No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Neoprēna maskas

Informatīvais biļetens

Neoprēna maska

Mūsu neoprēna maska Dom vai dominantei sniedz lielisku iespēju pārvērst vergu par personīgu iekāres objektu pēc vēlēšanās. Noņemamā acu aizsega un mutes aizsegs ļauj pēc vēlēšanās kontrolēt partnera maņas. Redzēt vai neredzēt? Runāt vai baudīt klusumā? Jūs izlemjat.

Vairāk informācijas

3552/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Neoprēna maska ar noņemamu aizsietām acīm un mutes aizsegu.

    Dom vai dominantei mūsu neoprēna maska piedāvā lielisku iespēju pēc vēlēšanās pārvērst vergu vai verdzeni par personīgo iekāres objektu. Noņemamā acu aizsega un mutes aizsegs ļauj pēc vēlēšanās kontrolēt partnera maņas. Redzēt vai neredzēt? Runāt vai baudīt klusumā? Jūs izlemiet.

    Maska ir izgatavota no elastīga, ērta un elpojoša neoprēna un pielāgojas lielākajai daļai galvas formu. Tā ir tik ērta, ka to var nēsāt ilgu laiku - ideāli piemērota ilgstošām BDSM sesijām. Kombinējiet neoprēna masku ar citiem BDSM piederumiem, piemēram, pletnēm, pātagām un roku dzelžiem, lai papildinātu savu pieredzi!

    Neoprēna maska ar noņemamu mutes aizsegu ir ideāli piemērota anonīmam, pasīvam orālajam seksam:

    Pilnībā nosedzot seju, neoprēna maska nodrošina augstu anonimitātes pakāpi, kas var būt gan psiholoģiski stimulējoša, gan ļauj gūt intensīvāku pieredzi. Īpaši pievilcīgs ir noņemamais mutes apvalks, kas ļauj vergam būt orāli aktīvam, kamēr pārējā sejas daļa paliek aizsegta. Tas pastiprina pakļaušanās sajūtu un koncentrē uzmanību uz pašu darbību. Turklāt ērtais, elastīgais neoprēna materiāls nodrošina augstu valkāšanas komforta līmeni pat ilgāku laiku. Turklāt acu maskas nēsāšana var ierobežot skatu un tādējādi palielināt koncentrēšanos uz blowjob, kas var palielināt aktīvā partnera intensitāti. Kopumā šī neoprēna maska piedāvā unikālu anonimitātes, komforta un jutekliskas pieredzes kombināciju, kas ir ideāli piemērota pasīvam orālajam seksam.

    Vai meklējat ideālu BDSM maskas materiālu? Neoprēns varētu būt tieši tas, ko meklējat. Maskas, kas izgatavotas no neoprēna, piedāvā vairākas priekšrocības salīdzinājumā ar tradicionālajām ādas vai lateksa maskām, padarot tās par ideālu izvēli daudziem.

    Ērtums un pielāgojamība: neoprēns ir pazīstams ar savu elastību un pielāgojamību. Atšķirībā no ādas, kas bieži var būt stīva un savelkoša, neoprēns viegli pielāgojas galvas kontūrām, nespiežot un nesavelkot. Tas nozīmē, ka neoprēna maskas var ērti valkāt ilgu laiku, tāpēc tās ir ideāli piemērotas ilgstošām BDSM sesijām.

    Elpojamība: Vēl viena neoprēna priekšrocība ir tā elpojamība. Latekss un dažkārt arī āda saglabā siltumu, kas var radīt pārmērīgu siltumu un diskomfortu, savukārt neoprēns nodrošina labāku gaisa cirkulāciju. Tas padara neoprēna maskas īpaši ērtas intensīvāku aktivitāšu laikā.

    Viegla kopšana: neoprēns ir arī labāks kopšanas un tīrīšanas ziņā. Tas ir viegli tīrāms un ātri žūst, atšķirībā no ādas, kuras kvalitātes saglabāšanai nepieciešami īpaši tīrīšanas līdzekļi un kopšana. Arī lateksa kopšana var būt sarežģīta, un bieži vien nepieciešama īpaša apstrāde, lai saglabātu tā spīdumu un elastību.

    Hipoalerģiskas īpašības: Cilvēkiem ar jutīgu ādu vai alerģijām neoprēns bieži vien ir labāka izvēle. Latekss bieži izraisa alerģiskas reakcijas, savukārt neoprēns parasti ir hipoalerģisks un ādai draudzīgs.

    Kopumā neoprēns nodrošina lielisku līdzsvaru starp komfortu, funkcionalitāti un stilu, padarot to par lielisku izvēli visiem, kas meklē alternatīvu ādas un lateksa maskām. Neatkarīgi no tā, vai esi jauns BDSM scēnā vai jau pieredzējis, neoprēna maska varētu būt tieši tas, kas tev nepieciešams, lai izdzīvotu savas labākās fantāzijas.

    Vairāk informācijas:

    • Neoprēna maska ar noņemamu acu masku un mutes aizsegu
    • Izmērs: viens izmērs, kakla apkārtmērs līdz aptuveni 46 cm.
    • Materiāls: neoprēns

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Neoprēna maska

    Neoprēna maska

    Mūsu neoprēna maska Dom vai dominantei sniedz lielisku iespēju pārvērst vergu par personīgu iekāres objektu pēc vēlēšanās. Noņemamā acu aizsega un mutes aizsegs ļauj pēc vēlēšanās kontrolēt partnera maņas. Redzēt vai neredzēt? Runāt vai baudīt klusumā? Jūs izlemjat.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    14 citas preces tajā pašā kategorijā: