No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa uzmavas un dzimumlocekļa pārvalki

Informatīvais biļetens

Penis Sleeve Extension + Masturbators 2 in 1

Pastāv daudzi masturbatori un maksts uz dzimumlocekļa, taču šis produkts ir īsts! Tas apvieno divu seksa rotaļlietu uzbudinošās priekšrocības! Šī reālistiskas formas dzimumlocekļa uzmava, kas ir apburoši cieši pieguļoša un vienmēr gatava, ir ideāls masturbators vīriešiem, kā arī, ja nepieciešams, dzimumlocekļa pagarinātājs, pēc kura jūsu partnere vienmēr ir ilgojusies.

Vairāk informācijas

2464/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pastāv daudzi masturbatori un maksts uz dzimumlocekļa, taču šis produkts ir īsts! Tas apvieno divu seksa rotaļlietu uzbudinošās priekšrocības! Šī reālistiskas formas dzimumlocekļa uzmava, kas ir apburoši cieši pieguļoša un vienmēr gatava, ir ideāls masturbators vīriešiem un arī dzimumlocekļa pagarinātājs, pēc kura jūsu partneris vienmēr ir ilgojies.

     

    Izmantojiet šo multitalentu kā savu personīgo brīnumaino ieroci, ievietojot komplektā iekļauto Bullet vibratoru (vibrācijas olu) paredzētajā atverē. Tagad viss, kas jums jādara, ir jāievelk ādas krāsas un cieši pieguļošajā, mīkstajā atverē un jāļauj sevi palutināt ar pogas pieskārienu.

     

    Ļoti ādai līdzīgais materiāls nodrošina, ka jūs gandrīz nejutīsiet atšķirību no īstas ādas. Iekšpusē ir aizraujoša rievota struktūra, kas gaida, lai jūs pievestu līdz orgasmam, grūdienu pēc grūdiena. Pateicoties ārējai struktūrai, šī seksa rotaļlieta ērti iekļaujas rokās.

     

    Pārliecina kā dzimumlocekļa uzmava! Palutiniet savu partneri ar biezu locekli:

     

    Lai palielinātu vai sabiezinātu dzimumlocekli, vienkārši uzklājiet mūsu STROKE lubrikantu uz dzimumlocekļa uzmavas iekšpuses, uzvelciet to uz dzimumlocekļa un izbaudiet cieši piegulošu uzmavu. Jūsu dzimumloceklis jau ir par 8 cm garāks, un tā pildījuma diametrs sasniedz 5 cm. Šis kuplais vēnā ievietotais dzimumlocekļa apvalks ir absolūts jūsu seksuālās dzīves bagātinājums. Jūsu partnere uzreiz sajutīs stimulācijas struktūru un piedzīvos nebeidzamus orgasmus, pateicoties patiešām lielam dzimumloceklim. No elastīga, slidena materiāla izgatavotais dzimumlocekļa apvalks arī nodrošina vēl lielāku izturību seksa laikā, pateicoties tā cieši piegulošajam stiprinājumam.

     

    Aizraujoši kā masturbators! Izbaudiet ekstrēmus orgasmus solo seksa laikā:

     

    Elastīgais dzimumlocekļa apvalks ir lieliski piemērots arī kā masturbators, lai veiktu satraucošu roku darbu. Viegli satveramā dzimumlocekļa uzmava ir patīkami elastīga, taču nezaudē savu stingrību pat atkārtotas lietošanas laikā, tāpēc varat to izbaudīt ilgu laiku. Ja vienmēr esat sapņojis palutināt stingru dupsi, tagad ir jūsu iespēja.

     

    Kam jāpievērš uzmanība, lietojot dzimumlocekļa uzmavu?

     

    Lai gan dzimumlocekļa uzmava ir slēgta, tā nav prezervatīva aizstājējs. Kontracepcija un aizsardzība pret seksuāli transmisīvajām slimībām ar MEO® dzimumlocekļa uzmavu nav iespējama.

     

    Dzimumlocekļa uzmavas materiāls un kopšana:

     

    Šī dzimumlocekļa uzmava ir izgatavota no TPR un ir īpaši mīksta. Materiāls nesatur ftalātus un ir dabiski bez smaržas. Pateicoties tā maigajai tekstūrai, TPR ir ļoti līdzīgs cilvēka ādai un tādējādi piedāvā reālistisku pieredzi seksa laikā. Maksimālai baudai mēs iesakām izmantot mūsu STROKE lubrikantu. Ja vēlaties rotaļlietu notīrīt, varat to izdarīt ar ūdeni un maigām ziepēm un pēc tam izmantot mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Penis Sleeve "2 in 1 Penis Extension + Masturbator",
    • Reālistiska dzimumlocekļa replika kā satverama, elastīga dzimumlocekļa uzmava.
    • Lietošana: Lietošana: uzbudinātai rokām kā glāstītājam vai kā pagarinātājam dzimumlocekļa palielināšanai
    • Palutina seksa laikā ar atšķirīgo virsmas struktūru un masturbācijas laikā ar daudzveidīgo iekšējo struktūru.
    • Ādai līdzīgs materiāls (Nature Skin)! Izskatās un ir līdzīgs īstai ādai.
    • Viegli lietojams: dzimumlocekļa uzmava ir ļoti elastīga, nezaudējot stingrību.
    • Izturīgs: atbalsta erekciju, cieši pieguļot.
    • Materiāls: TPR
    • Svars: 430 g
    • Bullet Vibrācijas / vibrācijas olai nepieciešamas 3 LR41 baterijas

     

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Altamente raccomandato

    Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

      Novērtēšana 

      Super Erfindung

      Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Penis Sleeve Extension + Masturbators 2 in 1

      Penis Sleeve Extension + Masturbators 2 in 1

      Pastāv daudzi masturbatori un maksts uz dzimumlocekļa, taču šis produkts ir īsts! Tas apvieno divu seksa rotaļlietu uzbudinošās priekšrocības! Šī reālistiskas formas dzimumlocekļa uzmava, kas ir apburoši cieši pieguļoša un vienmēr gatava, ir ideāls masturbators vīriešiem, kā arī, ja nepieciešams, dzimumlocekļa pagarinātājs, pēc kura jūsu partnere vienmēr ir ilgojusies.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      17 citas preces tajā pašā kategorijā: