No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM verdzība

Informatīvais biļetens

BDSM Krusta aproce - Hogtie savienotājs - bordo - NOBLESSE

Krusta ierobežotājsistēma - tā sauktais hogtie savienotājs - no kolekcijas Noblesse ir neaizstājams verdzības aksesuārs. No japāņu govs ādas izgatavoto savienotāju var izmantot, lai ātri un viegli izveidotu dažādus sasaistes veidus.

Vairāk informācijas

3168/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Krustu ierobežotājsistēma - tā sauktais hogtie savienotājs - no kolekcijas Noblesse ir neaizstājams verdzības aksesuārs. No japāņu govs ādas izgatavoto savienotāju var izmantot, lai ātri un viegli izveidotu dažādus sasaistes veidus. Izturīgās krusteniskā sasaistes siksnas ir rūpīgi izstrādātas un stingri kniedētas, lai tās varētu viegli izturēt pat nepakļāvīgu apakšbrāļu spēcīgu vilkšanu.

     

    Šī MEO® kolekcija ar savu izteiksmīgo, tumši bordo krāsu ne tikai simbolizē eleganci, mīlestību, kaisli, romantiku un siltumu, bet arī uzsver emocionālo saikni starp Top un Sub verdzināšanas laikā. Rozā zelta krāsas metāla elementi, kas krāsu ziņā lieliski saskan ar dizainu, piešķir izstrādājumiem skaistu kontrastu.

     

    Izceltie elementi:

     

    • Krusta aproce, pazīstama arī kā Hogtie savienotājs.
    • Ātrs un vienkāršs sasiešanas veids. Aizdares āķus vienkārši piestiprina pie roku un potīšu aproču D-veida gredzeniem.
    • Hogtie savienotājs ir krusteniska sasiešana, kas ļauj ievietot partneri imobilizētā stāvoklī. To var piestiprināt vai nu priekšpusē, vai aizmugurē, neatkarīgi no tā, kādā stāvoklī vēlaties novietot Sub. Tas ir ideāli piemērots tiem, kuri nevar kustēties. Tas ir ideāli piemērots tiem, kam nav laika sarežģītākām sasaistēm.
    • Elegantais sasiešanas savienotājs ir izgatavots no Japānas govs ādas, un tam ir fantastiski mīksta jēra nappa ādas iekšpuse. Četras gludi ejošas karabīnes ļauj viegli īstenot daudzus sasiešanas variantus.
    • Bordo krāsa ir cieši saistīta ar kaisli un cēlumu, taču simbolizē arī erotikas tumšo pusi.
    • Japānas govs āda ar lieliskām materiāla īpašībām.
    • Augstas kvalitātes, izturīgs, bet viegls, lai gan izgatavots no biezas govs ādas.
    • Elegants dizains un visaugstākā kvalitāte.

     

    Ar ko īpašs ir Noblesse krusta aproce Hogtie bondage?

     

    Cēlā tumši melnā un elegantā roža zelta kombinācija izskatās īpaši grezni un padarīs jūsu bondage sesiju par stilīgu piedzīvojumu. Krusta aproces četras karabīnes var piestiprināt pie roku un potīšu aprocēm un ierobežot jūsu kustību brīvību. Jūsu partneris ir pilnībā pakļauts jūsu žēlastībai - ko jūs ar viņu darīsiet, ir atkarīgs no jūsu iztēles. Visi izmantotie materiāli ir vegāni un nesatur niķeli.

     

    MEO® Noblesse kolekcijai Noblesse tiek izmantota tikai Japānas govs āda un mīksta jēra nappa āda, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes un vides standartiem. Visus izstrādājumus izgatavo pieredzējuši sedlinieki un somu darinātāji, kuriem ir ilggadēja amatniecības pieredze. Mūsu sarežģītā apstrāde un augu miecēšana piešķir govs ādai skaistu virsmu un patīkamu sajūtu. Ražošana tiek veikta ar vislielāko rūpību - sākot no piegrieztnes un beidzot ar šūšanu, lai rezultāts būtu perfekts.

     

    Kā izmantot Noblesse krustu ierobežošanas līdzekli Hogtie bondage?

     

    Izbaudiet savu Sub klasiskajā hogtie pozīcijā, savienojot roku un kāju ierobežotājus uz muguras, vai piespiediet savu Sub nostāties uz priekšu saliektā pozīcijā, stāvot. Šim nolūkam Hogtie savienotājs ir aprīkots ar 4 gludi ejošiem āķiem. Vai jums patīk redzēt savu partneri neaizsargāti piesietu pie krēsla? Vienkārši piestipriniet krustu ierobežotāju aiz atzveltnes, un jums ir ideāls pamats brīnišķīgām, radošām bondage iespējām.

     

    Kas ir Hogtie bondage?

     

    Šajā bondage tehnikā Sub guļ uz vēdera, un viņa plaukstas un potītes ir sasietas aiz muguras. Pēc tam sasietās plaukstas un potītes tiek sasietas kopā. Ceļi ir stipri saliekti, un pēdu gali ir vērsti uz augšu. BDSM jomā Hogtie ir ļoti populārs kā īpašs verdzināšanas veids, jo Bottom ir pilnīgi nespējīgs kustēties un ir pilnībā pakļauts Top žēlastībai. Lai to vēl vairāk pastiprinātu, verdzībā var integrēt arī galvu, piemēram, ar galvas siksnu palīdzību. Nespējas kustēties dēļ Bottom ir pakļauta visām turpmākajām virsaka fantāzijām. Piemēram, netraucētas manipulācijas ar dibena erogēnajām zonām. To var izmantot gan kā apbalvojumu, gan arī kā sodu. Iztēlei šeit nav gandrīz nekādu robežu.

     

    Japāņu govs ādas īpašības un priekšrocības:

     

    Japānas govs āda piedāvā daudzas lieliskas īpašības, jo tā ir elastīga, lokana, lokana, lokana, stiepjama un elastīga kā otra āda. Gandrīz pretēji tam, pateicoties augu miecēšanai, tā vienlaikus ir arī izturīga un plīsumiem noturīga. Visas šīs īpašības ir ideālas, lai no tās izgatavotu augstas kvalitātes MEO® ierobežojošus līdzekļus un BDSM aksesuārus.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Bordo sarkanā krusta aproce ar 4 karabīnēm
    • Luksusa bondage aksesuārs no MEO ® Noblesse kolekcijas
    • Noblesse kolekcijā ietilpst roku saites, potīšu aproces, bumbiņas žņaugs, izplešanās stienis, siksnas savienotājs un apkakle ar pavadiņu. Izgatavotas vislabākajā kvalitātē, kas atbilst visaugstākajām prasībām.
    • Materiāls: Japānas govs āda, metāls, jēra nappa āda
    • Krāsa: bordo sarkana, melna
    • Sprādzes krāsa: Rožu zelts
    • Īpaši ātrs un vienkāršs sasiešanas veids. Aizdares āķus vienkārši piestiprina roku un potīšu aproču D-veida gredzeniem.
    • Hogtie savienotājs ir krusteniska aproce, kas ļauj jums ievietot partneri nekustīgā stāvoklī. To var piestiprināt vai nu priekšpusē, vai aizmugurē, neatkarīgi no tā, kādā stāvoklī vēlaties novietot Sub. Tas ir ideāli piemērots tiem, kuri nevar kustēties. Tas ir ideāli piemērots tiem, kuri ne tikai nevēlas sarežģītu sasaistīšanu, bet arī vēlas izbaudīt labākās ādas un tērauda vizuālo pievilcību un izturību sasaistīšanas seansu laikā.
    • Materiāls: govs āda, jēra nappa āda (odere), metāls
    • izturīgs un viegls
    • izturīgi metāla elementi
    • Siksnas garums: 9,5 cm
    • Garums no karabīnes līdz karabīnei: 15 cm
    • Karabīnes garums: 5,5 cm
    • Gredzena diametrs: 2 cm
    • Attēlots kopā ar roku un kāju aprocēm no kolekcijas Noblesse. Tās nav iekļautas komplektācijā. Lūdzu, pasūtiet atsevišķi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Herausragende qualität

    Besteht leder, stabile metalldetails und super Verarbeitet.
    Ich liebe die Qualität und das Design

      Novērtēšana 

      Fantastic and very effective!

      Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

        Novērtēšana 

        Fantastic and very effective!

        Great addition to use with leather cuffs! My boyfriend was shocked when I told him I could hog tie him in less than a minute! He really enjoyed our session!

          Novērtēšana 

          Qualität super

          Sehr zufrieden und die Qualität ist wirklich beeindruckend. Danke! Gerne wieder und sehr zu empfehlen.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            BDSM Krusta aproce - Hogtie savienotājs - bordo - NOBLESSE

            BDSM Krusta aproce - Hogtie savienotājs - bordo - NOBLESSE

            Krusta ierobežotājsistēma - tā sauktais hogtie savienotājs - no kolekcijas Noblesse ir neaizstājams verdzības aksesuārs. No japāņu govs ādas izgatavoto savienotāju var izmantot, lai ātri un viegli izveidotu dažādus sasaistes veidus.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: