No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

B-Vibe

Informatīvais biļetens

B-Vibe Vibrating Snug Plug - mazs

Mazais anālais vibrators, kas pat iesācējiem sniedz lielisku kulmināciju! Ar B-Vibe Vibrating Snug Plug jūs atklāsiet tādu prostatas orgasma spēku, kādu nekad neesat iedomājies.

Vairāk informācijas

3393/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mazais anālais vibrators, kas pat iesācējiem sniedz lielisku kulmināciju! Ar B-Vibe Vibrating Snug Plug jūs atklāsiet tādu prostatas orgasma spēku, par kādu nekad neesat iedomājies.

     

    Šis anālais vibrators patīk vīriešiem!

     

    Vīrieši īpaši mīl šo aizraujošo anālo vibratoru, jo tas mērķtiecīgi un intensīvi stimulē prostatu, izraisot spēcīgus un dziļus orgasmus. Konusveida forma atvieglo ievietošanu, savukārt anālā vibratora elastīgais kāts un parocīgā pamatne ļauj to viegli un patīkami izvilkt. MEO tiešsaistes veikalā B-Vibe Vibrating Snug Plug ir pieejami dažādi izmēri un svars, tāpēc tas ir ideāls anālais vibrators iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem.

     

    Mūsu jaudīgais anālais vibrators var radīt dažādas sajūtas - no dziļas, pulsējošas vibrācijas līdz ātrai, intensīvai vibrācijai. Tādējādi jūs varat izvēlēties sev piemērotāko stimulācijas veidu.

     

    Mazais anālais vibrators, kas pat iesācējiem sniegs lielisku kulmināciju!

     

    Tā kompaktais kopējais garums ir 10 cm, diametrs - 2,4 cm, bet ievietojamais garums - 8,7 cm, tāpēc tas ir īstais izmērs, lai īpaši iesācējiem sniegtu neaizmirstamus un elpu aizraujošus mirkļus.

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug ir viegli ievietot, un tas ir piemērots pat lietošanai 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā!

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug ir izgatavots no 100% ķermenim piemērota silikona, nesatur ftalātus un lateksu un ir absolūti neporains. Tā plānā, gludā konstrukcija ļauj to viegli ievadīt anāli un ir ērts valkāt pat ļoti ilgu laiku (24/7).

     

    Vēl viens pluss:

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug var uzlādēt, izmantojot integrēto USB pieslēgvietu. Viena uzlādes stunda nozīmē vienu stundu intensīvas anālo rotaļu baudas. Un, ja esat ceļā? B-Vibe Vibrating Snug Plug komplektā ir praktisks uzglabāšanas maisiņš, tāpēc jums nebūs jāpalaid garām sava jaunā iecienītākā rotaļlieta, kad būsiet ceļā.

     

    Līdenums uz tortes:

     

    To visu papildina pievienotā instrukcija par anālo stimulāciju. Praktiskajā bukletā ir apkopoti labākie padomi un triki no mūsu pieredzējušās seksa pedagogu komandas, un tas ātri vien padarīs jūs par anālās seksa ekspertiem.

     

    Ar B-Vibe Vibrating Snug Plug jūs varēsiet iepazīt un izbaudīt anālās stimulācijas pasauli pilnīgi jaunā veidā - mūsu vārds par to!

     

    Anālā vibratora tīrīšana:

     

    Tīrīšana ir vienkārša un vienkārša. Tā kā izstrādājums ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona un ABS plastmasas, to var tīrīt ar maigām ziepēm un siltu ūdeni vai ar mūsu VERYCLEAN aerosolu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • B-Vibe Vibrating Snug Plug
    • Izstrādāts diskrētai un ilgstošai lietošanai! B-Vibe Vibrating Snug Plug torpēdveida forma atvieglo ievietošanu un nodrošina ērtu ievietošanu anālajā atverē.
    • Anālais vibrators, piemērots sievietēm un vīriešiem.
    • Uzlādējams, izmantojot USB.
    • IPX4 noturīgs pret šļakatām.
    • Izmēri: Kopējais garums 10 cm, diametrs 2,4 cm, ievietojamais garums 8,7 cm.
    • 4 vibrācijas režīmi
    • 4 ātruma līmeņi
    • Materiāls: silikons
    • 60 min uzlādes laiks
    • 60 minūšu darbības laiks
    • B-Vibe MEO interneta veikalā: Atklājiet nākamo anālās baudas līmeni ar B-Vibe augstākās klases anālajiem vibratoriem! Mūsdienīga dizaina, augstas kvalitātes materiālu un inovatīvu tehnoloģiju kombinācija nodrošina nesalīdzināmu pieredzi, ko varat piedzīvot atkal un atkal. B-Vibe un MEO ir divi seksa rotaļlietu pasaulē labi pazīstami zīmoli, kas specializējas augstas kvalitātes anālo rotaļlietu ražošanā. B-Vibe ir īpaši pazīstams ar savu inovatīvo produktu klāstu, kurā ietilpst attālināti vadāmi anālie spraudņi, anālās bumbiņas un anālo treniņu komplekti. B-Vibe ir atzīts visā pasaulē, jo tā produktu ražošanā tiek izmantoti augstas kvalitātes materiāli un ķermenim draudzīgs silikons.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Absolutes Muss für jeden Mann oder Frau

    "Dies ist ohne Zweifel das beste Sextoy, das ich je gekauft habe. Es ist sowohl kraftvoll als auch leise und sorgt für intensive Orgasmen quasi auf Knopfdruck. Ich kann es nur weiterempfehlen!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - mazs

      B-Vibe Vibrating Snug Plug - mazs

      Mazais anālais vibrators, kas pat iesācējiem sniedz lielisku kulmināciju! Ar B-Vibe Vibrating Snug Plug jūs atklāsiet tādu prostatas orgasma spēku, kādu nekad neesat iedomājies.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      9 citas preces tajā pašā kategorijā: