No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Fuck & Play Vac-U-Lock piederumi

Informatīvais biļetens

Garš rokturis dildo - Fuck & Play

Gatavojieties visbrīnišķīgākajai seksuālajai pieredzei savā dzīvē. Garais rokturis no Fuck & Play sērijas pārvērš jūsu iecienītāko ar Vac-U-Lock™ saderīgo dildo vai anālo kontaktdakšu par lielisku sitienu.

Vairāk informācijas

3094/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Gatavojieties visbrīnišķīgākajai seksuālajai pieredzei savā dzīvē. Garais rokturis no Fuck & Play sērijas pārvērš jūsu iecienītāko ar Vac-U-Lock™ saderīgo dildo vai anālo kontaktdakšu par lielisku sitienu. Pievienojiet dildo, butt plug vai citu izvēlēto seksa rotaļlietu roktura Vac-U-Lock™ adapterim un izmantojiet to atsevišķi vai izmantojiet to, lai iekļūtu partnerī dziļāk nekā parasti vai no attāluma.

     

    Kā lietot garo dildo rokturi?

     

    Vai vēlaties tieši tādu pašu kontroli, kādu nodrošina mūsu parastais dildo rokturis? Bet vēlaties vēl vairāk iespēju? Tad garais rokturis ir piemērots tieši jums. Garais rokturis ir tikpat praktisks un ērts kā standarta rokturis, taču tam ir garāks rokturis, kas ļauj jums saglabāt dildo kontroli, neatrodoties tik tuvu partnerim. Daudzfunkcionāls sapnis, ja jums patīk apmierināt partneri anāli un vienlaikus ļaut viņam apkalpot jūs orāli.

     

    Ko nozīmē Vac U Lock™?

     

    To ir ļoti viegli izskaidrot, jo patiesībā ir tāpat kā mājās - kontaktdakšu ievieto kontaktligzdā! Šeit "kontaktdakša" ir piederuma adaptera kontaktdakša, bet "kontaktligzda" ir profilētā atvere dildo apakšpusē. Vac-U-Lock™ sistēma apzīmē savstarpēji maināmu sistēmu, kurā dažādus dildo var viegli un ātri apvienot ar Vac-U-Lock™ piederumu. Šo sistēmu izmanto daudziem dildo, seksa rotaļlietām un piederumiem, piemēram, arī seksa mašīnām, kā arī citiem praktiskiem piederumiem (siksnām, siksniņām, rokturiem dildo, savienojuma spraudņiem, piesūcekņiem, vibrācijas motoriem utt.). Un kāpēc? Tāpēc, ka ir ļoti praktiski un lēti kombinēt dažādas rotaļlietas un aksesuārus, un tas ietaupa daudz naudas.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Garš rokturis dildo
    • Ar šo īpaši garo rokturi dildēm un anālajiem spraudņiem jūs saglabāsiet distanci. Sēdieties un ērti strādājiet ar dibenu, lai kur vien vēlaties!
    • Šis piederums no MEO® Fuck & Play sērijas ļauj izmantot dildes, seksa rotaļlietas un anālos spraudņus ar Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock un daudzu citu ražotāju Vac-U-Lock™. Atsevišķi produkti darbojas gan kopā, gan atsevišķi. Ar dažādām iespējām un simtiem dildo un anālo spraudņu variāciju jūsu iztēlei nav robežu.
    • Materiāls: PVC
    • Dildo nav iekļauts komplektācijā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Gut im sling zu benutzen

    Ich habe noch zwei andere Griffe von MEO und mir vor ein paar Tagen diesen dritten Griff zu gelegt. Dieser hier ist optimal für die Benutzung im Sling, da er wesentlich länger ist als die anderen Griffe. Man kommt also viel einfacher, gezielter und tiefer in den A des Bottoms.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Garš rokturis dildo - Fuck & Play

    Garš rokturis dildo - Fuck & Play

    Gatavojieties visbrīnišķīgākajai seksuālajai pieredzei savā dzīvē. Garais rokturis no Fuck & Play sērijas pārvērš jūsu iecienītāko ar Vac-U-Lock™ saderīgo dildo vai anālo kontaktdakšu par lielisku sitienu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    15 citas preces tajā pašā kategorijā: