No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penisa gredzeni ar vibrāciju

Informatīvais biļetens

Satisfyer Epic Duo - App Cock Ring

Vau! Šis gredzens ir saderīgs ar jebkuru Android vai Apple viedtālruni, planšetdatoru un Apple Watch! Epic Duo Cock Ring var savienot ar lietotni Satisfyer Connect. Tas nodrošina pilnīgu kontroli pār gredzena jaudīgo motoru, un jūs varat pielāgot savu baudu vai ļaut savam partnerim kontrolēt jūsu baudu un dzimumlocekli no attāluma

Vairāk informācijas

3084/00

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Vau! Šis gredzens ir saderīgs ar jebkuru Android vai Apple viedtālruni, planšetdatoru un Apple Watch! Epic Duo Cock Ring ir aprīkots ar Bluetooth un ir savienojams ar godalgoto Satisfyer Connect lietotni. Tas nodrošina pilnīgu kontroli pār gredzena jaudīgo motoru un ļauj jums personalizēt savu baudu vai ļaut partnerim attālināti kontrolēt jūsu baudu un dzimumlocekli

     

    Kā lietot Satisfyer Epic Duo?

     

    Augsto tehnoloģiju gredzenu nēsā ap dzimumlocekli un sēkliniekiem, tāpat kā citus gredzenus. Paplašinātā forma rada papildu stimulējošu spiedienu uz jūsu erogēnajām zonām, kas atrodas starp sēkliniekiem un anālo atveri! Jūs tiksiet ārkārtīgi stimulēts ar katru kustību, katrā pagriezienā. Silikona gredzens cieši pieguļ jūsu dzimumloceklim, savukārt bumbiņas aptver nedaudz lielāks sēklinieku gredzens. Tādējādi Satisfyer Epic Duo App Cock Ring rada aizraujošu asins stabilizācijas efektu, kas nodrošina intensīvākas sajūtas un uzlabo jūsu izturību seksa laikā.

     

    Vēlaties izmantot Satisfyer Epic Duo masturbācijas laikā un padarīt to īpaši aizraujošu? Uzaiciniet svešinieku vai savu partneri, izmantojot lietotni, un ļaujiet viņam kontrolēt jūsu erekciju un baudu. Nav svarīgi, kur atrodas jūsu partneris, tāpēc Satisfyer Epic Duo ir ideāla seksa rotaļlieta visa veida attiecībām no attāluma.

     

    Kas ir tik īpašs Satisfyer Epic Duo?

     

    Satisfyer Epic Duo rada neprātīgus impulsus un vibrācijas, kādas nav radījis neviens cits gredzens, ko mēs jebkad esam redzējuši! Tas ir viegli lietojams, pateicoties sānos esošajai One Touch pogai vai lietotnei. Turklāt dzimumlocekļa gredzens un sēklinieku gredzens ir izgatavoti no medicīniskā silikona, kas to padara īpaši draudzīgu ķermenim un higiēnisku. Ūdensnecaurlaidīgs (IPX7), dzimumlocekļa gredzens nevairās no mitras lietošanas un labprāt pavada jūs dušā vai vannā. Starp citu, arī jūsu partneris gūs labumu no Satisfyer Epic Duo, jo vibrējošais gredzens ar savu apjomīgo formu un daudzveidīgajām vibrācijas programmām seksa laikā ļoti lutina jūsu partneri. Ja Satisfyer Duo beidzas jauda, to var ātri uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB uzlādes kabeli.

     

    Kā tīrīt Satisfyer Epic Duo?

     

    Vienkārši notīriet Satisfyer Epic Duo ar nedaudz silta ūdens un ziepēm. Ja vēlaties īpaši rūpīgu tīrīšanu, iesakām izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Kas jāpatur prātā, lietojot ierīci Satisfyer Epic Duo?

     

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Silikona bāzes lubrikanti var sabojāt augstas kvalitātes virsmu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Vibrējošs dzimumlocekļa gredzens, ko var kontrolēt ar lietotnes starpniecību
    • Īpaši spēcīga dziļa vibrācija
    • 12 vibrācijas programmas
    • 15 gadu garantija
    • Režīms "čukstus
    • Komplektā iekļauts magnētiskais USB uzlādes kabelis
    • Svars: 58 g
    • Garums 11 cm, platums 4,5 cm, dzimumlocekļa gredzena diametrs 3 cm (elastīgs).
    • Materiāls: ķermenim drošs silikons, ABS
    • Ūdensizturīgs

     

    Sensacionālas funkcijas fantastiskajā lietotnē:

     

    100% datu drošība

     

    Lietotne atbilst visām Vācijas stingrajām datu aizsardzības prasībām. Turklāt reģistrācija nav nepieciešama! Satisfyer Connect nevāc nekādus datus vai lietošanas paradumus. Tāpēc jūsu dati vienmēr ir 100% drošībā.

     

    Tālvadības pults

     

    Izmantojiet savu mobilo tālruni vai Apple Watch, izmantojot Bluetooth vai internetu, kā tālvadības pulti visiem saviem Satisfyer(s) vai citu personu Satisfyer(s) (protams, tikai tad, ja to vēlas abas puses). Vai arī kontrolējiet citu lietotāju Satisfyer tiešraidē video tērzēšanas laikā!

     

    Vibrāciju dizainers

     

    Izstrādājiet savas vibrācijas un dalieties ar tām ar citiem lietotājiem visā pasaulē.

     

    Apkārtējā vibrācija

     

    Pārvērsiet apkārtējās skaņas vibrācijās, izmantojot mobilā tālruņa mikrofonu.

     

    Atskaņošanas saraksta vibrācija

     

    Izbaudiet vibrāciju Spotify vai citu straumēšanas pakalpojumu atskaņošanas saraksta ritmā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Parfait

    La taille est parfaite, ne serre pas et se porte confortablement. Pour ce qui est de madame, elle est aussi très contente de pouvoir ressentir de nouvelle sensation grâce à ce sextoy.

      Novērtēšana 

      Efficace

      Oggetto molto efficace piacere raggiunto in poco tempo

        Novērtēšana 

        Erst skeptisch aber jetzt begeistert

        Habe den Satisfyer Epic Duo App Cockring meinem Freund geschenkt. Er war anfangs etwas skeptisch, aber die Neugierde hat gesiegt. Der Satisfyer Epic Duo tut was er verspricht und verschafft zuverlässig tolle und intensive Höhepunkte. Nun ist er sein neuer, netter Begleiter wenn er auf Geschäftsreise ist und ich den Cockring von zuhause über die App steuere.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Eine herrlich neue Erfahrung für mich!

        Geiler Cock Ring mit Fernsteuerung über das Iphone. Kann man vieles mit machen und ausprobieren. Wir hatten damit beide sehr viel Spaß und haben weitere Ideen entwicklet, was man noch so tun kann... :-)

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Great product

        Having tried several different products in the past and being disappointed I decided to buy this ......... All I can say is WOW orgasm without any touching fantastic would thoroughly recommend

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Satisfyer Epic Duo - App Cock Ring

        Satisfyer Epic Duo - App Cock Ring

        Vau! Šis gredzens ir saderīgs ar jebkuru Android vai Apple viedtālruni, planšetdatoru un Apple Watch! Epic Duo Cock Ring var savienot ar lietotni Satisfyer Connect. Tas nodrošina pilnīgu kontroli pār gredzena jaudīgo motoru, un jūs varat pielāgot savu baudu vai ļaut savam partnerim kontrolēt jūsu baudu un dzimumlocekli no attāluma

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        15 citas preces tajā pašā kategorijā: