No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM Crops & Canes

Informatīvais biļetens

BDSM raža melnā krāsā iesācējiem un profesionāļiem

Šī iespaidīgā BDSM kultūra varētu būt pirmais solis ceļā uz savu slepeno fantāziju īstenošanu vai BDSM pieredzes paplašināšanu. BDSM kultūrai ir viss, kas nepieciešams aizraujošai dominances un padevības spēlei: viegla lietošana, kontrole un daudzpusība.

Vairāk informācijas

3502/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī iespaidīgā BDSM kultūra varētu būt pirmais solis ceļā uz savu slepeno fantāziju īstenošanu vai BDSM pieredzes paplašināšanu. BDSM kultūrai ir viss, kas nepieciešams aizraujošai dominances un padevības spēlei: viegla lietošana, kontrole un daudzpusība. Turklāt BDSM kultūraugs ir pievilcīgs un stilīgs, kas var pacelt jūsu BDSM seansus pavisam jaunā līmenī.

    Melnā BDSM kultūrauga izceltās īpašības:

    • Elastīgs augļkrāpja kāts: ļauj precīzi kontrolēt BDSM augļkrāpja trieciena intensitāti.
    • Izsmalcināti pīts rokturis: nodrošina optimālu lietošanu un elegantu izskatu.
    • Izturīgs materiāls: augstas kvalitātes āda nodrošina stabilitāti un ilgmūžību.
    • Rokas siksna: papildu kontrolei, izmantojot BDSM pātagu.
    • Universāls: ideāli piemērots gan maigiem pieskārieniem, gan spēcīgiem sitieniem, ideāli piemērots iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem.


    Elastīgais BDSM pletnis ļauj veikt gan maigus pieskārienus, gan precīzus un spēcīgus sitienus atkarībā no jūsu un jūsu partnera vēlmēm. Rotas siksna BDSM crop roktura galā nodrošina papildu stabilitāti lietošanas laikā.

    Mūsu melnais BDSM crop ir izgatavots no vegānu ādas un ir īpaši izturīgs. Tas sniedz jums iespēju izbaudīt dominances un pakļaušanās, sāpju un baudas spēli ļoti īpašā veidā, neapdraudot kvalitāti un drošību.

    Ar savu tumši melno krāsu un rūpīgi pīto rokturi šim BDSM crop ir izsmalcināts un noslēpumains izskats, kas pastiprina visu pieredzi. Tas ir ne tikai lielisks aksesuārs BDSM izpētē, bet arī estētisks akcents, kas papildinās jūsu kolekciju.

    Neatkarīgi no tā, vai esat tikai sācis iepazīt aizraujošo BDSM pasauli vai jau esat pieredzējis, šis BDSM krūms ir īstais aksesuārs jums. Ar to jūs varat piepildīt savas mežonīgākās fantāzijas un atklāt jaunu intimitātes un baudas līmeni.

    Ļaujiet sevi apburt aizraujošajam elegances, precizitātes un spēka apvienojumam. Izbaudiet neaizmirstamus iekāres un dominances mirkļus ar šo brīnišķīgo BDSM rīku. Ir pienācis laiks izdzīvot savas tumšākās fantāzijas, un BDSM kultūraugs būs jūsu uzticamais sabiedrotais.

    Vairāk informācijas:

    • Melnā BDSM kultūra Impact Play un pēršanai
    • Impact Play Aksesuāri no mūsu sērijas Mauvais Garçon
    • Krāsa: melna
    • Materiāls: vegāna āda, koks, neilons
    • Garums: aptuveni 70 cm
    • BDSM crop lietošana: Lietojot mūsu BDSM crop, ir svarīgi vienmēr rīkoties atbildīgi un uzmanīgi. BDSM rotaļām vienmēr jābalstās uz SSC (Safe, Sane, Consensual) principu, kas nozīmē, ka visām darbībām jābūt drošām, saprātīgām un ar piekrišanu. Saziņa un savstarpēja uzticēšanās ir galvenie elementi, lai nodrošinātu, ka ikviens iesaistītais gūst prieku un jūtas ērti.
    • Pirms BDSM rīku izmantošanas ir svarīgi iepazīties ar partnera robežām un signāliem. Vienmēr jāvienojas par drošu vārdu vai zīmi, lai vajadzības gadījumā ainu varētu nekavējoties pārtraukt. Mēs iesakām iepriekš izlasīt informāciju par tehnikām un drošības pasākumiem, jo īpaši, ja BDSM pasaulē esat iesācējs. Tas palīdzēs izvairīties no nevēlamām traumām un nodrošinās drošu un apmierinošu pieredzi abiem partneriem.
    • Atcerieties, ka BDSM ir kas vairāk nekā tikai fiziskas rotaļas, tā ir arī psiholoģiska labsajūta. Noteikti atvēliet pietiekami daudz laika pēc intensīvām ainām un savstarpējai apmaiņai, lai nodrošinātu visu iesaistīto emocionālo un fizisko drošību. Ar šādu attieksmi BDSM kultūru izmantošana būs bagātinoša un patīkama pieredze ikvienam.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Prodotto di ottima fattura

    Prodotto di ottima fattura

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM raža melnā krāsā iesācējiem un profesionāļiem

      BDSM raža melnā krāsā iesācējiem un profesionāļiem

      Šī iespaidīgā BDSM kultūra varētu būt pirmais solis ceļā uz savu slepeno fantāziju īstenošanu vai BDSM pieredzes paplašināšanu. BDSM kultūrai ir viss, kas nepieciešams aizraujošai dominances un padevības spēlei: viegla lietošana, kontrole un daudzpusība.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      20 citas preces tajā pašā kategorijā: