīvus produktus, kas uzlabo klientu seksuālo labsajūtu un pieredzi. MEO.de plašais aptvērums gan tiešsaistē, gan ar izveidotā partneru tīkla starpniecību garantē, ka MEO.de ražojumi ElectraStim sasniedz plašu un ieinteresētu mērķgrupu. Apvienojot revolucionārās tehnoloģijas no ElectraStim ar MEO.de kompetenci un apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību veido spēcīgu partnerību, kas vērsta uz izcilas un bagātinošas pieredzes sniegšanu saviem klientiem. Kopā tās ir lieliski sagatavojušās radīt revolūciju elektrostimulācijas pasaulē, vienlaikus nodrošinot izcilu servisu un atbalstu.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Bin begeistert

    Das Produkt hält was es verspicht! Für jeden der am Überlegen ist, ob er sich dieses Gerät anschaffen möchte, kann ich nur sagen. Es lohnt sich richtig.

      Novērtēšana 

      Brilliant

      Brilliant product, well designed controls and compact but still has lots of features to stay interesting, very good price and exceptional service and quick delivery, very happy

        Uzrakstiet savu pārskatu

         KIX elektrostimulācijas ierīce iesācējiem no ElectraStim

        KIX elektrostimulācijas ierīce iesācējiem no ElectraStim

        Vai esat gatavs elektrizēt savu anālo atveri, vagīnu, krūšgalus vai citas erotiskās zonas un atklāt jaunus baudas augstumus? Tad ElectraStim KIX gaida jūs. Sāciet savu piedzīvojumu erotiskās elektrostimulācijas pasaulē un atklājiet seksu ārpus ierastajām robežām.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        26 citas preces tajā pašā kategorijā: