No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM verdzība

Informatīvais biļetens

Bondage Ierobežojumi "Uz ceļiem!"

Ar šo slēdzamo obligāciju kombināciju jūs varat nostādīt Viņu vai Viņu jebkurā vēlamā pozīcijā. Šādi nostiprināti, jūs varat īstenot visas savas dominējošās BDSM fantāzijas.

Vairāk informācijas

1194/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu savstarpēji savienotie ierobežotāji piestiprina augšstilbus pie potītēm un nostāda jūsu iekāres objektu pakļāvīgā vardes pozā, kas neļauj Viņam vai Viņai atbrīvoties no šīs pozīcijas. Ar mūsu saitēm nav iespējams piecelties.

     

    Piegādā nekustīgi: Mūsu obligācijas ir ideāli piemērotas, lai nostādītu jūsu Sub pareizajā pozīcijā, kurā jūs varat viņu palutināt vai iekārojami sodīt. Turiet Viņu vai Viņu uz muguras, kamēr jūs, piemēram, stimulējat sprauslas. Uzceliet savu Sub uz ceļiem, lai blowjob, vai pagrieziet viņu/viņu, lai jūs varētu palīdzēt sev no muguras.

     

    Četri O-veida gredzeni uz katra ierobežotāja nodrošina arī daudz citu rotaļu iespēju. Jūs varat piestiprināt roku dzelžus vai citus BDSM piederumus. Regulējamās siksniņas var pat izmantot kā roku un augšstilbu aproces. Atstājiet partnerim brīvas rokas vai padariet partneri pilnīgi nekustīgu un bezpalīdzīgu. Jums ir izvēle un, pats galvenais, kontrole.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Pilns komplekts

    • Izmēri: potītes aproces apkārtmēru var regulēt no 16 cm līdz 28 cm. Ciskas siksnas apkārtmēru var regulēt no 32 cm līdz 72 cm.

    • Materiāls: govs āda, metāls.

    • Piezīme: slēdzenes nav iekļautas komplektā. Mēs iesakām izmantot mūsu līdzīgās slēdzenes (noklikšķiniet šeit).

    • Ierobežojumi ar laika slēdzeni: Jūs varat izmantot mūsu parasto piekaramo slēdzeni vai mūsu digitālo pašbondāžas laika slēdzeni MEOBOND. Mūsu MEOBOND laika slēdzene ir piemērota bondage, gagiem un šķīstības jostām un nodrošina, ka jūs atbrīvos tikai pēc iepriekš iestatīta laika (ne vairāk kā 100 stundas). NOKLIKŠĶINIET ŠEIT

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Bondage sévère!

    J'apprécie ce jeu d'entrave ( il est livré avec deux exemplaires) qui permet un bondage relativement sévère et très excitant. Multiple possibilités, y compris self-bondage.

      Novērtēšana 

      Bondage

      Bonjour
      Ce produit est-il vendu par deux ?
      Merci

      • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Klare Kaufempfehlung!

      Also, dass ich dieses Produkt so feiern würde hätte ich selbst nicht gedacht. Aber ich tu es! Die Bilder sind zwar ganz nett, aber am schönsten ist für mich eine vornübergekippte Position, wo man sich nur noch auf den Knien hält, dadurch nen langen Rücken macht und hübsch den kleinen Knackarsch mitsamt Gehänge präsentiert bzw präsentieren muss. Da will man wahlweise draufhauen, reinbeißen oder einfach einen schönen Gummischwanz versenken...Miau...

      Witzigerweise ist diese Haltung echt bequem und da ich Seilenthusiast bin, finde ich natürlich die angearbeiteten Ösen an diesem Frogtie wirklich äußerst interessant...;-) Klare Kaufempfehlung!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Awesome quaility and price! 5 star!

      Awesome quaility and price! 5 star!

        Novērtēšana 

        Sehr effektiv und viele Möglichkeiten

        Diese Fessel ist wirklich sehr effektiv und bietet viele Möglichkeiten den Lustsklaven in allen möglichen Positionen zu fixieren. Das die Fesseln auch noch abschliessbar sind macht das Ganze perfekt. Auch das Leder und die sonstige Vearbeitung lassen keine Wünsche offen. Diese Fesseln kann ich uneingeschränkt empfehlen.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Bondage Ierobežojumi "Uz ceļiem!"

          Bondage Ierobežojumi "Uz ceļiem!"

          Ar šo slēdzamo obligāciju kombināciju jūs varat nostādīt Viņu vai Viņu jebkurā vēlamā pozīcijā. Šādi nostiprināti, jūs varat īstenot visas savas dominējošās BDSM fantāzijas.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: