No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM Crops & Canes

Informatīvais biļetens

BDSM raža rozā krāsā iesācējiem un profesionāļiem

Jauns

Iegremdējieties Impact Play pasaulē ar šo BDSM pātagu maigi rozā krāsā. Šis rozā krāsas BDSM pletnis ir ideāls aksesuārs gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem, gan iesācējiem, kuri vēlas iepazīt aizraujošo dominējošās padevības pasauli.

Vairāk informācijas

3504/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Iegremdējiet sevi Impact Play pasaulē ar šo BDSM kultiņu maigi rozā krāsā. Šis rozā BDSM krūms ir ideāls aksesuārs gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem, gan iesācējiem, kuri vēlas iepazīt aizraujošo dominējošās padevības pasauli.

    Katra mūsu BDSM krūma detaļa ir izstrādāta ar vislielāko rūpību, lai nodrošinātu intensīvu, bet drošu pieredzi. BDSM crop rokturis ir prasmīgi pīts un ne tikai nodrošina optimālu lietošanu spankinga sesijas laikā, bet arī pārsteidz ar savu eleganto izskatu. Apļa galā ir praktiska ādas cilpa, kas nodrošina papildu drošību un kontroli lietošanas laikā.

    Sārtā BDSM apļa izcēlumi:

    • Elastīgums: ļauj precīzi kontrolēt BDSM cirtiena trieciena intensitāti.
    • Mākslinieciski pīts rokturis: nodrošina optimālu lietošanu un elegantu izskatu.
    • Izturīgs materiāls: vegānu āda garantē izturību un ilgmūžību.
    • Rokas siksna: nodrošina papildu kontroli, izmantojot BDSM pātagu.
    • Daudzpusīga izmantošana: Ideāli piemērots gan maigiem sitieniem, gan spēcīgiem sitieniem, ideāli piemērots iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem.


    BDSM pletnes elastīgā kāta ļauj precīzi kontrolēt intensitāti - no maigiem pieskārieniem līdz spēcīgiem sitieniem. Augstas kvalitātes materiāls un rūpīga izgatavošana padara BDSM cirtienu izturīgu un stabilu - ideāli piemērots kaislīgām BDSM sesijām.

    Ar šo rozā krāsas BDSM cirtienu jūs varat sniegt savam partnerim maigus pieskārienus vai intensīvus sitienus un atklāt savas iekāres robežas. BDSM crop maigi rozā krāsa piešķir estētisku elementu, kas maigi un pievilcīgi pasvītro erotisko spriedzi starp dominanci un pakļaušanos.

    BDSM crop ir ļoti universāls aksesuārs Impact Play, kas nedrīkst trūkt nevienā BDSM aprīkojumā. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējusi dominante vai ziņkārīga Sub, šis BDSM kultiņš kļūs par jūsu kolekcijas centrālo elementu un sagādās jums neaizmirstamus mirkļus.

    Izbaudiet aizraujošu izsmalcinātības, precizitātes un intensitātes kombināciju ar mūsu BDSM kultiņu rozā krāsā. Ir pienācis laiks piepildīt savas mežonīgākās fantāzijas - ar BDSM kultūraugu, kas patiesi piepildīs visas jūsu vēlmes.

    Vairāk informācijas:

    • Rozā BDSM kultūraugs Impact Play un pēršanai
    • Impact Play Aksesuāri no mūsu sērijas Mauvais Garçon
    • Krāsa: rozā
    • Materiāls: vegānu āda, koks, neilons
    • Garums: aptuveni 70 cm
    • Lietojot mūsu BDSM pātagu, ir svarīgi vienmēr rīkoties atbildīgi un uzmanīgi. BDSM rotaļām vienmēr jābalstās uz SSC (Safe, Sane, Consensual) principu, kas nozīmē, ka visām darbībām jābūt drošām, saprātīgām un ar piekrišanu. Saziņa un savstarpēja uzticēšanās ir galvenie elementi, lai nodrošinātu, ka ikviens iesaistītais gūst prieku un jūtas ērti.
    • BDSM rīkstes izmantošana: Pirms BDSM rīkstes izmantošanas ir svarīgi iepazīties ar partnera robežām un signāliem. Vienmēr jāvienojas par drošu vārdu vai signālu, lai vajadzības gadījumā ainu varētu nekavējoties pārtraukt. Mēs iesakām iepriekš izlasīt informāciju par tehnikām un drošības pasākumiem, jo īpaši, ja BDSM pasaulē esat iesācējs. Tas palīdzēs izvairīties no nevēlamām traumām un nodrošinās drošu un apmierinošu pieredzi abiem partneriem.
    • Atcerieties, ka BDSM ir kas vairāk nekā tikai fiziskas rotaļas, tā ir arī psiholoģiska labsajūta. Noteikti atvēliet pietiekami daudz laika pēc intensīvām ainām un savstarpējai apmaiņai, lai nodrošinātu visu iesaistīto emocionālo un fizisko drošību. Ar šādu attieksmi BDSM kultūru izmantošana būs bagātinoša un patīkama pieredze ikvienam.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Top

    Meraviglioso per il divertimento di coppia, dimensioni perfette per il divertimento di Dom e slave!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM raža rozā krāsā iesācējiem un profesionāļiem

      BDSM raža rozā krāsā iesācējiem un profesionāļiem

      Iegremdējieties Impact Play pasaulē ar šo BDSM pātagu maigi rozā krāsā. Šis rozā krāsas BDSM pletnis ir ideāls aksesuārs gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem, gan iesācējiem, kuri vēlas iepazīt aizraujošo dominējošās padevības pasauli.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      20 citas preces tajā pašā kategorijā: