No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Siksniņa uz dildo Siksniņa uz

Informatīvais biļetens

Siksna vīriešiem

Palutiniet savu partneri vai savu partneri pilnīgi bez aizspriedumiem un neatlaidīgi ar šo brīnišķīgo siksniņu vīriešiem! Tas ir tas, ko vīrieši pegginga kopienā ir gaidījuši! MEO® Strap on biksītes lieliski pieguļ jūsu ķermeņa kontūrām un ir ar integrētu O-veida gredzenu.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ļaujiet savam partnerim izbaudīt neierobežoti un ilgstoši ar šo brīnišķīgo siksniņu vīriešiem! Tas ir tas, ko vīrieši pegginga kopienā ir gaidījuši! MEO ® siksniņas ar siksniņām perfekti pieguļ jūsu ķermeņa kontūrām un ir ar integrētu O-veida gredzenu. Tās ir pietiekami diskrētas, lai tās varētu nēsāt visu dienu, un ļauj izbaudīt brīnišķīgi intensīvu pegingu vai strip on seksu.

     

    Šī estētiskā evolūcija parastajam vīriešu strip on ir drošas, ļoti ērti valkājamas strip on biksītes, ko izstrādājuši pegginga speciālisti. Mūsdienīgajām vīriešu siksniņām ir atbalstoša, īpaši plata josta, tās ir izgatavotas no mīksta, elastīga materiāla un tām ir iekšējās neilona siksniņas, kas nodrošina vislabāko iespējamo atbalstu pegging seksa laikā.

     

    Siksniņu stiprinātā O veida gredzena izturīgā, pastiprinātā konstrukcija izstiepjas, lai ietilpinātu jūsu iecienītāko dildo vai vibratoru. Gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem patiks šis viegli lietojamais siksniņu komplekts vīriešiem.

     

    Vienkārši ievietojiet dildo stilīgajā siksniņā vīriešiem , un jūs esat gatavs darbam. Bokseru biksīšu dizains rada foršu izskatu, ko papildina tikai elastīgās siksniņas komforts.

     

     

    Nēsājiet siksniņu vīriešiem kā parastu apakšveļu ikdienā vai izmantojiet to kopā ar siksniņu dildo, ko varat vienkārši izstumt caur O veida gredzenu.

     

    Tomēr ņemiet vērā, ka dildo nav iekļauts komplektā. Plašu siksniņu dildo izvēli var atrast šeit (NOSLĒGT ŠEIT).

     

    Kas ir siksniņa vīriešiem?

     

     

    Tas joprojām ir tabu tēma: Pegging - tomēr lielākā daļa vīriešu pat nezina, ko viņi palaiž garām... Ne velti pegging ir viena no karstākajām jaunajām seksa tendencēm. Strap on, saukts arī par strap-on dildo, ir seksa rotaļlieta, ko var izmantot dažādiem mērķiem. Starp citu, seksu ar strap on dildo sauc par pegging. Dildo parasti ir piestiprināts pie sava veida siksnas, un to apvelk ap vidukli. Šādā veidā siksniņa ar dildo kļūst par dzimumlocekļa aizstājēju. Strap on var izmantot arī dažādām lomu spē lēm. Šis siksniņas dildo vīriešiem ir ideāli piemērots īpaši uzbudinošām un izvirtiskām lomu spēlēm! Vienkārši uzvelciet to un sajūtiet, kā siksniņas perfekti pieguļ jūsu ķermenim.

     

    Kā es varu izmantot vīriešu siksniņas?

     

    Vīriešiem paredzētu siksniņu lietošana ir ļoti vienkārša! Vienkārši ievelciet siksniņas, ievietojiet izvēlēto dildo caur atvērumu un noregulējiet dildo tā, lai tas ērti, bet droši pieguļ. Tagad var sākties sekss ar pegiju..

     

    Kas ir tik īpašs šajā siksniņā vīriešiem?

     

    Ar šo siksniņu vīriešiem jūs varat izbaudīt daudz jautrības! Vai jūs vēlaties mainīt vadību gultā, vai arī esat vairāk noskaņots uz XL penetrāciju? Ar šo siksniņu vīriešiem jūs noteikti izbaudīsiet sajūtu, ka jūsu īpašumā ir ciets dzimumloceklis. Vīriešiem paredzētā siksniņa ir īpaši augstas kvalitātes, un to var valkāt ērti un droši. Vienkārši izmēģiniet to!

     

    Kā tīrīt šo siksniņu vīriešiem?

     

    Vienkārši notīriet dildo ar nedaudz maigām ziepēm un siltu ūdeni. Ja vēlaties īpaši rūpīgu tīrīšanu, iesakām izmantot mūsu aerosolu. Siksniņas ar siksniņām mēs iesakām mazgāt maigāšanas mašīnā 30 grādu temperatūrā ar maigu mazgāšanas līdzekli.

     

    Kas man jāņem vērā, lietojot šo siksniņu vīriešiem?

     

    Lūdzu, lietojiet ar šo vīriešu siksniņu tikai lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Lubrikanti, kas satur silikonu, var bojāt siksniņu audumu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Siksniņas uz apakšbiksēm
    • Unisex, siksniņas vīriešiem un sievietēm
    • Sinonīmi, frāzes un saistīti vārdi: strap on, strap on dildo, prostatas stimulācija, feminizācija, feminizācija, pasīvais anālais, BOB, pegging, anālais pasīvs.
    • Materiāls: 78% neilons, 22% spandekss (biksītes) 48% neilons, 35% poliesteris, 17% spandekss (josta)
    • Mazgāšana: mazgāt veļasmašīnā ar maigu mazgāšanas līdzekli 30 grādu temperatūrā. Nežāvēt veļasmašīnā.
    • Vai vēlaties iegādāties strip on, strap on vai strip-on dildo? Vai arī vēlaties paplašināt savu strap on pieredzi, tad MEO ir īstā vieta jums.
    • Informācija par izmēru: S/M: 28 - 32 viduklis, L/XL: 32 - 36 viduklis, XXL/XXXL: 38 - 44 viduklis
    • Dildo atvērums: iekšējais diametrs 3,8 cm, un to var paplašināt līdz 4,5 cm.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Novērtēšana 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Siksna vīriešiem

      Siksna vīriešiem

      Palutiniet savu partneri vai savu partneri pilnīgi bez aizspriedumiem un neatlaidīgi ar šo brīnišķīgo siksniņu vīriešiem! Tas ir tas, ko vīrieši pegginga kopienā ir gaidījuši! MEO® Strap on biksītes lieliski pieguļ jūsu ķermeņa kontūrām un ir ar integrētu O-veida gredzenu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: