No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM Crops & Canes

Informatīvais biļetens

Klasiskās niedres "Andiamo

Kad skolotājas kundze vicināja nūju... Mūsu spieķis ANDIAMAO ir klasisks soda instruments, kādu to izmantoja skolās, un šodien tas nedrīkst trūkt nevienās BDSM attiecībās.

Vairāk informācijas

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Kad skolotājas kundze vicināja nūju... Mūsu ANDIAMAO spieķis ir klasisks sodīšanas instruments, kāds senāk tika izmantots skolās, un šodien tas nedrīkst trūkt nevienās BDSM attiecībās.

     

     

    No mūsu veiksmīgās HURTME sērijas ANDIAMO spieķis pārliecina ar savu vienkāršo, bet efektīvo dizainu.

     

    Ikviens, kurš domā par spieķi, droši vien vispirms atceras tā spēcīgo sāpinošo iedarbību, iespējams, arī erotisko kutinošo sajūtu, kas bieži pavada tā lietošanu, padarot to par rīku, kas ir tikpat populārs, cik baidīts. Taču tiek apgalvots, ka mūsu spieķim piemīt arī citi pārsteidzoši efekti, piemēram, daudzi mūsu klienti pēc spļāviena ar ANDIAMO sākotnēji jūtas jūtami sodīti, bet pēc tam arī iekšēji atbrīvoti, atvieglināti, atsvaidzināti - un, protams, arī uzbudināti.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • HURTME sērijas spieķi
    • 3 rotangpalmas nūjas ar ādas rokturi
    • Rotangpalmas aptuveni 6 mm diametrs, lobītas, ļoti lokanas, bet ne mīkstas
    • Aptuveni 60 cm garš
    • Ar atvērtiem galiem, tāpēc ir iespējams laistīt
    • Pateicoties plānajam materiālam un tā īpašajām īpašībām, niedres ir ļoti lokanas un nespēj dot tik spēcīgus sitienus, kā to varētu zināt no parastām niedrēm. Taču tieši tas padara spieķi tik pievilcīgu, jo to izmanto šļakstīšanai.
    • Spankinga mērķis ir radīt baudu. Daudzi cilvēki uzskata, ka sekss apvienojumā ar nelielām sāpēm ir īpaši saviļņojošs un aizraujošs. Galu galā sāpes organismā izdala endorfīnus, kas savukārt nodrošina laimes sajūtu. Spankinga laikā nav nepieciešams mežonīgi sist savu mīļoto ar niedri, taču pat viegli niedres sitieni ienes gultā jaunu spirgtumu.

     

    Pareiza niedru laistīšana / niedru kopšana:

     

    • Laistītam niedrēm ir pavisam cits efekts nekā sausam niedru niedru niedru niedrēm. Ūdens piešķir niedrēm lielāku dinamiku un elastību, padarot tās mazāk lūstošas. Turklāt radītās sāpes tiek uztvertas daudz patīkamāk.
    • MEO® spieķi regulāri jāieliek augstā šaurā pudelē ar ūdeni vismaz vienu dienu pirms nodarbībām. Kad nūjas ir labi samitrinātas, izņemiet tās un pārbaudiet, cik elastīgas tās ir. Bieži vien tās ir ievilkušas nedaudz par daudz ūdens, tāpēc pēc tam tās nekontrolējami šūpojas. Tad vienkārši ļaujiet tām nedaudz nožūt (vismaz līdz brīdim, kad tās no ārpuses vairs nav pilnīgi slapjas).
    • Pēc tam nūjiņām uzklājiet nedaudz eļļas kā nobeiguma efektu. Vienkārši uzsmērējiet rokā nedaudz bērnu eļļas vai kaut ko līdzīgu un izstiepiet nūjiņas cauri. Atvērtie gali kļūst nedaudz vairāk, tā sakot, kā zīmogs, lai ūdens ilgāk noturētos nūjiņā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Novērtēšana 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Klasiskās niedres "Andiamo

        Klasiskās niedres "Andiamo

        Kad skolotājas kundze vicināja nūju... Mūsu spieķis ANDIAMAO ir klasisks soda instruments, kādu to izmantoja skolās, un šodien tas nedrīkst trūkt nevienās BDSM attiecībās.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        19 citas preces tajā pašā kategorijā: