No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mystim - Elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

SIZZLING SIMON E-Stim vibrators - Mystim Electrosex

SIZZLING SIMON ir vibrators ar e-stimulatoru. Tas apmierina jūsu tieksmi pēc pilnīgas anālās stimulācijas. Šis vispusīgais vibrētājs vibrē, tirpina un pulsē dziļi jūsu iekšienē bez stimulācijas ierīces vai kabeļa.

Vairāk informācijas

2063/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Sizzling Simon ir gatavs stimulēt un palutināt jūs ar vibrāciju un stimulācijas strāvu vienlaicīgi. Jo dubultā ir vienkārši labāk. Bez stimulācijas ierīces un kabeļa šis vispusīgais vibrējošais aparāts vibrē, tirpina un pulsē dziļi jūsu iekšienē un ļauj jums piedzīvot neticamus orgasmus. Elastīgais 27 cm garais un līdz 4,0 cm platais E-Stim vibratora silikona korpuss liks jums skaļi stenēt ekstāzē.

     

    Vibrācija

    Sizzling Simon ir divi vibrācijas avoti: viens galotnē un otrs vārpstā. Astoņās dažādās programmās un piecos dažādu stiprumu vibrāciju veidos abi šie vibratori prasmīgi darbojas kopā. Kopā tie dara visu iespējamo, lai visdažādākajos iespējamos veidos jūs novestu līdz orgasmam.

    Erotic E-Stim

    Katra no piecām E-Stim vibratora stimulācijas strāvas programmām ir izstrādāta tā, lai sniegtu jums jaunu tirpinošu sajūtu. Sizzling Simon vadošās virsmas stiepjas gar sāniem, un tām ir 10 dažādi intensitātes līmeņi, lai stimulācija būtu pēc iespējas izkliedētāka un vienmērīgāka.

    Iegurņa dibena treniņš

    Un, tā kā ar 8 vibrācijas programmām un 5 dažādiem stimulācijas strāvas variantiem mums bija par maz, mūsu Sizzling Simon ir arī treniņu programma. Tā stiprina jūsu iegurņa dibena muskuļus, kas, kā pierādīts, uzlabo jūsu spēju gūt orgasmu. Dažādās funkcijas ir viegli darbināmas, izmantojot vadības pogas rokturī. Jūs varat izvēlēties, vai vēlaties izmantot stimulācijas strāvu un vibrāciju kopā vai tikai vienu no abām.

    Tīrīšana

    Sizzling Simon ir izgatavots no 100% medicīniskā platīna silikona. Tas padara to ne tikai patiesi higiēnisku, bet arī viegli tīrāmu ar mitru drāniņu un maigām ziepēm. Tā ilgmūžīgo litija jonu akumulatoru var uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli ar magnēta uzlādi. Pilnībā uzlādēts Sizzling Simon, pat ja vienlaicīgi tiek ieslēgta stimulācijas strāva un vibrācija ar attiecīgajiem augstākajiem iestatījumiem, kalpos vismaz 3 stundas nepārtrauktas lietošanas, pirms tā efektivitāte sāks mazināties. Tāpēc sagatavojieties nebeidzamai baudai.

     

     

    Izceltākās funkcijas:

     

    • 8 vibrācijas programmas ar 5 intensitātes līmeņiem
    • 5 E-Stim programmas ar 10 intensitātes līmeņiem
    • Sieviešu iegurņa dibena treniņa programma uzlabo orgasma spējas
    • Medicīniskais silikons nodrošina patīkamu sajūtu un augstu saderību ar ādu
    • Īpaši klusa, neskatoties uz diviem jaudīgiem motoriem
    • E-Stim vīrietis / E-Stim sieviete
    • Ūdensizturīgs. Piemērots solo seksam dušā un vannā

     

    Tehniskā informācija:

     

    • E-Stim vibrators

    • Garums 27 cm

    • Diametrs 3,2 - 4,0 cm

    • Izgatavots no 100 % medicīniskā platīna silikona

    • Krāsa: seksīga melna

    • Intensitāte 0-90 mA

    • Frekvences diapazons 5-70 Hz

    • Impulsa ilgums 90-140 µs

    • Komplektā ietilpst magnēta lādētājs un USB lādēšanas kabelis

    • Nav nepieciešama papildu stimulācijas strāvas ierīce

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Vibratore design elettrostimolante mystim sizzling simon

    Il vibratore Sizzling Simon di MyStim fa parte della linea E-Stim Vibe composta dai toys che ti permettono di godere sia delle vibrazioni che della stimolazione elettrica in una volta sola - e non hanno nemmeno bisogno di un kit di elettrostimolazione annesso. Nessun cavo, nessun dispositivo. Simon ti fa vibrare, formicolare e pulsare tutto da solo, con le seguenti tre funzioni: Vibrazione Simon ha non uno, ma due motori a vibrazione: uno nella punta e uno nel fusto. Con 8 programmi diversi e 5 diversi livelli di intensità, i due lavorano insieme per provocare l'estasi con varie modalità di vibrazione. E-Stim Ciascuno dei 5 programmi di stimolazione elettrica dell'E-Stim Vibe è impostato per dare un formicolio, e si può scegliere tra 10 diversi livelli di intensità. Le superfici conduttive sono tutte sul corpo di Eric per rendere la stimolazione più agevole e più ampia possibile. Stimolazione del pavimento pelvico E poiché 8 modi di vibrazione e 5 varietà di e-Stim non erano ancora abbastanza, Eric ha anche un programma di pulsazione che rafforza i muscoli del pavimento pelvico - che migliora la capacità di raggiungere un orgasmo. Le tre funzioni diverse sono facilmente controllabili tramite i tasti del manico. ?possibile scegliere se si desidera l'e-stim e le vibrazioni insieme o solo uno di loro. E le onde lungo il corpo daranno un massaggio ancora piu' intenso.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      SIZZLING SIMON E-Stim vibrators - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON E-Stim vibrators - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON ir vibrators ar e-stimulatoru. Tas apmierina jūsu tieksmi pēc pilnīgas anālās stimulācijas. Šis vispusīgais vibrētājs vibrē, tirpina un pulsē dziļi jūsu iekšienē bez stimulācijas ierīces vai kabeļa.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: