No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

B-Vibe

Informatīvais biļetens

B-Vibe Jewel Plug - Anālais vibrators

Šo brīnišķīgo anālo kontaktdakšu ar vibrāciju rotā skaists, liels kristāls. Konusveida uzgalis, anatomiskā forma un slaidais kakliņš padara B-Vibe Jewel Plug īpaši viegli ievietojamu anāli. Izmantojot tālvadības pulti, varat izvēlēties dažādus vibrācijas režīmus.....

Vairāk informācijas

3392/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šo brīnišķīgo anālo kontaktdakšu ar vibrāciju rotā skaists, liels kristāls. Konusveida uzgalis, anatomiskā forma un slaidais kakliņš padara B-Vibe Jewel Plug īpaši viegli ievietojamu anāli. Izmantojot tālvadības pulti, jūs varat izvēlēties dažādus vibrācijas režīmus un iestatīt savus anālos nervus uz aizraujošu vibrāciju.

     

    B-Vibe Jewel Plug iepriecinās gan vīriešus, gan sievietes!

     

    Šis B-Vibe vibrējošais anālais spraudnis ir neliels tehnoloģisks šedevrs, kas aprīkots ar sešām vibrācijas stipruma pakāpēm un piecpadsmit dažādiem vibrācijas modeļiem - no smalkiem līdz spēcīgiem. Ar bezvadu tālvadības pulti jūs varat viegli regulēt režīmus no maiga līdz intensīvam, tikai pieskaroties vienai pogai. Protams, tālvadības pulti varat atstāt arī savam partnerim, kurš tad pārsteigs jūs ar aizraujošu stimulāciju. Mūsu anālajam vibratoram ir ādai ļoti draudzīga mīkstas pieskāriena tekstūra un plaša pamatne, kas neļauj tam nejauši ieslīdēt jūsu anālajā atverē. Tāpēc šo anālo spraudni varat izmantot ilgāku laiku, piemēram, iepērkoties, pastaigājoties vai nodarbojoties ar seksu. Turklāt B-Vibe dārgakmeņu spraudnis arī izskatās ļoti labi, jo pamatnes galā ir iestrādāts mirdzošs dārgakmens, kas seksīgi rotā jūsu anālo atveri!

     

    B-Vibe Jewel Plug ir izgatavots no 100 % ķermenim piemērota silikona, kas nodrošina drošu un patīkamu lietošanu. Tomēr, lai nesabojātu augstas kvalitātes materiālu, anālais vibrators jālieto tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo. Anālajam vibratoram ir iebūvēta USB baterija, kas nodrošina līdz 1,5 stundām nepārtrauktas baudas. Pateicoties kompaktajam izmēram un anatomiskajai formai, anālais vibrators ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

     

    Jūsu partneris būs sajūsmā!

     

    Dzirkstošais dārgakmens anālā vibratora uzgaļa galā piešķir šai seksa rotaļlietai pievilcīgu un greznu izskatu. Tas padara anālo iekļūšanu ne tikai fiziski, bet arī vizuāli aizraujošu abiem partneriem. Anālā spraudņa ar dārgakmeņiem izmantošana var arī palielināt uzbudinājuma sajūtu. Apziņa, ka anālajā spraudnī ir iestrādāts skaists un mirdzošs dārgakmens, var pastiprināt izjūtu. Dārgakmeņu anālais korķis piedāvā arī seksuālu pārsteiguma elementu. Mirdzošā dārgakmens skats var pievienot spēcīgu vizuālo elementu, kad tiek atsegts dibens, tādējādi palielinot erotisko pievilcību.

     

    Anālā vibratora tīrīšana:

     

    Tīrīšana ir vienkārša un vienkārša. Tā kā izstrādājums ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona un ABS plastmasas, to var tīrīt ar maigām ziepēm un siltu ūdeni vai ar mūsu VERYCLEAN aerosolu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - Anālais vibrators
    • Anālais korķis ar kristāliem
    • Aprīkots ar tālvadības pulti ar vienu pieskārienu (diapazons aptuveni 10 metri).
    • 6 ātruma iestatījumi un 15 unikāli vibrācijas modeļi.
    • Piemērots sievietēm un vīriešiem.
    • Uzlādējams, izmantojot USB.
    • IPX4 noturība pret šļakatām.
    • Izmēri: Kopējais garums 10,5 cm, diametrs 4 cm, ievietojamais garums 8,6 cm.
    • Materiāls: silikons, 100 % piemērots ķermenim.
    • Uzlādes laiks 120 minūtes.
    • Darbības laiks 60 minūtes.
    • B-Vibe produkti MEO tiešsaistes veikalā: Atklājiet nākamo anālās baudas līmeni ar B-Vibe augstākās klases anālajiem vibratoriem! Mūsdienīga dizaina, augstas kvalitātes materiālu un inovatīvu tehnoloģiju kombinācija nodrošina nesalīdzināmu pieredzi, ko varēsiet piedzīvot atkal un atkal. B-Vibe un MEO ir divi seksa rotaļlietu pasaulē labi pazīstami zīmoli, kas specializējas augstas kvalitātes anālo rotaļlietu ražošanā. B-Vibe ir īpaši pazīstams ar savu inovatīvo produktu klāstu, kurā ietilpst attālināti vadāmi anālie spraudņi, anālās bumbiņas un anālo treniņu komplekti. B-Vibe uzņēmums ir pazīstams visā pasaulē ar to, ka tā produktu ražošanā tiek izmantoti augstas kvalitātes materiāli un ķermenim draudzīgs silikons.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      B-Vibe Jewel Plug - Anālais vibrators

      B-Vibe Jewel Plug - Anālais vibrators

      Šo brīnišķīgo anālo kontaktdakšu ar vibrāciju rotā skaists, liels kristāls. Konusveida uzgalis, anatomiskā forma un slaidais kakliņš padara B-Vibe Jewel Plug īpaši viegli ievietojamu anāli. Izmantojot tālvadības pulti, varat izvēlēties dažādus vibrācijas režīmus.....

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      9 citas preces tajā pašā kategorijā: