No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Mazais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems

Torpēdas formas elektrods no E-Stim Systems ir izcils bipolārs elektrods, kas ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izjust īpaši intensīvas sajūtas anālās elektrostimulācijas laikā. Elektrods ir piemērots gan vaginālajai, gan anālajai elektrostimulācijai, un tā izturīgais dizains un funkcionalitāte nodrošina pilnvērtīgu pieredzi.

Vairāk informācijas

3794/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mazais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems: jaudīgs bipolārs elektrods vaginālajai un anālajai elektrostimulācijai!

    Torpedo formas elektrods no E-Stim Systems E-Stim Systems ir izcils bipolārs elektrods, kas ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izjust īpaši intensīvas sajūtas anālās elektrostimulācijas laikā. Elektrods ir piemērots gan vaginālajai, gan anālajai elektrostimulācijai un ar savu izturīgo dizainu un funkcionalitāti nodrošina pilnvērtīgu pieredzi.

    Mazā Torpedo™ elektroda svarīgākās iezīmes:

    • Bipolārs, ievietojams elektrods: mazais Torpedo™ elektrods ir bipolārs, ievietojams elektrods, kas nodrošina mērķtiecīgu elektrostimulāciju.
    • Gluda, noapaļota galviņa: elektrodam ir gluda, noapaļota galviņa, kas atvieglo anālo/vaginālo ievietošanu un nodrošina ērtu lietošanu.
    • Satīna apdare un laba apstrāde: Elektrods Torpedo™ elektrodam ir grezna satīna apdare un pie pamatnes izfrēzēta rieva, kas atvieglo anālo/vaginālo ievietošanu un izņemšanu.
    • Augstas kvalitātes apdare: šis augstākās kvalitātes elektrods ir izgatavots no aviācijas un kosmosa klases materiāliem un ir paredzēts ilgam kalpošanas laikam. Elektrodu var izjaukt tīrīšanai, lai nodrošinātu higiēnu un ilgmūžību, un tam ir mūža garantija.
    • Izcila vadītspēja: Torpedo™ elektrods ar elektriskajām kontaktvirsmām augšpusē un apakšpusē nodrošina lielisku un dabīgāku kontaktu nekā citi elektrodi.


    Izmēri un tehniskie dati:

    Mazais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems ir ievietojams bipolārs elektrods anālai vai vaginālai elektrostimulācijai. Tā kopējais garums ir 130 mm un ievietojamais garums - 100 mm, tāpēc elektrods ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Elektroda diametrs ir 38 mm un apkārtmērs 119 mm, tāpēc tas ir ļoti ērts lietošanā. Tā svars ir 344 g, tāpēc tas ērti iekļaujas plaukstā un nav pārāk smags. Mazajam elektrodam ir divi savienojumi elektrostimulācijas ierīcei Torpedo™ pamatnē ir divas 4 mm ligzdas. Šāda funkciju kombinācija padara mazo Torpedo™ fantastisku seksa rotaļlietu elektrostimulācijai.

    Tīrīšana un kopšana:

    Tīrīšana ir vienkārša: notīriet elektrodu ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai ar VERYCLEAN aerosolu un pēc tam noslaukiet līdz sausumam. Pirms uzglabāšanas elektrodam, ieskaitot kontaktligzdas, jābūt pilnīgi sausam.

    Optimāla elektroda izmantošana: Torpedo™ Elektrods:

    Lai gūtu lielisku elektrostimulācijas pieredzi, iesakām izmantot mūsu ūdens bāzes lubrikantu ESHOCK, kas atvieglo elektroda ievietošanu un nodrošina optimālu elektrovadītspēju. Neizmantojiet silikona vai hibrīda lubrikantus un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems elektrodiem.

    The little Torpedo™: Nepieciešamais elektrostimulatora piederums elektrostimulatora entuziastiem

    Ar savu izturīgo konstrukciju un lietotājam draudzīgajām funkcijām mazais Torpedo™ ir lielisks papildinājums jebkuram elektrostimulatoram Torpedo™ ir ideāls papildinājums jebkurai elektrostimulācijas ierīcei un piedāvā unikālu un intensīvu elektrostimulācijas pieredzi.

    Vairāk informācijas:

    • Mazais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Kopējais garums: 130 mm
    • Ievietojamais garums: 100 mm
    • Diametrs: 38 mm
    • Apmērs/izmērs: 119 mm
    • Svars: 344 g
    • Savienojumi: 2 x 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Il top per me

    Che meraviglia la forma, sarà il mio preferito per sempre!

      Novērtēšana 

      sehr gut

      ist der weiterempfehlung wehrt
      ansonsten gibt es nix zum ausetzen an dieser elektrode
      einfache handhabung so sollte es auch sein

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      commande recu

      impeccable

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      My first hands-free orgasm !!

      Perfect size and has delivered a hands free orgasm every time I use them. I couldn’t be more pleased

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Mazais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems

      Mazais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems

      Torpēdas formas elektrods no E-Stim Systems ir izcils bipolārs elektrods, kas ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izjust īpaši intensīvas sajūtas anālās elektrostimulācijas laikā. Elektrods ir piemērots gan vaginālajai, gan anālajai elektrostimulācijai, un tā izturīgais dizains un funkcionalitāte nodrošina pilnvērtīgu pieredzi.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: