No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Fuck & Play Vac-U-Lock piederumi

Informatīvais biļetens

Vibrējošais Vac-U-Lock™ adapteris ar tālvadības pulti - Fuck & Play

Tikai pozitīvas vibrācijas - mūsu vārds par to! Ar 7 vibrācijas funkcijām un bezvadu tālvadības pulti vibrējošais Vac-U-Lock™ adapteris jebkuru Doc Johnson, Hung, Fucktools vai Hunglock dildo vai anālo kontaktdakšu pārvērš par jaudīgu, vibrējošu drāšanās rīku.

Vairāk informācijas

3138/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Tikai pozitīvas vibrācijas - mūsu vārds par to! Ar 7 vibrācijas funkcijām un bezvadu tālvadības pulti vibrējošais Vac-U-Lock™ adapteris jebkuru Doc Johnson, Hung, Fucktools vai Hunglock dildo vai anālo kontaktdakšu pārvērš par jaudīgu, vibrējošu drāšanās rīku. Jums patiks šī jaunā, stimulējošā un apmierinošā pieredze, kāda līdz šim ar savu iecienītāko dildo jums vēl nav bijusi.

    Izcelts:

     

    • Var izmantot ar visiem dildo un anālajiem spraudņiem ar Vac-U-Lock™
    • 7 vibrācijas režīmi: daudzveidīgai izklaidei - ērti kontrolējami ar tālvadības pulti.
    • Bezvadu tālvadības pults: vibrācijas no maigas līdz intensīvai ar vienu pogas pieskārienu. Padoms: atstājiet tālvadības pulti savam partnerim pārsteiguma mirkļiem un kontroles spēlēm.
    • Adapteris lieliski iekļaujas lielākajā daļā Strap On!

     

    Kā lietot vibrācijas adapteri Vac-U-Lock™ ar tālvadības pulti?

     

    Izmantojot šo atjautīgo piederumu, jūs varat iedvest dzīvību saviem dildo vai dibena spraudņiem un likt tiem vibrēt! Jūsu anālais kakls sāks raustīties no baudas! Ar bezvadu tālvadības pulti varat viegli kontrolēt 7 vibrācijas režīmus. Jūs varat arī ievietot vibratoru siksniņā vai siksniņā un pēc tam pievienot izvēlēto dildo. Vienkārši ļaujiet vaļu savai iztēlei.

     

    Ko nozīmē Vac U Lock™?

     

    To ir viegli izskaidrot, jo ir gluži tāpat kā mājās - kontaktdakša tiek ievietota kontaktligzdā! Šeit "kontaktdakša" ir piederuma adaptera kontaktdakša, bet "kontaktligzda" ir profilētā atvere dildo apakšpusē. Vac-U-Lock™ sistēma apzīmē savstarpēji maināmu sistēmu, kurā dažādus dildo var viegli un ātri apvienot ar Vac-U-Lock™ piederumu. Šo sistēmu izmanto ar daudziem dildo, seksa rotaļlietām un piederumiem, piemēram, arī ar seksa mašīnām, kā arī ar citiem praktiskiem piederumiem (siksnām, siksniņām, rokturiem dildo, savienojuma spraudņiem, piesūcekņiem, vibrācijas motoriem utt.). Un kāpēc? Tāpēc, ka ir ļoti praktiski un lēti kombinēt dažādas rotaļlietas un aksesuārus, un tas ietaupa daudz naudas.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Vibrējošais Vac-U-Lock™ adapteris ar tālvadības pulti
    • Adapteris pēc lietošanas viegli izvelkams no dildo vai anālā spraudņa, lai to notīrītu.
    • Pārvērtiet jebkuru Vac-U-Lock™ izstrādājumu par vibratoru
    • 7 vibrācijas funkcijas
    • Bezvadu tālvadības pults
    • Uzlādējams, izmantojot USB
    • Komplektā iekļauts lādēšanas kabelis
    • Uzlādes laiks 90 minūtes, darbības laiks 120 minūtes
    • Var izmantot ar jebkuru Vac-U-Lock™ saderīgu siksniņu un seksa rotaļlietu
    • Ūdensizturīgs
    • Materiāls: ABS
    • Šis piederums no MEO® Fuck & Play sērijas ļauj izmantot dildo, seksa rotaļlietas un anālos spraudņus ar Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock un daudzu citu ražotāju Vac-U-Lock™. Atsevišķi produkti darbojas gan kopā, gan atsevišķi. Ar dažādām iespējām un simtiem dildo un anālo spraudņu variāciju jūsu iztēlei nav robežu.
    • Materiāls: PVC
    • Dildo nav iekļauts komplektācijā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ziemlich gut

    Die Wirkung für den Benutzung ist stark von der Größe und dem Material des Dildos abhängig. Etwas festerer und kleinerer Dildo: sehr sehr starke Vibration. Aber auch bei großen Dildos funktioniert es noch ziemlich gut.

      Novērtēšana 

      Excellente

      Excellente façon d'ajouter des vibrations à un toy vac-u-lock. J'en ai commandé deux.

        Novērtēšana 

        Good vibrations!!!

        Add a little something extra to your strap on play. This is a great addition to your vac u lock harness. Just snap this into the harness and turn all of your attachments into vibrators.

          Novērtēšana 

          Amazing

          When my girlfriend received it we used it right away and it was amazing. As a lesbian female that doesn’t prefer penetration this changed my mind. Feels amazing and we didn’t experience any problems. The pleasure is wonderful. I recommend this item to anyone that wants to switch it up, I think you will be satisfied.

            Novērtēšana 

            Funktioniert

            Dieses vibrierende Ding funktioniert auch bei großen Dildos sehr gut. D.h. der Adapter Stecker ist wirklich ausgestattet mit sehr starken Vibrationen die auch durch das Material von dicken plugs und dildos gehen. Bin sehr zufrieden! Ich kaufe mir vielleicht noch ein zweiten um ihn auf einem Küchenstuhl zu montieren. Mit der Fernbedienung ein Traum wenn man die richtigen phantasien hat.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Vibrējošais Vac-U-Lock™ adapteris ar tālvadības pulti - Fuck & Play

              Vibrējošais Vac-U-Lock™ adapteris ar tālvadības pulti - Fuck & Play

              Tikai pozitīvas vibrācijas - mūsu vārds par to! Ar 7 vibrācijas funkcijām un bezvadu tālvadības pulti vibrējošais Vac-U-Lock™ adapteris jebkuru Doc Johnson, Hung, Fucktools vai Hunglock dildo vai anālo kontaktdakšu pārvērš par jaudīgu, vibrējošu drāšanās rīku.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              15 citas preces tajā pašā kategorijā: