No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penisa gredzeni ar vibrāciju

Informatīvais biļetens

Penisa gredzens, kas kontrolējams attālināti ar lietotni

Kāds brīnišķīgs izgudrojums! Saņemiet un izbaudiet attālināti vadāmus orgasmus! Kontrolējiet dzimumlocekļa gredzena vibrāciju ērti, izmantojot viedtālruni - visā pasaulē, pat no sava partnera. Lietotnē ir integrētas arī papildu stimulācijas programmas, balss, tērzēšanas un video funkcijas. Klusu un ūdensnecaurlaidīgs. Ārkārtīgi uzbudinošs ikdienā, aizraujošs seksa laikā!

Vairāk informācijas

2896/00

189,90 €


-20,00 €

169,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Kāds brīnišķīgs izgudrojums! Saņemiet un izbaudiet ar tālvadības pulti vadāmus orgasmus! Kontrolējiet dzimumlocekļa gredzena vibrāciju ērti, izmantojot viedtālruni - visā pasaulē, pat no sava partnera. Lietotnē ir integrētas arī papildu stimulācijas programmas, balss, tērzēšanas un video funkcijas. Klusu un ūdensnecaurlaidīgs. Ārkārtīgi uzbudinošs ikdienā, aizraujošs seksa laikā!

     

    Atsakieties no kontroles un vienkārši baudiet!

     

    Šo dzimumlocekļa gredzenu ļoti vienkārši un bez sarežģītām tehnoloģijām varat kontrolēt ar īpašu lietotni. Jūs gaida bezgalīgi aizraujoši mirkļi kopā ar partneri vai solo seksa laikā. Piemēram, izmantojiet mūsu tālvadības pults vadāmo dzimumlocekļa gredzenu, kamēr iepērkaties, un ļaujiet partnerim pārsteigt jūs ģērbtuves vidū. Tas ir īpaši aizraujoši arī mājās, kad jūsu partneris pilnībā kontrolē jūsu orgasmu. Diez vai ir kas labāks par to, kā ļauties un pilnībā izbaudīt pārsteiguma mirkli.

     

    Viena lietotne, bezgalīgas iespējas! Neatkarīgi no tā, vai esat mājās, ceļojumā, iepērkoties, sporta zālē, pašapkalpošanās laikā vai pat tālmācības laikā - dzimumlocekļa gredzens jūs novedīs līdz orgasmam, pateicoties praktiskai lietotnes vadībai un daudzām papildu funkcijām.

     

    Izceltākās funkcijas:

     

    • Uzlādējams, vibrējošs dzimumlocekļa gredzens
    • 10 vibrācijas režīmi: klusi! Nodrošina daudzveidīgu stimulāciju.
    • Ērti kontrolējiet vibrāciju, izmantojot viedtālruni - visā pasaulē arī no sava partnera! Programmā ir integrētas arī papildu stimulācijas programmas, balss, tērzēšanas un video funkcijas.
    • Iekšējo diametru var regulēt 2 veidos: stingrai un drošai piemērošanai.
    • Satraucošs ikdienas lietošanai: var nēsāt pastāvīgi uz dzimumlocekļa un sēkliniekiem, pagriežot vibrācijas ierīci uz leju.
    • Perfekta rotaļlieta pāriem: nēsājot vibrācijas bloku uz augšu tikai uz dzimumlocekļa, viņa erekcija tiek pastiprināta, pateicoties asins stagnācijas efektam, un vibrācijas nodrošina abiem papildu stimulāciju seksa laikā.
    • Izgatavots no silikona: optimālam valkāšanas komfortam.

     

    Kā lietot dzimumlocekļa gredzenu ar lietotnes vadību?

     

    Lai ikdienā gūtu aizraujošas sajūtas, vibrācijas ierīce ir izslēgta. Tad uzvelciet gredzenu uz sēkliniekiem un dzimumlocekļa. Ja vēlaties lietot dzimumlocekļa gredzenu kā rotaļlietu pāriem, novietojiet vibrācijas ierīci uz augšu, noslīdiet gredzenu tikai virs dzimumlocekļa un stingri novietojiet to pie vārpstas pamatnes. Abos gadījumos pārliecinieties, ka jūsu dzimumloceklis ir vēl vārgs vai tikai daļēji erekts, kad to uzliekat. Mazliet ūdens bāzes lubrikanta, piemēram, Aquameo, nodrošina papildu gludumu. Tagad jums atliek tikai ieslēgt vibrāciju ar bezvadu tālvadības pulti. Dzimumlocekļa gredzens ir saderīgs ar We-Vibe lietotni We-Connect. Savienojieties ar šo platformu, izmantojot Bluetooth, lai iegūtu vēl vairāk rotaļu iespēju ar savu dzimumlocekļa gredzenu un izbaudītu intīmās rotaļas pavisam jaunā dimensijā.

     

    Kas ir īpašs dzimumlocekļa gredzenam ar lietotnes vadību?

     

    Dzimumlocekļa gredzens ir augstas kvalitātes seksa rotaļlieta, kas ir pārliecinoša gan solo seksam, gan arī pāru seksam. Tā iekšējais diametrs ir regulējams divos virzienos, un jūs varat to uzvilkt uz sava dzimumlocekļa UN sēkliniekiem vai tikai uz dzimumlocekļa. Stimulējošo dzimumlocekļa gredzenu varat nēsāt ikdienā un ļauties diskrētai lutināšanai ar "zināmu spiedienu" un klusām vibrācijām. Lietojot kā rotaļlietu pāriem, dzimumlocekļa gredzens ne tikai priecē ar īpaši stingru un ilgstošu erekciju, bet arī lutina jūs abus ar vibrācijām, nodrošinot īpaši intensīvu baudu jums abiem. Varat izmantot lietotni, lai kontrolētu dzimumlocekļa gredzenu, izmantojot viedtālruni, vai izveidot savus vibrācijas ritmus. Arī jūsu partneris var nosūtīt jums elpu aizraujošus, intensīvus ritmus, izmantojot lietotni, - no tuvuma vai jebkur citur pasaulē. Vienkārši izmēģiniet!

     

    Kā tīrīt dzimumlocekļa gredzenu?

     

    Notīriet dzimumlocekļa gredzenu ar ūdeni un maigām ziepēm. Varat izmantot arī mūsu aerosolu VERYCLEAN dezinfekcijas tīrīšanai.

     

    Kas man ir jāpatur prātā, lietojot dzimumlocekļa gredzenu ar lietotnes kontroli?

     

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Lubrikanti uz silikona bāzes var sabojāt virsmu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Ar We-Connect lietotni: ērti kontrolējiet vibrācijas, izmantojot viedtālruni - visā pasaulē arī no sava partnera.
    • Piegādes joma: 1 x uzlādējams dzimumlocekļa gredzens,
    • Uzlādējams - komplektā ietilpst magnētiskā lādētāja uzlādes kabelis ar USB savienojumu.
    • Komplektā iekļauts uzglabāšanas maisiņš.
    • 7,8 cm x 4,4 cm x 4,8 cm. divos virzienos regulējams iekšējais Ø min. 3,5 cm. Svars 85 g. Silikons, PU, ABS.
    • Bezvadu tālvadības pults: var vadīt arī jūsu partneris.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    plaisir assuré

    anneau qui procure des vibrations de plaisir avec un texture qui s'accorde bien avec la peau, aucune irritation même après une longue utilisation.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Meraviglioso

    Meraviglioso, il migliore che io abbia provato e con l’applicazione diventa ancora meglio!!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Zusammen oder auch allein

    Zusammen oder auch allein, es ist ein geiler Höhepunkt :-) Und wenn ich ihn aus der Ferne oder zusammen unterwegs damit ein wenig stimuliere wird es ein besonderes Vergnügen

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Penisa gredzens, kas kontrolējams attālināti ar lietotni

    Penisa gredzens, kas kontrolējams attālināti ar lietotni

    Kāds brīnišķīgs izgudrojums! Saņemiet un izbaudiet attālināti vadāmus orgasmus! Kontrolējiet dzimumlocekļa gredzena vibrāciju ērti, izmantojot viedtālruni - visā pasaulē, pat no sava partnera. Lietotnē ir integrētas arī papildu stimulācijas programmas, balss, tērzēšanas un video funkcijas. Klusu un ūdensnecaurlaidīgs. Ārkārtīgi uzbudinošs ikdienā, aizraujošs seksa laikā!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    15 citas preces tajā pašā kategorijā: