No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Siksniņa uz dildo Siksniņa uz

Informatīvais biļetens

No-Parts - Siksna uz biksēm

Sniedziet savam partnerim neierobežotu un neatlaidīgu pegingu ar šīm brīnišķīgajām Strap On biksēm! Tas ir tas, ko visi pegginga kopienā ir gaidījuši! Strap On Pants ir pietiekami ērtas un diskrētas, lai tās varētu valkāt visas dienas garumā, ļaujot jums izbaudīt brīnišķīgi intensīvu pegingu vai strap on seksu ar savu partneri.

Vairāk informācijas

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Sniedziet savam partnerim neierobežotu un neatlaidīgu pegingu ar šīm brīnišķīgajām Strap On biksēm! Tas ir tas, ko visi pegginga kopienā ir gaidījuši! Strap On bikses lieliski pieguļ jūsu ķermeņa aprisēm, un tām ir atvērums ar O veida gredzenu dildo vai vibratoram. Strap On Pants ir pietiekami ērtas un diskrētas, lai tās varētu valkāt visas dienas garumā, ļaujot jums izbaudīt brīnišķīgi intensīvu pegingu vai seksu ar partneri.

     

    No Parts klāstā ir plaša siksniņu dildo, pegging dildo un atbilstošu siksniņu, kā arī augstas klases siksniņu kolekcija. Piedzīvojiet īpašu pegging piedzīvojumu vienatnē vai kopā ar partneri un atrodiet savu iecienītāko kombināciju. No-Parts ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem, un tam ir moderns, pievilcīgs dizains.

     

    Izturīgais, pastiprinātais O-veida gredzens izstiepjas, lai ietilpinātu jūsu iecienītāko dildo vai vibratoru. Gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem patiks šī viegli lietojamā siksniņa. Vienkārši ievietojiet dildo siksniņā Strap On, un esat gatavs darbam. Nēsājiet siksniņu kā parastu apakšveļu ikdienas lietošanai vai izmantojiet to ar dildo, ko varat vienkārši iespraust caur O-veida gredzenu.

     

    Kā lietot Strap On?

     

    Strap On lietošana ir ļoti vienkārša! Vienkārši ievelciet Strap On bikses, ievietojiet izvēlēto dildo caur atveri un noregulējiet dildo tā, lai tas cieši pieguļ. Tagad var sākties sekss ar pegiju..

     

    Kas ir tik īpašs šajā Strap On?

     

    Šis lieliskais parasto Strap On uzlabojums ir drošs, ļoti ērts Strap On slīdošais komplekts, ko izstrādājuši pegging speciālisti. Vīriešiem un sievietēm paredzētajam Strap On ir atbalstoša, īpaši plata josta, un tas ir izgatavots no mīksta, elastīga materiāla. Ar šo siksniņu jūs gūsiet daudz prieka guļamistabā! Vai jūs meklējat iespēju mainīt vadību gultā, vai arī esat vairāk noskaņoti uz intensīvu anālo iekļūšanu? Ar šo siksniņu jūs noteikti jutīsieties tā, it kā jūsu rīcībā būtu liels, ciets penis. Strap On ir īpaši augstas kvalitātes, un to var valkāt ērti un droši. Vienkārši izmēģiniet to!

     

    Kas vēl man ir jāņem vērā:

     

    Materiāls ir izturīgs un labi izgatavots. O veida gredzens ir piemērots dildo ar diametru no 3 līdz 6 cm. Pārliecinieties, ka dildo ir ar plakanu pamatni, lai tas perfekti iekļaujas Strap On biksēs. Tomēr ņemiet vērā, ka dildo nav iekļauts komplektā. Lielu dildo izvēli siksniņām var atrast šeit (NOSLĒGT ŠEIT).

     

    Kā tīrīt No-Parts Strap On?

     

    Vienkārši notīriet No-Parts Strap On ar ūdeni un maigām ziepēm. Īpašai tīrīšanai izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Strap On ir pieejami 3 izmēri: S = 36/38 izmērs, M = 38/40 izmērs, L = 40/42 izmērs.
    • Var lietot ar dildo
    • Izturīgs materiāls
    • Labi izgatavots
    • Mazgāšanas norādījumi: mazgāt ar rokām, nebalināt, negludināt, ķīmiski tīrīt, nedžāvēt veļas žāvētavā.
    • Materiāls: 10% latekss, 60% spandekss, 29% poliesteris, 10% neilons

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Novērtēšana 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Novērtēšana 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Novērtēšana 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            No-Parts - Siksna uz biksēm

            No-Parts - Siksna uz biksēm

            Sniedziet savam partnerim neierobežotu un neatlaidīgu pegingu ar šīm brīnišķīgajām Strap On biksēm! Tas ir tas, ko visi pegginga kopienā ir gaidījuši! Strap On Pants ir pietiekami ērtas un diskrētas, lai tās varētu valkāt visas dienas garumā, ļaujot jums izbaudīt brīnišķīgi intensīvu pegingu vai strap on seksu ar savu partneri.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: