No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Siksniņa uz dildo Siksniņa uz

Informatīvais biļetens

Dubultā Penetrator ar vibrāciju

Dual Penetrator panākumu noslēpums slēpjas perfektā funkcionalitātes un baudas kombinācijā: Integrētais gredzens sniedz papildu atbalstu, pagarina erekciju un palielina seksuālo izturību, savukārt ergonomiskās formas vibrējošais dildo mērķtiecīgi stimulē gan G punktu, gan prostatu.

Vairāk informācijas

3635/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar šo atjautīgo seksa rotaļlietu jūs varat izbaudīt dubultu penetrāciju pilnībā! Šis augstas kvalitātes Penetrator ir reālistisks vibrējošs dildo un ērts gredzens, kas aptver gan dzimumlocekli, gan sēkliniekus. Ar 10 elpu aizraujošām vibrācijas funkcijām - no maigi pulsējošām līdz elpu aizraujoši spēcīgām vibrācijām - šis dubultais Penetrator piedāvā visu, ko jūs varētu vēlēties neierobežotai anālai vai vaginālai baudai.

    Dubultā penetratora panākumu noslēpums slēpjas perfektā funkcionalitātes un baudas kombinācijā: Integrētais gredzens nodrošina papildu atbalstu, paildzina erekciju un palielina seksuālo izturību, savukārt ergonomiskās formas vibrējošais dildo mērķtiecīgi stimulē gan G punktu, gan prostatu. Šī seksa rotaļlieta ir ne tikai atslēga uz intensīvāku baudu dubultās penetrācijas laikā, bet arī veids, kā pārcelt pieredzi ar partneri jaunā līmenī.

    Dual Penetrator ir īpaši izstrādāts, lai beidzot fantāziju par dubultu penetrāciju - divu dzimumlocekļu vienlaicīgu iekļūšanu - padarītu par realitāti, un to raksturo tā reālistiskā tekstūra un forma. Elastīgie, bet stingrie gredzeni lieliski pieguļ un ne tikai nodrošina, ka dildo neslīd, bet arī to, ka to ir ļoti ērti valkāt.

    Padomi vēl reālistiskākai baudai:

    Mūsu hibrīda lubrikanta ManCunt izmantošana, kas pēc izskata un konsistences ir veidots pēc īstas spermas parauga, nodrošina īpaši reālistisku pieredzi, kas Dual Penetrator lietošanu paceļ pavisam jaunā līmenī. Unikālā ūdens un silikona bāzes sastāvdaļu kombinācija nodrošina ilgstošu lubrikāciju, nekļūstot lipīgai un ātri neizžūstot. Lubrikants ir ideāli piemērots ikvienam, kurš novērtē autentisku sajūtu un vienlaikus augstu vērtē drošību un komfortu, jo ir piemērots arī jutīgai ādai.

    Dubultā penetratora kopšana un tīrīšana ir ļoti vienkārša: vienkārši notīriet to pēc lietošanas ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai mūsu VERYCLEAN aerosolu.

    Papildu informācija:

    • Divkāršais penetrators ar vibrāciju
    • Ideāla seksa rotaļlieta dubultai iekļūšanai.
    • Var lietot vagināli un anāli.
    • Izmēri: 14 x 3,25 cm (dildo) | 3,25 cm (dzimumlocekļa gredzena diametrs) | 3,75 cm (maksts gredzena diametrs)
    • 10 intensīvas vibrācijas, pulsācijas un eskalācijas funkcijas
    • Materiāls: Liquid Silicone (mīksts, elastīgs, izturīgs un ūdensizturīgs)
    • Integrēts sēkliniekam paredzēts papildu atbalsts
    • Moderns atmiņas mikroshēma, kas atceras pēdējo izmantoto funkciju
    • Drošības slēdzene - nospiediet un turiet 3 sekundes, lai ieslēgtu un izslēgtu.
    • Uzlādējams, izmantojot USB - uzlādes kabelis iekļauts komplektā.
    • Pilnībā uzlādējas 1,5 stundās.
    • Darbojas 60 minūtes, ieslēdzot augstu un 90 minūtes, ieslēdzot zemu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    He enjoyed it and came very hard

    He enjoyed it and came very hard. Everyone enjoys the vibrations.

      Novērtēšana 

      Balls deep!!

      Heck yeah!!!! She/we loved it. The ring is not big enough or stretchable enough to get over even the average sized cock n balls. But if she likes double penetration, she'll love this on you as you're penetrating her no matter how you make it work. There's always a 'work-around', figure it out.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Dubultā Penetrator ar vibrāciju

        Dubultā Penetrator ar vibrāciju

        Dual Penetrator panākumu noslēpums slēpjas perfektā funkcionalitātes un baudas kombinācijā: Integrētais gredzens sniedz papildu atbalstu, pagarina erekciju un palielina seksuālo izturību, savukārt ergonomiskās formas vibrējošais dildo mērķtiecīgi stimulē gan G punktu, gan prostatu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: