No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mystim - Elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Mystim Vibrator Right on Ron ar E-Stim

Vai esat gatavs seksīgam baudījumam, kas ir vienīgais savā klasē? Tad ļaujiet "Right on Ron", e-stimulatora vibratoram no Mystim, pārcelt jūs jaunā elektrosekssekss dimensijā! Šis jaudīgais un daudzpusīgais vibrators ar elektrostimulāciju ir īpaši izstrādāts, lai sniegtu jums visu anālo vai vaginālo baudu, kādu vien varat vēlēties.

Vairāk informācijas

3342/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai esat gatavs seksīgam baudījumam, kas ir vienīgais savā klasē? Tad ļaujiet e-stimulatora "Right on Ron" no Mystim piedāvātajam vibratoram "Right on Ron" pārcelt jūs jaunā elektroseksseksspektra dimensijā! Šis jaudīgais un daudzpusīgais vibrators ar elektrostimulāciju ir īpaši izstrādāts, lai sniegtu jums visu anālo vai vaginālo baudu, kādu vien varat vēlēties.

     

    Izceltākās īpašības:

     

    • Var lietot anāli un vagināli.
    • Uzlādējams vibrators ar elektrostimulāciju.
    • Elektrostimulācija un vibrācija: viss vienā seksa rotaļlieta - nav nepieciešama papildu stimulācijas ierīce.
    • Saplacināta galviņa: aptver jūsu karstos punktus precīzai stimulācijai.
    • 8 vibrācijas režīmi: nodrošina daudzveidību.
    • Elektrostimulācija 5 režīmos: dziļai, patīkamai pulsējošai tirpināšanai.
    • Efektīvs iegurņa dibena treniņš: stiprina un tonizē intīmos muskuļus.
    • Vienkārša lietošana: Visu var ērti kontrolēt tieši uz E-Stim vibratora, pieskaroties vienai pogai.
    • Zīdaini mīksts silikons: vieglai ievietošanai un maksimālam komfortam.
    • Ūdensizturīgs: seksam vannā/baseinā vai dušā.

     

    Mūsu "Right on Ron" ir īsts universālis: ar 8 vibrācijas režīmiem un 5 stimulācijas strāvas stiprumiem tas piedāvā plašu daudzveidību neaizmirstamiem orgasmiem. Un pats labākais? Jums nav nepieciešama papildu stimulācijas ierīce! Ar vienu pogas pieskārienu jūs varat regulēt gan vibrāciju, gan elektrostimulāciju tieši uz seksa rotaļlietas.

     

    Ar savu saplacināto galviņu "Right on Ron" lieliski pieguļ visiem jūsu karstajiem punktiem, neatkarīgi no tā, vai vēlaties to izmantot anāli vai vagināli. Samtaini mīkstais silikons nodrošina patīkamu sajūtu uz ādas un vieglu ievietošanu. Īsts izcilība ir iegurņa dibena treniņa režīms: papildus elpu aizraujošiem orgasmiem jūs varat to izmantot arī, lai stiprinātu un tonizētu savus intīmos muskuļus. Tādējādi tas nodrošina ne tikai lieliskus orgasmus, bet arī jūsu fizisko labsajūtu.

     

    Vēl viens pluss: "Right on Ron" ir ūdensizturīgs! Gan vannā, gan baseinā, gan dušā - jūs varat izdzīvot savas intīmākās fantāzijas, kur vien vēlaties. Un, pateicoties komplektā iekļautajam USB magnētiskā lādētāja kabelim, viņš vienmēr būs gatavs, kad jūs to darīsiet.

     

    Lai notīrītu Right on Ron, jums būs nepieciešams tikai nedaudz ziepju un ūdens vai mūsu aerosola VERYCLEAN. Taču pārliecinieties, ka izmantojat tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, jo lubrikanti uz silikona bāzes var sabojāt zīdaino virsmu.

     

    Vai esat gatavs "Right on Ron"? Tad ļaujiet sevi palutināt ar šo atjautīgo rotaļlietu un izbaudiet, cik laba var būt vibrācijas un elektrostimulācijas mijiedarbība. Gaidiet elpu aizraujošus orgasmus un spēcīgu iegurņa dibena treniņu vienā!

     

    Tīrīšana un kopšana:

     

    E-Stim Sextoy ir izgatavots no medicīniskā platīna silikona. Tas padara to ļoti higiēnisku un viegli tīrāmu ar mitru drāniņu un maigām ziepēm. Regulāri jālieto arī ādai draudzīgs dezinfekcijas līdzeklis, piemēram, VERYCLEAN (lūdzu, ievērojiet lietošanas instrukciju). Pirms vibratora lietošanas vai uzlādes ļaujiet tam pilnībā nožūt. Lūdzu, pārliecinieties, ka izmantojat vibratoru tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu ESHOCK gelu, kas ir īpaši izstrādāts elektrostimulācijai.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Mystim Vibrators "Right on Ron" ar E-Stim
    • Vibrācija un elektrostimulācija tikai vienā ierīcē
    • Īpaši kluss, neskatoties uz diviem jaudīgiem motoriem
    • 8 vibrācijas programmas
    • 5 E-Stim programmas ar 10 intensitātēm
    • 1 asinsriti stimulējoša programma
    • Litija jonu akumulators
    • Izmēri: Garums (ar rokturi) 17 cm, garums (bez roktura) 12 cm, diametrs: 3,6 cm.
    • Ūdensizturīgs: seksam dušā vai vannā.
    • Piegādes komplektācija: 1 x uzlādējams vibrators Right on Ron ar E-Stim no Mystim. Komplektā ietilpst magnētiskais USB uzlādes kabelis.
    • Materiāls: 100 % medicīniskais platīna silikons
    • 12 mēnešu garantija
    • Lietošanas instrukcija vācu, angļu, franču, angļu, itāļu, spāņu, holandiešu, krievu un spāņu valodā.
    • E-stim jeb elektrostimulācija pēdējos gados kļūst arvien populārāka. Nav brīnums: dzimumorgānu zonā ir daudz nervu - daudz vairāk nekā citās vietās. Ar pareizi noregulētu e-stim ierīci un piemērotu piederumu jūs varat stimulēt katru no šiem nerviem līdz ekstāzei. Šī stimulācija ir nekaitīga, ja to veic ar augstas kvalitātes MEO produktiem un ne bezjēdzīgi.

    • Programmas: Mystim E-Stim vibratoram ir 8 vibrācijas programmas, 5 E-Stim programmas un īpaša programma iegurņa dibena trenēšanai. Jūs varat kontrolēt, vai vēlaties sevi stimulēt ar nepārtrauktu vibrāciju vai drīzāk ar intensīviem intervāliem. Tālāk ir sniegts īss programmu pārskats. Taču, kā jau tas dzīvē bieži notiek, arī šeit ir spēkā tas pats: Pudiņa pierādījums ir ēšanas procesā! Iegurņa dibena muskuļiem ir daudz svarīgu uzdevumu: Tie notur orgānus tur, kur tiem ir vieta, stabilizē vēderu un muguru, novērš diskomfortu, piemēram, urīnpūšļa vājumu vai dzemdes prolapsus, un veicina labāku stāju. Turklāt ir arī citi labi trenēta iegurņa dibena sniegtie ieguvumi: labāka asins cirkulācija audos un, protams, spēja "savilkt" anālo atveri vai maksts, sasprindzinot labi trenēts iegurņa dibens padara jūs jutīgāku pret intīmiem pieskārieniem un, kā pierādīts, palielina spēju piedzīvot orgasmu.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Überzeugter Fan

    Schon als ich das Produkt hier vor zwei Wochen online im MEO Shop entdeckt habe, war ich skeptisch. Elektrostimulation und Vibration zur gleichen Zeit? Das klang nach etwas, das weit außerhalb meiner Komfortzone lag. Doch eine Mischung aus Neugier und Lust auf etwas Neues trieb mich dazu, das Gerät auszuprobieren.

    Das Einführen war dank der guten Form und des weichen Materials kein Problem. Schon die Vibration war beeindruckend. Ein sanftes, tiefes Brummen, das genau den richtigen Punkt traf. Aber als ich den E-Stim Modus einschaltete, wurde es richtig intensiv. Es war, als würde jede Faser in mir zum Leben erweckt. Es kribbelte, pulsierte und vibrierte in einer absolut geilen Art und Weise.

    Ich hatte zwar schon von der Prostata als dem "G-Punkt des Mannes" gehört, aber dass die Kombination aus Vibration und Elektrostimulation so intensiv sein würde, hatte ich nicht erwartet. Die zwei Orgasmen, die ich direkt hintereinander hatte, waren von einer Intensität und einem Ausmaß, wie ich es noch nie zuvor erlebt hatte. Es war, als würde eine Welle der Extase von innen heraus explodieren, stärker und anhaltender als alles, was ich bisher erlebt hatte.

    Zusammenfassend kann ich sagen, dass der Mystim Anal Stimulator meine Erwartungen bei weitem übertroffen hat. Ich kann dieses Toy nur jedem empfehlen, der offen für neue Erfahrungen ist. Und obwohl ich anfangs skeptisch war, bin ich jetzt ein überzeugter Fan.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Nur Lob ! Nie wieder ohne ....

    Der Right on Ron ist der ultimative E-Stim Vibrator von MEO, der mich jeden Abend in eine Welt heißer Orgasmen entführt! Dieses Kraftpaket wurde scheinbar entwickelt, um mich ganz persönlich anal oder vaginal auf Hochtouren zu bringen. Mit atemberaubenden Vibrationen und intensiver Elektrostimulation, alles in einem Toy, habe ich Sachen gespürt, die ich noch niemals gespürt habe. Die 5 Elektrostimulationsmodi bieten ein "geiles", angenehm pulsierendes Kribbeln, das mich jedesmal komplett um den Verstand bringt.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Pleasure Beyond Imagination!

    "Right on Ron" E-Stim Vibrator by Mystim is a game changer! This powerful, versatile tool, built for both anal and vaginal play, brings a whole new level to your pleasure experience. The flat head design ensures it hits all the right spots for pinpoint stimulation.

    With 8 vibration modes and 5 e-stim settings, "Right on Ron" offers a delightful variety for unforgettable climaxes, all managed by a simple button press right on the toy. The silky smooth silicone ensures effortless insertion and maximum comfort.

    And let's not forget, it's waterproof - making it the perfect companion for some steamy, wet fun. With "Right on Ron", your pleasure is just a push-button away!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Mystim Vibrator Right on Ron ar E-Stim

    Mystim Vibrator Right on Ron ar E-Stim

    Vai esat gatavs seksīgam baudījumam, kas ir vienīgais savā klasē? Tad ļaujiet "Right on Ron", e-stimulatora vibratoram no Mystim, pārcelt jūs jaunā elektrosekssekss dimensijā! Šis jaudīgais un daudzpusīgais vibrators ar elektrostimulāciju ir īpaši izstrādāts, lai sniegtu jums visu anālo vai vaginālo baudu, kādu vien varat vēlēties.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: