No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācijas ierīces

Informatīvais biļetens

2B™ Elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

Elektrostimulācijas ierīce E-Stim Systems 2B™ ir ideāli piemērota BDSM. Ar 17 režīmiem tā piedāvā spektru no maigām līdz intensīvām sajūtām, kas ir ideāli piemērots sāpju un baudas izpētei. Divi kanāli nodrošina precīzu kontroli un pastiprina dominances un padevības dinamiku. Audio funkcija pārveido skaņas elektrostimulācijā un piešķir tām unikālu dimensiju.

Vairāk informācijas

3755/00

399,90 €


-100,00 €

299,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems: izjūtiet maksimālu sajūsmu, izmantojot elektrostimulāciju.

    2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems E-Stim Systems bDSM kontekstā raksturo sāpju un baudas, dominances un padevības kombinācija. 17 dažādu programmu režīmi piedāvā sajūtu spektru, sākot no maigas kutināšanas līdz intensīviem impulsiem, un aptver dažādus erotiskās elektrostimulācijas līmeņus. Divi neatkarīgi kanāli ļauj precīzi kontrolēt vairākus elektrodus - ideāli piemēroti dominances spēlēm, kurās Dom var pielāgot katru sajūtu pēc saviem ieskatiem, kamēr Sub bauda neprognozējamību. Audio un stereo apstrāde piedāvā unikālu dimensiju, pārvēršot skaņas baudā vai sāpēs, pastiprinot pakļaušanas pieredzi. Drošība BDSM ir galvenā prioritāte, tāpēc 2B™ atbilst stingriem drošības standartiem, padarot to par uzticamu līdzekli, lai atklātu trauslo līdzsvaru starp sāpēm un baudu, kontroli un padevību.

    E-Stim Systems 2B™ elektrostimulācijas ierīce:

    E-Stim Systems 2B™ elektrostimulācijas ierīce ir e-stimulācijas brīnums E-Stim Systemse-stimulācijas tehnoloģijas brīnums, kas pirmo reizi tika ieviests 2010. gadā, un ar kuru jūs nonākat inovatīvas elektrostimulācijas pasaulē. 2B™ elektrostimulācijas ierīce, kas ir slavena ar savu jaudu un daudzpusību, ir absolūts elektrostimulācijas virsotnes sasniegums.

    E-Stim Systems 2B™ elektrostimulācijas ierīce: Elektrosekss tehnoloģiju virsotne!

    2B™ elektrostimulācijas ierīce nav tikai vēl viena Estim ierīce; tā ir inovācija pastāvīgi augošajā elektrostimulācijas pasaulē un vārti uz intensīvas, kontrolētas baudas pasauli pazinējiem, kas zina, ko vēlas:

    E-Stim Systems 2B™ elektrostimulācijas ierīces galvenās iezīmes:

    • Plašs programmu klāsts: 2B™ piedāvā 17 programmu režīmus, tostarp populāros "Pulse" un "Continuous", kurus papildina tādas papildu funkcijas kā "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" un "Programmed Wave", lai erotiskā elektrostimulācija sasniegtu jaunus ekstāzes augstumus.
    • Intuitīvs displejs un vadības ierīces: Skaidrs, ar aizmuguri izgaismots LCD displejs nodrošina tūlītēju atgriezenisko saiti par ierīces darbību, savukārt lietotājam draudzīgas vadības ierīces atvieglo tās lietošanu. Integrētais palīdzības ekrāns atvieglo režīmu izvēli, un fona apgaismojums nodrošina labu salasāmību pat naktī.
    • Divi neatkarīgi kanāli: 2B™ nodrošina pilnībā izolētus izejas kanālus, katram no tiem ir atsevišķa vadības ierīce, un tas ļauj vienlaicīgi izmantot vairākus bipolāros elektrodus un darboties neatkarīgi. Izejas gaismas diodes norāda izejas jaudu un tādējādi nodrošina vizuālu norādi par pašreizējo aktivitāti.
    • Savienojuma un trīsfāžu režīms: inovatīvais savienojuma režīms apvieno abus kanālus kopīgai kontrolei, un 2B® "Triphase" kabeļu komplekts, kas ir pieejams pēc izvēles E-Stim Systems nodrošina trīsdimensiju elektrostimulācijas pieredzi.
    • Barošanas elastība: 2B™ darbojas ar 9 V akumulatoru, un to var darbināt ar atsevišķi pieejamo barošanas adapteri.
    • Audio un stereo apstrāde: Iebūvēts mikrofons ar regulējamu jutību apvienojumā ar patiesu stereo signāla apstrādi, izmantojot 3,5 mm stereo ieeju, nodrošina unikālu pieredzi, kad ierīce ir savienota ar MP3 atskaņotāju: Audio signāli tiek pārveidoti stimulējošos elektrostimulācijas modeļos.
    • Digitālās saites saskarne: Papildus pieejamais Digital Link interfeiss ļauj elektrostimulācijas ierīci pieslēgt pie PC vai Mac, izmantojot USB. Tas ļauj izmantot programmaparatūras atjauninājumus un pat tālvadības funkcijas, izmantojot internetu, lai 2B™ vienmēr būtu atjaunināta ar jaunākajām elektrostimulēšanas tehnoloģijām.
    • Droša konstrukcija: 2B™ atbilst Eiropas, Apvienotās Karalistes un ASV drošības standartiem un ir aprīkots ar izejas kanālu izolāciju, jaudas ierobežošanu, maigās palaišanas kontroli un CE marķējumu, uzsverot drošību un uzticamību.


    Kopš laišanas tirgū 2010. gadā 2B™ no E-Stim Systems 2B™ ir pierādījusi, ka tā ir viena no jaudīgākajām un daudzpusīgākajām elektrostimulācijas ierīcēm pasaulē. Ja vēlaties tikai labāko, jums nav vajadzīgs nekas cits kā 2B™. 2B™ ir 17 programmu režīmi, ieskaitot populāros "Pulse" un "Continuous" režīmus, un tā ir papildināta ar dažām papildierīcēm, kas jūs iedzīs pilnīgā e-stimulācijas ekstāzē.

    2B™ elektrostimulācijas ierīcei ir viegli salasāms, izgaismots LCD displejs, kas visu laiku precīzi parāda, ko ierīce dara, kā arī vienkārša un viegli lietojama vadības ierīce. Iebūvētais palīdzības ekrāns palīdzēs jums izvēlēties režīmus, savukārt aizmugurējais apgaismojums nodrošina labu redzamību pat tumšākajā dunčā. Režīmu pārslēgšana ir tikpat vienkārša kā pogas nospiešana un pogas pagriešana. Tas ir vienkārši. Tas darbojas.

    Abi izejas kanāli darbojas neatkarīgi viens no otra, un katram no tiem ir savas vadības ierīces. Tas nozīmē, ka vienlaicīgi var izmantot vairākus bipolāros elektrodus un kontrolēt tos neatkarīgi vienu no otra. Izvades gaismas diodes iedegas proporcionāli izejas jaudai, lai jūs varētu redzēt, kas notiek, pat neskatoties uz galveno displeju. Izmantojot "Join" režīmu, abus kanālus var savienot kopā, nodrošinot gan drošību, gan kontroli, un ar 2B™ kabeļu komplektu no E-Stim Systems (pozīcijas Nr. 3810) sniedz vēl vairāk iespēju. (Padomājiet par 3D elektrostimulatoru)

    2B™ elektrostimulators tiek darbināts ar 9 V akumulatoru. Tomēr, ja vēlaties lielāku jaudu vai neatkarību no baterijām, jāapsver iespēja iegādāties papildu barošanas avotu (pozīcijas Nr. 3758). Divas barošanas avota iespējas un 0-100% regulēšana nodrošina, ka 2B™ elektrostimulatoram nekad netrūks enerģijas, kad tas ir svarīgi. Mazās jaudas iestatījums ir lieliski piemērots elektrostimulācijas uzsākšanai, savukārt lielās jaudas iestatījums piedāvā nopietnu jaudu, kas apmierinās pat viskaislīgākos elektrostimulācijas cienītājus, neradot pārāk lielas sāpes!

    Vai jums patīk klausīties mūziku? 2B™ elektrostimulācijas ierīcē ir iebūvēts mikrofons ar regulējamu jutību (nav nepieciešams ārējs mikrofons, kas varētu salūzt vai pazust). Tā piedāvā arī patiesu stereo apstrādi, izmantojot 3,5 mm stereo ieeju. Vienkārši pievienojiet savu MP3 atskaņotāju un izbaudiet unikālu erotiskās elektrostimulācijas pieredzi stereo skaņā.

    2B™ ir papildaprīkojums Digital Link Interface (pozīcijas numurs 3759/00), kas ļauj 2B™ atjaunināt vai kontrolēt no PC vai Mac, izmantojot USB savienojumu. 2B™ ir iespējams kontrolēt pat ar interneta starpniecību. Iespējams programmatūras atjauninājums? JĀ! Tāpēc jums vairs nekad vairs nepiederēs novecojusi elektrostimulācijas ierīce - tagad 2B™ var augt līdz ar jūsu personīgajām prasībām.

    Drošība pēc konstrukcijas - pateicoties izejas kanālu atdalīšanai, iebūvētajam jaudas ierobežojumam un maigās palaišanas kontrolei (ierīce vienmēr sākas no nulles, kad tiek mainīts režīms vai ierīce tiek ieslēgta), kā arī konstrukcijas filozofijai, kuras prioritāte ir drošība katrā detaļā, 2B™ elektrostimulācijas ierīce atbilst visiem svarīgākajiem Eiropas, Amerikas un Lielbritānijas drošības standartiem un atšķirībā no daudzām importētām ierīcēm tai ir CE zīme.

    Iegādājoties 2B™ elektrostimulācijas ierīci, jūs nepērkat tikai aptuvenu ierīci, bet gan nopietnu ienākšanu elektrostimulācijas pasaulē no uzņēmuma, kura mērķis ir ražot labākās elektrostimulācijas ierīces. Aprīkota ar visu nepieciešamo, lai sāktu darbu uzreiz, un ar ražotāja mūža garantiju, 2B™ ir nepārspējama.

    Sīkāka informācija:

    • 2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems
    • Pamatīgs ievads e-stimulēšanas pasaulē
    • Piegādes apjoms: 2B™ elektrostimulācijas ierīce, 2 x 3,5 mm uz 2 mm izejas kabeļi, 4 x pašlīmējoši elektrodu spilventiņi, 1 x 3,5 mm stereo ieejas kabelis, 1 x PP3 9 V akumulators, transportēšanas soma un lietošanas instrukcija.
    • Izmēri: 116 mm x 77 mm x 38 mm (4,6" x 3,0" x 1,5"), 176 g
    • Kanāli/izvadi: divi izolēti kanāli ar 3,5 mm mono jack ligzdām
    • Displejs: LCD displejs ar aizmugurējo apgaismojumu un spilgtām gaismas diodēm, kas norāda kanālu aktivitāti
    • Programmu režīmi: 17
    • Audio režīmi: 2
    • Audio: Iebūvēts mikrofons, stereo avots caur 3,5 mm stereo ligzdu
    • Ieejas specifikācija: 33KΩ/500mV
    • Vadīklas: neatkarīgas vadīklas kanālu intensitātei, režīma izvēlei un regulēšanai
    • Izejas viļņu forma: divfāzu maiņstrāva
    • PC/Mac savienojums: Jā, izmantojot papildu savienojuma kabeli
    • Barošanas avots: standarta 9 V sārma baterija (PP3)
    • Pēc izvēles pieejams tīkla adapteris (skatīt piederumus).
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems ir galvenā prioritāte.
    • Izstrādāts saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem un ražots Apvienotajā Karalistē.
    • Iebūvētas drošības funkcijas, piemēram, strāvas ierobežošana.
    • CE un UKCA marķējums.
    • Piegādāti ar ražotāja mūža garantiju.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Novērtēšana 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Novērtēšana 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Novērtēšana 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            2B™ Elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

            2B™ Elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

            Elektrostimulācijas ierīce E-Stim Systems 2B™ ir ideāli piemērota BDSM. Ar 17 režīmiem tā piedāvā spektru no maigām līdz intensīvām sajūtām, kas ir ideāli piemērots sāpju un baudas izpētei. Divi kanāli nodrošina precīzu kontroli un pastiprina dominances un padevības dinamiku. Audio funkcija pārveido skaņas elektrostimulācijā un piešķir tām unikālu dimensiju.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            17 citas preces tajā pašā kategorijā: