No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa uzmavas un dzimumlocekļa pārvalki

Informatīvais biļetens

Performance Maxx™ - reālistisks dzimumlocekļa pagarinātājs 18,5 cm - brūns

Portāls Performance Maxx™ Life-Like Extension ir reālistisks dzimumlocekļa pagarinātājs vai dzimumlocekļa uzmava, kas garantē seksuālu pieredzi, kuru jūs un jūsu partneris nekad neaizmirsīsiet.

Vairāk informācijas

3636/00

pieejams

Vairāk informācijas

Portāls Performance Maxx™ Life-Like Extension ir reālistisks dzimumlocekļa pagarinātājs vai dzimumlocekļa uzmava, kas garantē seksuālu pieredzi, kuru jūs un jūsu partneris nekad neaizmirsīsiet. Ar šo inovatīvo dzimumlocekļa uzmavu no ASV Jūs ne tikai nodrošināsiet iespaidīgu, cietāku un ilgāk noturīgu erekciju, bet arī līdz milzīgam līmenim palielināsiet baudas izjūtu abiem.

Ar Performance Maxx™ Life-Like Extension Jūs varat prezentēt savu dzimumlocekli iespaidīgāk nekā jebkad agrāk!

Vai Jums ir apnicis garlaicīgs sekss un vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu guļamistabā? Tad Performance Maxx™ Life-Like Extension ir tieši tas, kas piemērots tieši jums. Ar šo dzimumlocekļa uzmavu jūs ne tikai palielināsiet savu dzimumlocekli, bet arī nodrošināsiet intensīvāku un ilglaicīgāku seksuālo baudu sev un savam partnerim.

To ir ļoti viegli lietot: vienkārši uzvelciet uzmavu uz dzimumlocekļa un nekavējoties baudiet Performance Maxx™ Life-Like Extension pār dzimumlocekli un uzreiz izbaudiet papildu apjomu un iespaidīgu garumu. Integrētais, elastīgais gredzens nodrošina vietu sēkliniekiem, nodrošina perfektu komfortu un palīdz ievērojami palielināt seksuālo izturību.

Kāpēc vīriešiem un sievietēm patīk Performance Maxx™ Life-Like Extension!

Īstā dzimumlocekļa uzmavu, piemēram, Performance Maxx™ Life-Like Extension, priekšrocība? Dzimumlocekļa uzmava ne tikai sniedz lielāku pārliecību seksa laikā, bet arī pārvērš parastu seksu par ekstātisku un intensīvu pieredzi. Dziļākas, spēcīgākas un ilgākas penetrācijas sajūta revolucionāri mainīs jūsu seksuālo dzīvi.

Iedomājieties: Iedomājieties, ka ar Performance Maxx™ Life-Like Extension katrs pieskāriens un katra iekļūšana jūsu partnerī kļūst par pilnīgi jaunu un intensīvu pieredzi. Ar aptuveni 18,5 cm garu un aptuveni 4,5 cm diametru jūs garantēti atstāsiet neaizmirstamu iespaidu!

Mūsu īpaši elastīgais un elastīgais.. Performance Maxx™ Life-Like Extension bez piepūles pielāgojas jebkuram dzimumlocekļa izmēram un ir viegli lietojams. Augstas kvalitātes Liquid Silicone, protams, ir bez smaržas, bez ftalātiem un viegli tīrāms.

Lietošanas padomi:

Lai gūtu optimālu pieredzi un nesabojātu šo augstas kvalitātes seksa rotaļlietu, mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu pārbaudītos lubrikantus Aquameo vai Alphamale Aqua. Lai ievietošana partnera anālajā atverē būtu ērtāka, mazliet Analforte aerosola var palīdzēt samazināt anālās atveres jutīgumu.

Seksa rotaļlietas kopšana un tīrīšana ir vienkārša: pēc lietošanas vienkārši notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai mūsu VERYCLEAN aerosolu.

Papildu informācija:

  • Performance Maxx™ reālistiskais dzimumlocekļa pagarinātājs 18,5 cm
  • Krāsa: brūna
  • Izmēri: 12,75 cm (iekšējais garums) un 3,75 cm (iekšējais diametrs), 18,5 x 4,5 cm (ārējie izmēri)
  • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus
  • Aquameo, Analforte, Alphamale un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Performance Maxx™ - reālistisks dzimumlocekļa pagarinātājs 18,5 cm - brūns

Performance Maxx™ - reālistisks dzimumlocekļa pagarinātājs 18,5 cm - brūns

Portāls Performance Maxx™ Life-Like Extension ir reālistisks dzimumlocekļa pagarinātājs vai dzimumlocekļa uzmava, kas garantē seksuālu pieredzi, kuru jūs un jūsu partneris nekad neaizmirsīsiet.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

17 citas preces tajā pašā kategorijā: