No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal stiepšanās

Informatīvais biļetens

Anālais stiepšanās gredzens - Fuck Hole Trainer - Anālais spraudnis ar tuneli

Jūs to vēl nekad neesat redzējuši! Uz Fuck Hole Trainer ir anālais izstiepšanas gredzens, kas nodrošina plašu anālo atveri. Savdabīga anālā seksa rotaļlieta, kas ir ideāli piemērota ekstrēmai anālās atveres izstiepšanai ar vienlaicīgu anālo iekļūšanu. Piemērots pieredzējušiem lietotājiem, profesionāļiem un BDSM cienītājiem!

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jūs to vēl nekad neesat redzējuši! Fuck Hole Trainer ir anālais izstiepšanas gredzens, kas nodrošina plašu anālo atveri. Savdabīga anālā seksa rotaļlieta, kas ir ideāli piemērota ekstrēmai anālās atveres izstiepšanai ar vienlaicīgu anālo iekļūšanu. Piemērots pieredzējušiem lietotājiem, profesionāļiem un BDSM cienītājiem!

     

    Fuck Hole Trainer garantē ekstrēmu skatu iekšpusē, kalpo kā sagatavošanās fistingam un piedāvā optimālu iespēju ilgstoši izstiept anālo atveri ar ekstrēmu rezultātu. Pēc zināma "apmācības laika" lietotājs varēs bez problēmām pieņemt gandrīz visu un visu. MEO® Fuck Hole Trainer nepielūdzami rada plašu caurumu, pēc kura jūs vienmēr esat ilgojies.

     

    Priekšrocības, kas vienkārši pārliecina ikvienu! Anal Stretching Ring ir kvalitatīvs produkts no MEO ®, vadošā BDSM interneta veikala no Vācijas! Labākā meistarība un pārdomāta materiālu izvēle nodrošina ilgstošu baudu ar šo anālo stiepšanās gredzenu, kas izgatavots no augstas kvalitātes silikona.

     

    Vai es varu kombinēt Anal Stretching Ring ar citiem BDSM aksesuāriem?

     

    JĀ - un jums vajadzētu! Piemēram, ar ļoti īpašu DILDO: jūs varat izmantot Anal Stretching Ring ar īpaši garo un plāno Analgeddon ® Dildo, kas piepildīs jūsu sapņus par dziļu iekļūšanu. Ar 2,5 cm diametru un maksimālo garumu 45 cm šis dildo ir ideāls papildinājums! Vai arī ar SLING: pareizai pozīcijai un pret nogurumu, kamēr jūs tiekat izmantota anāli, īpaši piemērots ir mūsu Fuck & Play sling . Mūsu sling nostāda Jūs ļoti "aicinošā" pozīcijā, kurā Jūs varat gaidīt nākamo "apmeklētāju" ar plaši izstieptām kājām. Vai kā ar mūsu ARSCHPUMPE: vēlaties, lai jūs piepilda ar šķidrumiem, piemēram, lubrikantu, ūdeni vai alu? Mūsu milzīgā klizmas šļirce "Grandezza" tam ir ideāli piemērota! Ar to varat iesūkt jebkuru šķidrumu un pēc tam iesūknēt to savā pakaļā! Mūsu jaunā nepiepūšamā anālā rotaļlieta noteikti sniegs jums vēl lielāku baudu: jūs varat apvienot mūsu anālo stiepšanās gredzenu ar mūsu piepūšamajām XL anālajām bumbiņām. Tās satur smagus atsvarus, kas sniegs fantastisku pilnības un stimulācijas sajūtu.

    Vai es varu lietot anālo stiepšanās gredzenu kā iesācējs?

     

    Mūsu anālais stiepšanās gredzens ir pieejams trīs dažādos izmēros, kas vairāk piemēroti pieredzējušiem lietotājiem. Mūsu tiešsaistes veikalā www.meo.de jūs atradīsiet arī plašu anālo tapu izvēli anālajai stiepšanai, anālo tapu iesācējiem un mazos anālās stiepšanās gredzenus. Īpaši iesācējiem vajadzētu izvēlēties mazāka izmēra anālo stiepšanās gredzenu. Mēs MEO iesācējiem varam ieteikt mūsu veiksmīgo anālo stiepšanās gredzenu komplektu, kas sastāv no 3 alumīnija anālo stiepšanās gredzeniem.

    Anālais stiepšanās: Svarīgi padomi anālā stiepšanās gredzena tīrīšanai!

    Pirms anālā stiepšanās gredzena lietošanas tas rūpīgi jāiztīra. Parasti pietiek ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Higiēnisku tīrīšanu var veikt, izmantojot mūsu aerosolu VERYCLEAN. Mūsu anālais stiepšanās gredzens ir izgatavots no silikona, kas nesatur ftalātus, un tā virsma nav poraina, tāpēc baktērijas un netīrumu daļiņas nevar pārāk stipri pieķerties. Protams, tīrīšana pēc lietošanas ir īpaši svarīga. Iespējams, pirms anālā stiepšanās gredzena lietošanas un plašas atveres izrādīšanas puišiem, jūs vēlēsieties izmantot arī anālo skalošanas līdzekli, lai attīrītu zarnas!

    Kādu lubrikantu izmantot anālajiem stiepšanās gredzeniem?


    Šis ir jautājums, kas jums noteikti jāapsver: Anālā stiepšanās gredzena ievietošanai mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Ar lubrikantu samitriniet gan anālo atveri, gan anālo stiepšanās gredzenu. Mūsu EXTREMEO aerosols atvieglo anālo stiepšanos un ļauj pat jutīgiem lietotājiem viegli ievietot anālo stiepšanās gredzenu. Lūdzu, nelietojiet lubrikantus uz silikona bāzes, jo tie bojātu anālā stiepšanās gredzena augstas kvalitātes materiālu!

     

    Anālais stiepšanās gredzens trīs izmēros:

     

    • Anālais stiepšanās gredzens mazā izmērā, ja esat iesācējs: 38 mm diametrs vidū, 26 mm iekšējais diametrs, garums 50 mm, gredzena diametrs 49 un 58 mm.
    • Anālais stiepšanās gredzens MEDIUM, ja esat jau trenēts: 50 mm diametrs vidū, 37 mm iekšējais diametrs, garums 50 mm, gredzena diametrs 60 un 66 mm.
    • Anālais stiepšanās gredzens LARGE, ja esat profesionālis: 60 mm diametrs vidū, 45 mm iekšējais diametrs, garums 50 mm, gredzena diametrs 68 un 75 mm.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Anālais stiepšanās gredzens ekstremālai anālai stiepšanai
    • Sagatavo fistingam
    • Ilgstoši un labi redzami rezultāti.
    • Materiāls: silikons, nesatur ftalātus.
    • Anālo stiepšanās gredzenu var izmantot ar visiem MEO ® lubrikantiem uz ūdens bāzes.
    • Extremeo ® aerosols atvieglo ievietošanu!
    • Iesaka MEO ®, specializētais anālo seksa rotaļlietu interneta veikals.

     

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    taille XL ??

    un diametre XL voir XXL , serait parfait.

      Novērtēšana 

      Der beste Anal Stretching Buttplug aller Zeiten!

      Ich bin ein ziemlicher Experte in Sachen Analsex mit großen Toys. Also entschied ich mich für die Größe L. Oh mein Gott. Nachdem ich mich mit meinem Analplug aufgewärmt hatte, führte ich dieses Monstrum ein. Nach ein paar erfolglosen Versuchen, weil er immer wieder heraussprang, gab ich ihm einen letzten "Stoß" und er rastete voll in meiner nun offenen, weiten Männermuschi ein. Dieser Tunnelplug in dieser Größe ist ein echter Hammer und einfach das geilste Ding, das ich je in mich eingeführt habe. Direkt in mein Inneres sehen zu können, ist unglaublich. Ich kann mir tolle Möglichkeiten vorstellen, ihn für Natursekt-Spiele zu verwenden.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      taille XL ??

      dommage qu'il n'y a pas de taille au dessus (XL voir XXL)

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Je recommande

      La taille S est optimale pour les débutants, la taille est parfaite, de bonnes sensations je recommande

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Fuck Hole Trainer –taille l

      des que je l'ai reçu je l'ai essayé. facile a mettre ,matière douce .

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Easy 5 Stars

      Just received the the Fuck Hole Trainer in size M. It was a little bit hard to get in, but once in it feels wonderful. It is super comfortable. I wore it for about an hour but easily could have worn it for much longer (which I plan on doing!). I will be ordering the next size up very soon. Looking forward to this Stretching Ring helping me get that sloppy hole I always wanted.

      • 8 no 8 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Nicht schlecht

      Hab meinen in L heute bekommen und sofort ausprobiert. Hätte mir den ein wenig härter gewünscht. Leider ist der L für mich schon zu klein leider gibt es den nicht noch größer. Sonst aber alles super gute Verarbeitung und fühlt sich gut an so offen zu sein.

      • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Just brought this little beauty!!

      I can’t wait to use this on my hole when this arrives I love stretching out my man pussy! Nothing beats having a hungry man pussy gaping like it’s hungry for anything to feed it!

      • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Best Anal Stretching Plug...Ever!!

      I consider myself quite an expert at anal play with big girthy toys. So went for the size L. Oh my goodness. After warming up with my butt plug I then proceeded to insert this monster. After a couple of unsuccessful attempts as it kept popping out I then gave it one final push and it fully engaged and locked in my now open wide man pussy. This tunnel plug at this size is a complete mind fuck and simply the most horny thing I've inserted. To be able to see right inside myself is amazing. I can see great possibilities using this for WS play.

      • 11 no 11 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Awesome

      Wonderful item, dominant size, feels amazing and firmly in place.

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Einfach ein geiles Gefühl so offen zu sein

      Sehr gute Qualität und ein super Service von MEO. Und der Anal Tunnel Plug ist einfach der Hammer. Wenn der Anal Tunnel Plug einmal drin ist, ist es ein wahnsinnig geiles Gefühl, Man fühlt sich sooo sehr offen, einfach nur geil, geil, geil. 1000 Dank für diesen Anal Tunnel Plug liebes Team von MEO. Habe mir noch schnell einen größeren gekauft bevor die ausverkauft sind. Freue mich schon total drauf!

      • 6 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Anālais stiepšanās gredzens - Fuck Hole Trainer - Anālais spraudnis ar tuneli

      Anālais stiepšanās gredzens - Fuck Hole Trainer - Anālais spraudnis ar tuneli

      Jūs to vēl nekad neesat redzējuši! Uz Fuck Hole Trainer ir anālais izstiepšanas gredzens, kas nodrošina plašu anālo atveri. Savdabīga anālā seksa rotaļlieta, kas ir ideāli piemērota ekstrēmai anālās atveres izstiepšanai ar vienlaicīgu anālo iekļūšanu. Piemērots pieredzējušiem lietotājiem, profesionāļiem un BDSM cienītājiem!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: