No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM Crops & Canes

Informatīvais biļetens

BDSM kultūraugi sarkanā krāsā iesācējiem un profesionāļiem

Jauns

Atklājiet aizraujošo Impact Play pasauli ar mūsu 70 cm garo BDSM kultūru spilgti sarkanā krāsā. Šis BDSM auglis ir ideāls aksesuārs gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem, gan jaunpienācējiem, kas vēlas iepazīt aizraujošo dominēšanas un pakļaušanās spēli.

Vairāk informācijas

3503/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet aizraujošo Impact Play pasauli ar mūsu 70 cm garo BDSM kultūru spilgti sarkanā krāsā. Šis BDSM rīps ir ideāls aksesuārs gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem, gan jaunpienācējiem, kas vēlas iepazīt aizraujošo dominances un pakļaušanās spēli.

    Katra mūsu BDSM rīpa detaļa ir rūpīgi pārdomāta, lai nodrošinātu intensīvu, bet drošu pieredzi. BDSM crop rokturis ir pīts un nodrošina ne tikai optimālu lietošanu, bet arī elegantu izskatu. BDSM crop galā ir ādas siksniņa uz rokas, kas nodrošina papildu drošību un kontroli lietošanas laikā.

    Sarkanā BDSM crop izceļ sarkano BDSM crop:

    • Atsperes stumbrs: ļauj precīzi kontrolēt trieciena intensitāti.
    • Mākslinieciski pīts rokturis: nodrošina optimālu lietošanu un BDSM crop elegantu izskatu.
    • Izturīgs materiāls: augstas kvalitātes āda nodrošina izturību un ilgmūžību.
    • Rokas siksna: nodrošina papildu kontroli, lietojot BDSM pātagu.
    • Daudzpusīga izmantošana: Ideāli piemērots gan maigiem pieskārieniem, gan intensīviem sitieniem, ideāli piemērots iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem.


    BDSM pātagas kāts ir elastīgs, ļaujot precīzi regulēt intensitāti - no maigiem glāstiem līdz spēcīgiem sitieniem. Augstas kvalitātes materiāls un teicama izgatavošana garantē, ka BDSM pletne ir izturīga un stabila, ideāli piemērota kaislīgām BDSM sesijām.

    Ar šo BDSM pletni jūs varat sniegt savam partnerim maigus pieskārienus vai intensīvus triecienus un atklāt baudas robežas jaunā veidā. Sarkanā krāsa BDSM žagaram piešķir vizuālu elementu, kas uzsver erotisko spriedzi starp dominanci un pakļaušanos.

    BDSM žagars ir daudzpusīgs Impact Play instruments, kura nedrīkst trūkt nevienā BDSM aprīkojumā. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis Dom vai ziņkārīgs Sub, šis BDSM grieznis kļūs par jūsu kolekcijas centrālo elementu un sagādās jums neaizmirstamus mirkļus.

    Izbaudiet aizraujošo elegances, precizitātes un intensitātes kombināciju ar mūsu BDSM griezni jau tagad. Ir pienācis laiks piepildīt savas visdziļākās fantāzijas - ar mūsu sarkano BDSM kultūru, kas neatstāj nekādas vēlmes.

    Vairāk informācijas:

    • Sarkana BDSM kultūra Impact Play un pēršanai
    • Impact Play Aksesuāri no mūsu sērijas Mauvais Garçon
    • Krāsa: sarkana
    • Materiāls: vegānu āda, koks, neilons
    • Garums: aptuveni 70 cm
    • Lietojot mūsu BDSM pātagu, ir svarīgi vienmēr rīkoties atbildīgi un uzmanīgi. BDSM rotaļām vienmēr jābalstās uz SSC (Safe, Sane, Consensual) principu, kas nozīmē, ka visām darbībām jābūt drošām, saprātīgām un ar piekrišanu. Saziņa un savstarpēja uzticēšanās ir galvenie elementi, lai nodrošinātu, ka ikviens iesaistītais gūst prieku un jūtas ērti.
    • BDSM rīkstes izmantošana: Pirms BDSM rīkstes izmantošanas ir svarīgi iepazīties ar partnera robežām un signāliem. Vienmēr jāvienojas par drošu vārdu vai signālu, lai vajadzības gadījumā ainu varētu nekavējoties pārtraukt. Mēs iesakām iepriekš izlasīt informāciju par tehnikām un drošības pasākumiem, jo īpaši, ja BDSM pasaulē esat iesācējs. Tas palīdzēs izvairīties no nevēlamām traumām un nodrošinās drošu un apmierinošu pieredzi abiem partneriem.
    • Atcerieties, ka BDSM ir kas vairāk nekā tikai fiziskas rotaļas, tā ir arī psiholoģiska labsajūta. Noteikti atvēliet pietiekami daudz laika pēc intensīvām ainām un savstarpējai apmaiņai, lai nodrošinātu visu iesaistīto emocionālo un fizisko drošību. Ar šādu attieksmi BDSM kultūru izmantošana būs bagātinoša un patīkama pieredze ikvienam.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Lo schiaffetto è sonoro

    E' evidente che questo prodotto non si usa per equitazione. Mi è piaciuta molto la sonorità dello schiaffo che dà il terminale. Al di là di questo, la fattura sembra buona e anche l'aspetto. Si usa bene e si dosa bene l'intensità. Mi sono trovato bene nei due ruoli.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM kultūraugi sarkanā krāsā iesācējiem un profesionāļiem

      BDSM kultūraugi sarkanā krāsā iesācējiem un profesionāļiem

      Atklājiet aizraujošo Impact Play pasauli ar mūsu 70 cm garo BDSM kultūru spilgti sarkanā krāsā. Šis BDSM auglis ir ideāls aksesuārs gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem, gan jaunpienācējiem, kas vēlas iepazīt aizraujošo dominēšanas un pakļaušanās spēli.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      20 citas preces tajā pašā kategorijā: