No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

ElectraStim

Informatīvais biļetens

ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

Aizmirstiet visu, ko domājāt, ka zināt par anālā seksa rotaļlietām: Anālais spraudnis no ElectraStim x Mr S Leather nosaka jaunus standartus! Pārliecinoša partnerība starp ElectraStim mr S Leather no Apvienotās Karalistes un Mr S Leather no ASV ir radījusi elektrizējošu versiju Mr S Leather dizainam, kas pazīstams kā "Pasaulē ērtākais dibena aizbāžnis".

Vairāk informācijas

3893/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Aizmirstiet visu, ko domājāt, ka zināt par anālā seksa rotaļlietām: Anālais spraudnis no ElectraStim x Mr S Leather nosaka jaunus standartus! Pārliecinoša partnerība starp ElectraStim no Anglijas un Mr S Leather no ASV ir radījusi elektrizējošu versiju Mr S Leather dizainam, kas pazīstams kā "Pasaulē ērtākais dibena aizbāžnis". Šis augstas kvalitātes dibena spraudnis apvieno abu zīmolu pieredzi un apvieno labāko no abām pasaulēm: augstākās klases dizainu un elpu aizraujošu anālo elektrostimulāciju.

    Anālā elektrostimulācija:

    Anālā elektrostimulācija kļūst aizvien populārāka, arī dziļo un intensīvo sajūtu dēļ, ko tā sniedz. Šis stimulācijas veids izmanto maigus elektriskos impulsus, lai tieši stimulētu daudzos nervu galus anālajā zonā, tādējādi radot unikālas un bieži vien par īpaši intensīvām dēvējamas sajūtas. Atšķirībā no tradicionālajiem dibena spraudņiem vai dildo elektrostimulācija ļauj gūt dziļas un iekļūšanu veicinošas sajūtas un var izraisīt ārkārtīgi spēcīgu orgasmu bez rokām. Šis kontroles aspekts un iespēja pielāgot elektrostimulācijas intensitāti atbilstoši personiskajām vēlmēm padara anālo elektrostimulāciju par aizraujošu atklājumu ikvienam, kas vēlas paplašināt savu seksuālo repertuāru un paplašināt tradicionālās baudas robežas.

    ElectraStim x Mr S Leather - pasaulē ērtākais silikona elektropogs:

    Šis klasiskais dizains ir bijis viens no galvenajiem Mr S Leather sēžas rotaļlietu arsenāla elementiem kopš 1997. gada. Mūsu modernizētā versija ir izgatavota no augstas kvalitātes medicīniskā silikona, kas ir mīksts, elastīgs un pilnībā nesatur ftalātus. Šis sēžas aizbāžnis nodrošina nepārspējamu komfortu. Svara tērauda kodols sēžamspraudņa iekšpusē piešķir stimulācijai papildu dimensiju un nodrošina spēcīgas anālo muskuļu kontrakcijas, radot efektīvāku elektrovadītspēju.

    Ar ElectraStim patentēto vadītspējīgo silikonu un inovatīvo "slepenā ievada" kabeļu sistēmu, kas aizsargā savienojuma kabeļus sēdēšanas laikā, šis sēžamspraudnis ir pasargāts no iekšējo kabeļu lūzumiem vai bojājumiem. Elastīgais silikona kakliņš nodrošina arī augstu valkāšanas komfortu ilgāku laiku vai lietošanai 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā.

    Saderīgs ar lielāko daļu elektrostimulācijas ierīču:

    World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug ir saderīgs ar visām elektrostimulācijas ierīcēm no ElectraStim saderīgs. Lai gan anālais spraudnis tika izstrādāts tiešai savienošanai ar ElectraStim elektrostimulācijas ierīcēm, to var pievienot arī citu ražotāju elektrostimulācijas ierīcēm, izmantojot mūsu piedāvātos adapterus.

    Lietošanas laikā izšķiroša nozīme ir higiēnai un pareizai lubrikanta lietošanai:

    Optimālai kopšanai un drošai lietošanai mēs iesakām izmantot mūsu dezinfekcijas aerosolu INSTACLEAN, kas īpaši izstrādāts efektīvai anālā spraudņa tīrīšanai pirms un pēc lietošanas. Turklāt mūsu elektrovadošais lubrikants ESHOCK ir būtisks, lai nodrošinātu vienmērīgu ievietošanu anālajā atverē un optimālu vadītspēju, kas elektrostimulācijas pieredzi padara vēl intensīvāku. Šo divu produktu kombinācija padara elektrostimulāciju ne tikai īpaši patīkamu, bet arī drošu un higiēnisku.

    Sīkāka informācija:

    • World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug
    • Ievietojamais garums: 76 mm
    • Maksimālais apkārtmērs: 121 mm
    • Diametrs: aptuveni 38,5 mm
    • Savienojums: 2 mm
    • Svars: 240 g
    • Materiāls: Augstas kvalitātes, elektrību vadošs silikons (nesatur ftalātus)
    • Polu skaits: 2 (bipolāri)
    • Piegādes komplektācijā: 1x "Pasaulē ērtākais silikona elektropiespraudnis", 1x daudzvalodu lietošanas pamācība.
    • MEO ir Vācijā reģistrēta MEO preču zīme. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.
    • Drošības piezīme: Seksuālā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, lieto elektrokardiostimulatoru vai medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no ElectraStim ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim uzņēmums E-Stim iezīmē inovācijas un kvalitāti seksuālās elektrostimulācijas (E-Stim) jomā un kopš tā pirmsākumiem ir ieguvis slavu, nepārtraukti paplašinot iespējas šajā aizraujošajā pieaugušo izklaides jomā. Pievēršot lielu uzmanību dizainam, tehnoloģijām un lietotāja pieredzei, produkti no ElectraStim produkti piedāvā unikālu baudas un veiktspējas kombināciju, kas ir saistoša gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Produktu klāsts aptver gan sākumlīmeņa komplektus, gan sarežģītas ierīces, kas visas ir rūpīgi izstrādātas, lai nodrošinātu drošu, patīkamu un efektīvu pieredzi. ElectraStim uzņēmums lielu uzsvaru liek uz kvalitāti un inovācijām, kas atspoguļojas tā patentētajā "Flick" tehnoloģijā, kas apliecina tā apņemšanos padarīt elektrostimulāciju personalizētāku un interaktīvāku. Šī apņemšanās sasniegt izcilību un vēlme pārsniegt patērētāju gaidas padara ElectraStim vadošo zīmolu savā segmentā. MEO.de ir ideāls izplatīšanas partneris ElectraStim pateicoties savai pieredzei augstas kvalitātes un specializētu pieaugušajiem paredzētu produktu izplatīšanā. MEO.de ir iemantojis reputāciju ar dziļu izpratni par savu klientu vajadzībām un vēlmēm apvienojumā ar nelokāmu apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību. MEO BDSM veikals ne tikai piedāvā plašu produktu klāstu dažādās kategorijās, bet arī pievērš lielu uzmanību izglītošanai un informācijai, lai klienti varētu pieņemt apzinātu lēmumu par pirkumu. Turklāt MEO.de mērķgrupa lieliski atbilst ElectraStimjo abu uzņēmumu prioritāte ir piedāvāt augstas kvalitātes un inovatīvus produktus, kas uzlabo klientu seksuālo labsajūtu un pieredzi. MEO.de plašais aptvērums gan tiešsaistē, gan ar izveidotā partneru tīkla starpniecību garantē, ka MEO.de ražojumi ElectraStim sasniedz plašu un ieinteresētu mērķgrupu. Apvienojot revolucionārās tehnoloģijas no ElectraStim ar MEO.de kompetenci un apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību veido spēcīgu partnerību, kas vērsta uz izcilas un bagātinošas pieredzes sniegšanu saviem klientiem. Kopā tās ir lieliski piemērotas, lai radītu revolūciju elektrostimulācijas pasaulē, vienlaikus nodrošinot izcilu apkalpošanu un atbalstu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Finally

    I've tried numerous other electro plugs without ever really being happy with them and had kind of given up. That all changed with this one. They aren't kidding when the say "Worlds most comfortable." This plug is very comfortable for long extend play, while also providing an sensation from tingle to torture. This has renewed my lo e of electro. If electro is something that makes you tingle, I highly recommend getting one of these

      Novērtēšana 

      perfectly awesome

      if you're new to electro, this is the toy to beat. conductivity seems to work best for me with eshock lube. squeezing down on this sucker is the best kegel exercise ever, and your top will love the vise-like grip you develop.

        Novērtēšana 

        Super Comfortable

        This is super comfortable and with a good power box packs a punch. I just wish there was an XL or XXL version that would open me up more.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          Aizmirstiet visu, ko domājāt, ka zināt par anālā seksa rotaļlietām: Anālais spraudnis no ElectraStim x Mr S Leather nosaka jaunus standartus! Pārliecinoša partnerība starp ElectraStim mr S Leather no Apvienotās Karalistes un Mr S Leather no ASV ir radījusi elektrizējošu versiju Mr S Leather dizainam, kas pazīstams kā "Pasaulē ērtākais dibena aizbāžnis".

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          26 citas preces tajā pašā kategorijā: