No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Vidēja elektriskā ola no E-Stim Systems

Mēs atzinīgi vērtējam vidēja izmēra, pavisam jaunu elektrisko olu no E-Stim Systems. Lai gan diametrs ir tikai par 8 mm lielāks, šīs nelielās izmaiņas padara vidējo elektrisko olu 2,5 reizes lielāku. Tas ļauj tai daudz labāk justies anālajā atverē un sniedz lieliskāku elektrostimulācijas sajūtu.

Vairāk informācijas

3783/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vidēja izmēra elektriskā ola no E-Stim Systems: lielāka vēl lielākai stimulācijai un vēl lielākam apmierinājumam.

    Mēs apsveicam vidēja izmēra, pavisam jaunu elektrisko olu no E-Stim Systems E-Stim Systems. Tikpat skaista kā mazā elektriskā ola, bet ar sarkanu izolējošu gredzenu, kas atdala abas pulētās olas puses, un ievērojami lielāka par mazo brāli. Bet cik daudz lielāka? Diametrs ir tikai par 8 mm lielāks, taču šī nelielā izmaiņa padara vidējo elektrisko olu 2,5 reizes lielāku. Tas ļauj tai daudz labāk justies anālajā atverē un sniedz vairāk lielisko elektrostimulācijas sajūtu.

    Atklājiet aizraujošās anālās vai vaginālās elektrostimulācijas iespējas ar E-Stim Systems elektro olu:

    Ar E-Stim Systems elektro olām no E-Stim Systems modernā elektrostimulācijas tehnoloģija satiekas ar tīru seksu. Pieejamas trīs izmēros - maza, vidēja un liela - katra elektro ola ir izstrādāta unikālai pieredzei. Vaginālā un anālā elektrostimulācija nodrošina unikālu juteklisko pieredzi, kas būtiski atšķiras no parastajām seksuālās stimulācijas metodēm. Izmantojot vaginālo elektrostimulāciju, elektriskie impulsi maigi iedarbojas uz iekšējiem nervu galiem un rada dziļu, ilgstošu sajūtu, ko bieži vien nespēj radīt parastās seksa rotaļlietas, piemēram, vibratori vai dildo. Šāda veida stimulācija var izraisīt ļoti intensīvus orgasmus. Savukārt anālā elektrostimulācija ir vērsta uz nervu galiem ap anālo atveri. Elektriskie impulsi stimulē šīs jutīgās zonas un rada dažādas sajūtas - no viegla tirpšanas līdz spēcīgiem ritmiskiem impulsiem. Tas var ievērojami uzlabot seksuālo baudu, jo īpaši tiem, kuri vēlas izbaudīt prostatas stimulāciju vislabākajā veidā. Ir zināms, ka prostatas elektrostimulācija var izraisīt intensīvus visa ķermeņa orgasmus. Visas anālās un vaginālās elektrostimulācijas metodes piedāvā augstu kontroles un pielāgošanas pakāpi, pateicoties elektrostimulācijas ierīcēm no E-Stim Systems piedāvā augstu kontroles un pielāgošanas pakāpi, ko var pielāgot personiskajām vēlmēm. Tas ļauj lietotājiem eksperimentēt ar dažādām elektrostimulācijas intensitātēm un modeļiem. Tas var palīdzēt labāk izprast personīgos baudas punktus un atklāt iepriekš nezināmas erogēnās zonas. Rezumējot, gan vaginālā, gan anālā elektrostimulācija ir inovatīvs veids, kā palielināt seksuālo baudu un ļaut piedzīvot jaunas sajūtu un intimitātes jomas.

    Papildu kabelis nav nepieciešams!

    Elektriskā ola ir aprīkota ar aptuveni 1,5 m garu kabeli ar 3,5 mm jack kontaktdakšu, tāpēc papildu kabeļi nav nepieciešami. Tā kā no elektriskās olas nav izvirzīta kontaktdakša, tā ir ideāls elektrods, lai dienas laikā diskrēti baudītu erotisko elektrostimulāciju zem apģērba.

    Optimizēts dizains ērtai lietošanai:

    • Electro Egg ir unikāla konstrukcija ar izolējošu gredzenu, kas atdala abas augsti pulētas pusītes efektīvai bipolārai stimulācijai.
    • Elektriskās olas gludā forma atvieglo ievietošanu un padara to vienlīdz piemērotu gan vaginālai, gan anālai stimulācijai.


    Kvalitāte un garantija:

    • Tāpat kā visiem augstākās kvalitātes elektrodiem no E-Stim Systems electro Egg, arī uz to attiecas unikāla mūža garantija E-Stim Systems (izņemot kabeļus), kas garantē kvalitāti un uzticamību.


    Specifikācijas:

    • Izmērs: 60 mm garš, 38 mm diametrs
    • Svars: 153 g


    Integrēts savienojums lielākām ērtībām:

    • Elektriskā ola ir aprīkota ar aptuveni 1,5 m garu, pastāvīgi pievienotu kabeli ar 3,5 mm jack kontaktdakšu tiešai savienošanai ar elektrostimulācijas ierīcēm E-Stim Systems komplektā.


    Viegli tīrāms:

    • Vienkārši notīriet ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai VERYCLEAN aerosolu. Noslaukiet sausi, nelietojiet agresīvus tīrīšanas līdzekļus un nemērciet šķidrumos.
    • Elektriskā ola nav paredzēta izjaukšanai tīrīšanai.


    Sagatavošana un pareizs smērviela:

    • Lai nodrošinātu optimālu darbību, jālieto ESHOCK lubrikants uz ūdens bāzes, kas nodrošina vieglu ievietošanu un vislabāko iespējamo elektrisko vadītspēju.
    • Izvairieties no silikona vai hibrīda lubrikantiem un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems nav saderīgi.


    E-Stim Systems vidēja izmēra elektroolā no E-Stim Systems: Ievērojams elektrostimulācijas baudas palielinājums!

    Vidēja izmēra elektroolā no E-Stim Systems E-Stim Systems piedāvā intensīvāku un pilnvērtīgāku elektrostimulācijas pieredzi. Lielāks izmērs nodrošina dziļāku sajūtu un padara to par ideālu izvēli ikvienam, kas vēlas vēl vairāk uzlabot elektrostimulācijas pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Vidēja elektro ola no E-Stim Systems
    • Izmēri: 60 mm garš, 38 mm diametrs
    • Svars: 153 g
    • Elektrisko olu NAV paredzēts izjaukt tīrīšanas nolūkos.
    • Drošība un kvalitāte ir E-Stim Systems pirmkārt un galvenokārt.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Ražotājs sniedz mūža garantiju.
    • Izgatavots saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderis!
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Novērtēšana 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Vidēja elektriskā ola no E-Stim Systems

        Vidēja elektriskā ola no E-Stim Systems

        Mēs atzinīgi vērtējam vidēja izmēra, pavisam jaunu elektrisko olu no E-Stim Systems. Lai gan diametrs ir tikai par 8 mm lielāks, šīs nelielās izmaiņas padara vidējo elektrisko olu 2,5 reizes lielāku. Tas ļauj tai daudz labāk justies anālajā atverē un sniedz lieliskāku elektrostimulācijas sajūtu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: