No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

Long butt plug "Beast" no Extremeo sērijas

Atklājiet noslēpumu, kāpēc vīrieši un sievietes visā pasaulē ir apsēsti ar butt plug "Beast"! Ja jūs domājāt, ka esat redzējuši visu, tad jūs neesat redzējuši šo butt plug ar "slepeno funkciju". Šajā butt plug ir apvienots dizains un funkcija, lai radītu patiesi satriecošu pieredzi, kas ir nepārspējama. Ne velti mūsu klienti runā par labāko butt plug pasaulē.

Vairāk informācijas

3446/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Atklājiet noslēpumu, kāpēc vīrieši un sievietes visā pasaulē ir apsēsti ar "Zvēru"! Ja jūs domājāt, ka esat redzējuši visu, jūs neesat redzējuši šo butt plug ar "slepeno funkciju". Šis butt plug apvieno dizainu un funkciju, lai radītu patiesi satriecošu pieredzi, kas nav līdzīga nevienai citai. Ne velti mūsu klienti runā par labāko butt plug pasaulē.

     

    Katra butt plug "zvērs" detaļa ir piedzīvojums pati par sevi!

     

    "Beast" piedāvā visu, ko jūs varētu cerēt no vislabākā anālā seksa un augstākās klases butt plug: tā iespaidīgais 30 cm garums vien sola īpaši dziļu iekļūšanu. Pateicoties dažādiem diametriem no 4 līdz 6,3 cm, "Beast" jūs aizvedīs visintensīvāko sajūtu ceļojumā. Klasiskā pakaļkāja galviņa ir tikai sākums - rievotā daļa pastiprina anālo stimulāciju, kas līdz ar sfērisko sabiezējumu palielinās līdz absolūtai kulminācijai, kad esat šo punktu pārvarējuši.

     

    Kāpēc jums patiks šī "slepenā" funkcija:

     

    Patiesais ģenialitātes gājiens ir anālā spraudņa apakšējā daļa, kas darbojas kā atsperīgs "amortizators". Šī detaļa ļauj veikt dziļu un stimulējošu masāžu dziļi anālajā atverē un tieši pie prostatas - iedomājieties par dinamiskām kustībām tverkinga laikā, tikai raižītākām, intensīvākām, kailām un, protams, vertikālām.

     

    Kad braucat ar "Beast" butt plug, "amortizators" sāk darboties pats par sevi. Tas pārvērš jūsu kustības intensīvā, ritmiskā stimulācijā, kas izplatās dziļi jūsu iekšienē. Tas ir kā braukt uz viļņa, kas ar katru kustību katapultē jūs jaunos baudas augstumos. Šī funkcija maksimāli palielina iekļūšanas sajūtu un nodrošina, ka katra kustība, katra jauna iekļūšana un katra neliela jūsu stāvokļa maiņa ir intensīvi jūtama. Gluži kā īsts anālais sekss!

     

    Īpaši tad, kad jūs braucat ar butt plug, "amortizators" ar savu atvilni sniedz priekšrocību, ka stimulācija nonāk tieši tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama, proti, dziļi anālajā kanālā un vīriešiem - īpaši prostatā.

     

    Īsāk sakot, butt plug atsperīgais "amortizators" paceļ anālo stimulāciju pavisam jaunā līmenī. Tā ir ne tikai pilnuma sajūta, ko piedāvā daudzi anālie spraudņi, bet arī dinamiska, pulsējoša sajūta, kas rodas aktīvas lietošanas laikā, radot unikālu, intensīvu baudas sajūtu. Šī īpašība padara "Beast" par neaizstājamu butt plug ierīci ikvienam, kurš vēlas gūt maksimālu labumu no saviem anālajiem piedzīvojumiem.

     

    Atklājiet butt plug, kas pārvērš solo seansus debesu piedzīvojumos!

     

    Neatkarīgi no tā, vai tas ir solo sekss vai kopā ar partneri, butt plug "Beast" nodrošina neaizmirstamas kulminācijas. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes medicīniskā silikona, kas ir ne tikai zīdains pieskārienam, bet arī pietiekami elastīgs, lai sasniegtu katru ķermeņa daļu. Tajā pašā laikā butt plug ir pietiekami stingrs, lai to varētu ievietot anāli. Tā plašā piesūces pamatne ne tikai ļauj lietot anālo kontaktdakšu bez rokām, bet arī pasargā to no pārāk dziļas iebāšanas anālajā atverē.

     

    Īsāk sakot: ar "Beast" jūs iegūstat ne tikai butt plug - jūs piedzīvojat pārsteidzošu piedzīvojumu, ko mūsu sajūsminātie klienti raksturo kā karstāko, ko viņi jebkad ir piedzīvojuši. Ļaujieties šim seksīgajam zvēram un izbaudiet tādus baudas mirkļus, kādus vēl nekad neesat piedzīvojis!

     

    Extremeo anālā spraudņa tīrīšana un lietošana:

     

    • Viegli lietot: Anālā spraudņa ievietošana anālajā atverē var būt brīnišķīga un patīkama pieredze - it īpaši, ja zināt, kā to darīt pareizi. Lai atvieglotu anālā poda ievietošanu anālajā atverē, mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu. Ar īsu izsmidzināšanu tiek atslābināti sfinktera muskuļi. Tādējādi anālā poda ievietošana kļūst par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareizs lubrikants un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var mainīt situāciju. Izmantojot tādus silikona izstrādājumus kā Extremeo Butt Plug, jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona sēžas aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas ļauj lubrikantam dziļāk un vienmērīgāk sadalīties anālajā kanālā, padarot sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, netērējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Extremeo butt plug pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • butt plug "Beast"
    • Anālais dildo vai anālais spraudnis no Extremeo sērijas.
    • Izmēri: 30 cm garš, galvas diametrs 4,8 cm, rievotās daļas diametrs 4 cm, sfēriskā paplašinājuma diametrs 6,3 cm.
    • Extremeo Butt Plugs ir ekspertu izstrādāti anālie spraudņi.
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • Materiāls: izgatavoti no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Long butt plug "Beast" no Extremeo sērijas

    Long butt plug "Beast" no Extremeo sērijas

    Atklājiet noslēpumu, kāpēc vīrieši un sievietes visā pasaulē ir apsēsti ar butt plug "Beast"! Ja jūs domājāt, ka esat redzējuši visu, tad jūs neesat redzējuši šo butt plug ar "slepeno funkciju". Šajā butt plug ir apvienots dizains un funkcija, lai radītu patiesi satriecošu pieredzi, kas ir nepārspējama. Ne velti mūsu klienti runā par labāko butt plug pasaulē.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: