No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM Crops & Canes

Informatīvais biļetens

BDSM izjādes kultūraugs ar Dr Sado - garš

Izgatavots no vegānu PU ādas, Dr. Sado BDSM crop ļauj veikt precīzus un kontrolētus sitienus intensīvai pieredzei, pateicoties tā elastīgumam un neslīdošajam roktura dizainam. Tas ir pieejams trīs garumos, pielāgojas lietotāja vēlmēm un scenārijiem un ir viegli lietojams, pateicoties siksnai.

Vairāk informācijas

3828/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Dr. Sado BDSM jāšanas rīks ir universāls instruments disciplīnas un kontroles cienītājiem, kas izgatavots no vegānu PU ādas. BDSM braukšanas cirtiņa ievērojamā elastība ļauj veikt precīzus triecienus, kas var variēt no maigas glāstīšanas līdz intensīvai sodīšanai, atkarībā no dalībnieku vēlmēm un dinamikas. Neslīdošais rokturis nodrošina drošu un ērtu lietošanu, savukārt integrētā siksna atvieglo lietošanu un nodrošina papildu komfortu.

    Šis jāšanas rīkls ir pieejams trīs izmēros - 30 cm, 54 cm un 60 cm - un to var pielāgot dažādiem scenārijiem un vēlmēm. Dažādie garumi nodrošina plašu izmantošanas spektru, sākot no tiešas, kontrolētas mijiedarbības, ko nodrošina 30 cm versija, līdz universālajai 54 cm versijai un 60 cm griezumam, kas paredzēts intensīvākiem un tālejošākiem sitieniem.

    PU ādas, metāla un akrila kombinācija ne tikai piešķir jāšanas cirtienam estētisku eleganci, bet arī garantē izturību un ērtu kopšanu. Melnā krāsu gamma izceļ šī BDSM aksesuāra klasisko un vienlaikus moderno raksturu, kas ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Rūpīga izgatavošana un augstas kvalitātes materiāli nodrošina patīkamu sajūtu un uzticamu veiktspēju katrā lietošanas reizē.

    Elastīgie jāšanas rīki ir populāri BDSM sabiedrībā vairāku iemeslu dēļ. Tie piedāvā daudzveidīgu sajūtu pieredzi, sākot no maigas glāstīšanas līdz intensīviem sitieniem, un ļauj dominējošam kungam vai stingrai saimniecei kontrolēt sitienu precizitāti un intensitāti. Kropeles elastīgums veicina dinamisku lietošanu, kad sitiens rada unikālu skaņu un izraisa īpašu reakciju no saņēmēja partnera. Turklāt pletne simbolizē varu un kontroli un pastiprina partneru psiholoģisko dinamiku.

    Dažādu pletņu garumu priekšrocības:

    Īsa braukšanas pletne (30 cm):

    • Īsais jāšanas cirtiens, pateicoties tā īsajam garumam, nodrošina augstu lietošanas precizitāti. Tas ir ideāli piemērots mērķtiecīgiem triepieniem uz mazām vietām, piemēram, dzimumorgāniem vai krūšu sprauslām.
    • Tuvums: Īsais garums nozīmē, ka dominējošajam partnerim ir jāpietuvojas tuvāk zemākajam partnerim, kas var radīt intensīvāku emocionālo saikni.
    • Lietošana: Viegli lietojams un ideāli piemērots iesācējiem vai scenārijiem, kuros ir ierobežota telpa.


    Vidēja garuma (54 cm):

    • Vidēja garuma pletne piedāvā labu kompromisu starp sasniedzamību un kontroli, padarot to par daudzpusīgu instrumentu, kas piemērots dažādām ķermeņa daļām.
    • Dinamika: vidēja garuma pletne ļauj veikt gan precīzus triecienus, gan plašākus, izvērstus triecienus, kas dažādo sajūtu pieredzi.
    • Līdzsvars: tas nodrošina labu līdzsvaru starp elastību un stabilitāti, padarot to par populāru izvēli daudziem BDSM praktizētājiem.


    Garais izjādes cirtiens (60 cm):

    • Tas var būt noderīgs gan psiholoģiskai dinamikai, gan fiziskai drošībai, jo tas ļauj dominējošajam partnerim uzturēt lielāku attālumu no pakļāvīgā, kas var būt izdevīgi gan psiholoģiskai dinamikai, gan fiziskai drošībai.
    • Intensivitāte: pateicoties garākam sviras efektam, sitieni ar garo cirtienu var būt intensīvāki, tāpēc tas ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kas vēlas intensīvākas sajūtas.
    • Iespaidīgs: garā griezuma garums un izskats var būt iespaidīgs un uzlabot dominances un padevības atmosfēru.


    Katram garumam ir unikālas priekšrocības, un to var izvēlēties atkarībā no dalībnieku vēlmēm, vēlamā intensitātes līmeņa un konkrētā BDSM scenārija. Pareizā jāšanas rīkstes izvēle ir atkarīga no partneru individuālajām vajadzībām un pieredzes.

    . Sīkāka informācija:

    • BDSM jāšanas rīkstes no Dr. Sado
    • Garums: 60 cm
    • Dr Sado BDSM braukšanas cirtiens ir izgatavots no vegānu PU ādas.
    • Ļoti elastīgs precīziem triepieniem
    • Rokturis ir neslīdošs, lai ar to būtu vieglāk rīkoties
    • Cilpa uz roktura atvieglo lietošanu
    • Šis BDSM jāšanas cirtiens ir pieejams trīs garumos: 30 cm, 54 cm un 60 cm.
    • Materiāls: PU āda, metāls, akrils
    • Krāsa: melna
    • SSC (Safe, Sane, and Consensual) ir BDSM kopienas pamatprincips, kas uzsver drošību, saprātīgumu un visu dalībnieku piekrišanu. Tas uzsver atbildīgas BDSM prakses nozīmi, nodrošinot, ka visas darbības ir drošas (bez nevajadzīga ievainojumu vai kaitējuma riska), veselā saprāta (saskaņā ar veselo saprātu un dalībnieku psiholoģiskajām robežām) un konsensuālas (ar visu dalībnieku skaidru piekrišanu). SSC veicina atklātas komunikācijas kultūru, kurā robežas un vēlmes tiek skaidri definētas un ievērotas pirms sesijas sākuma, lai nodrošinātu pozitīvu un pilnvērtīgu pieredzi visiem dalībniekiem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    ottimo per il costo

    ottimo prodotto per il bdsm, da avere nell'attrezzatura ........

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM izjādes kultūraugs ar Dr Sado - garš

      BDSM izjādes kultūraugs ar Dr Sado - garš

      Izgatavots no vegānu PU ādas, Dr. Sado BDSM crop ļauj veikt precīzus un kontrolētus sitienus intensīvai pieredzei, pateicoties tā elastīgumam un neslīdošajam roktura dizainam. Tas ir pieejams trīs garumos, pielāgojas lietotāja vēlmēm un scenārijiem un ir viegli lietojams, pateicoties siksnai.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      20 citas preces tajā pašā kategorijā: