No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM verdzība

Informatīvais biļetens

Aproce augšstilbiem ar roku aproci

Atbilstošas roku aproces ir piestiprinātas pie MEO® ērtajām, aizslēdzamām ādas augšstilbu aprocēm, kas stingri tur rokas pie sāniem.

Vairāk informācijas

1885/00

159,90 €


-40,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pie MEO® ērtajām, aizslēdzamām ādas augšstilbu aprocēm ir piestiprinātas atbilstošas roku saites, kas stingri tur rokas pie sāniem.

     

    Šī brīnišķīgā verdzības līdzekļa tehniskajai realizācijai tika izmantota tikai vislabākā āda! Jo mēs vēlējāmies garantēt ne tikai augstu valkāšanas komforta līmeni, bet arī absolūtu aizsardzību pret izbēgšanu, lai nodrošinātu perfektu verdzības sajūtu.

     

    Gan augšstilbu aproces, kas izgatavotas no cietas jostas ādas, gan stingri piestiprinātās roku aproces sānos ir aizslēdzamas. Maksimālam komfortam roku saites ir rūpīgi polsterētas. Mēs esam aprīkojuši regulējamā izmēra roku dzelžu augšējās siksnas ar īpašu sprādzi, kuras smaile ir aprīkota ar caurumu, lai varētu piestiprināt piekaramās slēdzenes.

     

    Ne velti ādas materiāls aizrauj bondage cienītājus visā pasaulē. Īstas ādas smarža un sajūta ir vienkārši nesalīdzināma. Ir svarīgi pievērst uzmanību augstai kvalitātei un rūpīgai izgatavošanai, lai ilgi baudītu izstrādājumus. Tāpēc MEO® pievērš lielu uzmanību piemērotu ādas veidu izvēlei un, sadarbojoties ar labākajiem valsts sēdstrādniekiem, nodrošina īpaši augstu kvalitāti, kas atbilst visām prasībām.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Aproces apraksts: Aproce uz augšstilba ar roku aproci
    • Piegādes apjoms: 1 pāris augšstilba aproces (kreisajam un labajam augšstilbam), katra ar stingri savienotu roku aproci
    • Materiāls: izturīga āda, kniedes un sprādzes izgatavotas no tērauda
    • Izstrādājuši BDSM profesionāļi

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wir lieben diese Fesseln.

    Wir lieben diese Fesseln. Sie sind sehr robust, aber bequem und halten im Spiel definitiv stand. Wer Bondage mag dem kann ich diese Fesseln nur empfehlen. In der Handhabung sehr einfach und vielseitig.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Aproce augšstilbiem ar roku aproci

    Aproce augšstilbiem ar roku aproci

    Atbilstošas roku aproces ir piestiprinātas pie MEO® ērtajām, aizslēdzamām ādas augšstilbu aprocēm, kas stingri tur rokas pie sāniem.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: