No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Siksniņa uz dildo Siksniņa uz

Informatīvais biļetens

No-Parts - Siksniņa uz josta

No-Parts Strap On ir viegli uzvilkt. Uzvelciet siksniņu tāpat kā josta siksniņu un pielāgojiet to atbilstoši savam augumam, lai viss cieši un ērti pieguļ. Tagad piestipriniet dildo priekšpusē un ļaujiet sākties peginga priekam!

Vairāk informācijas

2951/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    No-Parts Strap On ir viegli uzvilkt. Uzvelciet siksniņu tāpat kā josta siksniņu un pielāgojiet to atbilstoši savam augumam, lai viss cieši un ērti pieguļ. Tagad piestipriniet dildo priekšpusē un ļaujiet sākties baudai!

     

    No-Parts sērijā ietilpst plaša siksniņu dildo, pegging dildo un atbilstošu siksniņu, kā arī augstas klases siksniņu kolekcija. Izbaudiet īpašu pegošanas piedzīvojumu vienatnē vai kopā ar partneri un atrodiet savu iecienītāko kombināciju. No-Parts ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem pegeriem, un tam ir moderns, pievilcīgs dizains.

     

    Kas īpašs No-Parts Strap On?

     

    Viegli lietojamais No-Parts Strap On ir piemērots ne tikai iesācējiem, bet arī pieredzējušiem pegošanas ekspertiem. Ar to var izmantot gandrīz jebkuru dildo vai vibratoru. Strap on stingri un droši piestiprinās, un dildo vai vibrators tiek noturēts optimālā pozīcijā. Nekas neslīd pat vissmagākā seksa laikā.

     

    Kas vēl man ir jāņem vērā:

     

    Siksnai ir elastīga izmēru regulēšana, un tā ir piemērota gurnu apkārtmēram līdz 140 cm. Pateicoties Velcro un regulējamām sprādzēm, josta siksnu var optimāli pielāgot jūsu izmēram. Materiāls ir izturīgs un labi izgatavots. Integrētais O veida gredzens ir piemērots dildo ar diametru no 3 līdz 6 cm. Pārliecinieties, ka dildo ir ar plakanu pamatni, lai tas perfekti iekļaujas josta siksniņā. Tomēr ņemiet vērā, ka dildo nav iekļauts komplektā. Lielu dildo siksniņām izvēli var atrast šeit (NOSLĒGT ŠEIT).

     

    Kā tīrīt No-Parts Strap On?

     

    Vienkārši notīriet No-Parts Strap On ar ūdeni un maigām ziepēm. Īpašai dezinfekcijai vienkārši izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • No-Parts Siksniņas uz siksniņas
    • Elastīga izmēra regulēšana
    • Regulējams ar sprādzēm un velcro
    • Var izmantot ar dildo
    • Izturīgs materiāls
    • Labi izgatavots
    • Iekļauts mazgāšanas maisiņš
    • Mazgāšanas norādījumi: mazgāt ar rokām, nebalināt, negludināt, negludināt ķīmiskajā tīrītavā, nedžāvēt veļas žāvētavā.
    • Materiāls: 10% neilons, 10% latekss, 60% spandekss, 20% poliesters

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ottimo

    Acquistato dopo aver provato stranp on senza cintura. L'esperienza é nettamente migliore. Offre molta più flessibilità nei movimenti e una migliore fluidità nel complesso. La cintura non da fastidio ed é regolabile anche per taglie molto piccole. Il dildo sta perfettamente in posizione

      Novērtēšana 

      Macht Spaß

      Macht Spaß ihn zu benutzen. Tolle Qualität und schnelle Lieferung .

        Novērtēšana 

        Sehr gute Qualität

        Sehr gute Qualität. Super Produkt für die jenigen, die Experimente mögen. Ich empfehle es.

          Novērtēšana 

          I enjoyed the sense of control and power

          Honestly, the best thing about the whole experience was that my boyfriend felt comfortable enough with me to tell me he wanted it. It showed how much he trusts me. I also enjoyed the sense of control and power.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            No-Parts - Siksniņa uz josta

            No-Parts - Siksniņa uz josta

            No-Parts Strap On ir viegli uzvilkt. Uzvelciet siksniņu tāpat kā josta siksniņu un pielāgojiet to atbilstoši savam augumam, lai viss cieši un ērti pieguļ. Tagad piestipriniet dildo priekšpusē un ļaujiet sākties peginga priekam!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: