No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Electro Sex Vibrator Cat's Paw

Tīrs adrenalīna uzrāviens! Šī ekstrēmā BDSM seksa rotaļlieta apvieno juteklisku vibrāciju ar elektrošoku, sniedzot plašu aizraujošu sajūtu gammu no maigām līdz cietām. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties sajust nomierinošu vibrāciju vai aizraujošu elektriskās strāvas uzplūdus, elektrošoka vibrators "Cat's Paw" piedāvā visu, ko vēlaties.

Vairāk informācijas

3397/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Tīrs adrenalīna uzrāviens! Šī ekstrēmā BDSM seksa rotaļlieta apvieno juteklisku vibrāciju ar elektrošoku, lai nodrošinātu plašu aizraujošu sajūtu diapazonu no maigām līdz cietām. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties sajust nomierinošu vibrāciju vai aizraujošu elektrības lēcienu, elektrosekss vibrators "Cat's Paw" piedāvā visu, ko vēlaties.

    BDSM faniem elektrosekss vibrators "Cat's Paw" ir absolūti nepieciešams. Pateicoties elektrostimulācijas un vibrācijas kombinācijai, šī seksa rotaļlieta nodrošina sarežģītu sāpju un baudas kombināciju, kas paplašina robežas un aizved jūs līdz jaunām baudas dimensijām.

    Dzimumlocekļa, sēklinieku un anālās atveres elektrostimulācija:

    Dzimumlocekļa, sēklinieku un anālās atveres elektrostimulācija piedāvā ļoti īpašu pieredzi un paver pilnīgi jaunas dominances, pakļaušanas un erotiska sodīšanas formas. Ar elektrostimulācijas palīdzību var radīt visdažādākās sajūtas - no palutināšanas līdz sodam. Tas paver iespējas dažādiem scenārijiem, kuros dominējošā persona kontrolē stimulācijas intensitāti un stiprumu un tādējādi kontrolē pakļāvīgās personas uzbudinājumu un sajūtas.

    Maigās maigās un cietās stimulācijas maiņa padara šo seksa rotaļlietu par ideālu piederumu tiem, kam patīk ekstrēmi. Maigu maigu vibrāciju un spēcīgāku "elektrošoku" maiņa nodrošina intensīvu un aizraujošu dinamiku, kas var izraisīt spēcīgus orgasmus. Maigās vibrācijas atmodina sajūtas, savukārt elektriskie triecieni sniedz adrenalīna pilnas sajūtas. To var salīdzināt ar saldskāba un skāba ēdiena baudīšanu - ekstrēmi kontrasti padara pieredzi intensīvāku un aizraujošāku.

    Ar desmit vibrācijas režīmiem un pieciem elektrostimulācijas līmeņiem elektrosekss vibrators Cat's Paw pārsteidz ar daudzveidību, kas svārstās no maigas tirpināšanas līdz intensīvai šoka stimulācijai. Pateicoties lietotājam draudzīgajām vadības ierīcēm, jūs jebkurā laikā varat pielāgot baudas intensitāti un vienmēr izjust tieši tādu stimulāciju, kādu vēlaties.

    Izgatavots no augstas kvalitātes, ādai draudzīga silikona un izturīga ABS, "Cat's Paw" elektroseksuālais vibrators piedāvā iespaidīgu pieredzi. Pateicoties ūdensizturīgajai konstrukcijai, tā ir ideāla BDSM seksa rotaļlieta lietošanai vannā vai dušā, un pēc lietošanas to ir viegli notīrīt ar mūsu VERYCLEAN aerosolu. USB uzlādes funkcija nodrošina, ka seksa rotaļlieta vienmēr ir gatava lietošanai, kad vēlaties palutināt vai sodīt.


    Sīkāka informācija:

     

    • Kaķa ķepas elektrosekss vibrators
    • Inovatīvs dizains
    • 10 vibrācijas režīmi
    • 5 elektrostimulācijas frekvences
    • Regulējama vibrācija / vairāki ātrumi
    • Uzlāde, izmantojot USB
    • Ūdensizturīgs
    • Materiāls: silikons, ABS
    • Darbība: Nospiežot pogu
    • Izmēri: Maksimālais diametrs 9,3 cm, augstums 4,7 cm, garums 25 cm, maksimālais diametrs 9,3 cm
    • Svars: 510 grami
    • Kā vienmēr BDSM aktivitātēs, drošība ir vissvarīgākā. Pirms elektrostimulācijas izmantošanas ir svarīgi būt labi informētam un sagatavotam.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Pour ceux qui aiment un peu d'extrême!

    Mon nouveau jouet préféré.
    Le mélange d'excitation et de douleur qu'il procure est tout simplement exquis.
    Une expérience totalement nouvelle et addictive.

      Novērtēšana 

      Absolut top of the top

      Perfekte Stimulation zwischen Schmerz, Lust, Geilheit. Sehr zu empfehlen

        Novērtēšana 

        Tellement séduisant!

        Le meilleur investissement que j'ai fait! La combinaison de la vibration et de l'électrostimulation est juste magique, elle emmène mes orgasmes à un autre niveau. Et ce piquant de douleur... Tellement séduisant!

          Novērtēšana 

          Incroyable!

          Ce vibromasseur avec électrostimulation est juste extraordinaire. Les sensations sont uniques et intensives, je n'ai jamais rien ressenti de tel. Le doux mélange de plaisir et de douleur... C'est addictif!

            Novērtēšana 

            geiles teil

            geil wenn man ein bischen auf schmerzen steht

              Novērtēšana 

              Begeisterung pur

              Ich bin absolut begeistert von diesem Produkt. Die Elektrostimulation bietet ein unvergleichliches Erlebnis und der Vibrator ist qualitativ sehr hochwertig. Ein Muss für alle die auf SM stehen!

                Novērtēšana 

                Sehr zu empfehlen.

                Spannende Momente, intensive Gefühle und einfachste Bedienung. Perfekt für Einsteiger und Kenner

                  Novērtēšana 

                  Ein absolutes Erlebnis!

                  Ein absolutes Erlebnis! Mit dem Elektrosex-Vibrator wurden meine Erwartungen mehr als übertroffen. Von sanfter Stimulation bis zu intensiven Impulsen, es bietet alles. Sehr empfehlenswert!

                    Novērtēšana 

                    New level of pleasure

                    The Cat's Paw changed the game for me. The electric pulses combined with the powerful vibrations brought me to a new level of pleasure. I found it easy to control and clean, plus its design and material felt premium.

                    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
                    Novērtēšana 

                    Wow!

                    Wow! The estim vibrator didn't disappoint! It's sleek, powerful, and the electric stimulation adds a unique sensation that I hadn't experienced before. It's a 10/10 for me, a thrilling addition to my collection!

                    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
                    Novērtēšana 

                    Must-have

                    Questo vibratore Cat Paw mi ha stupito! I diversi livelli di stimolazione mi hanno portato a nuove vette di piacere. L'uso è intuitivo e facile, un vero must-have per gli amanti del piacere intenso!

                      Novērtēšana 

                      Consigliatissimo

                      Il Cat's Paw è una scoperta incredibile! La stimolazione elettrica mi ha dato sensazioni che non ho mai provato prima. È diventato il mio giocattolo preferito in poco tempo.

                        Uzrakstiet savu pārskatu

                        Electro Sex Vibrator Cat's Paw

                        Electro Sex Vibrator Cat's Paw

                        Tīrs adrenalīna uzrāviens! Šī ekstrēmā BDSM seksa rotaļlieta apvieno juteklisku vibrāciju ar elektrošoku, sniedzot plašu aizraujošu sajūtu gammu no maigām līdz cietām. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties sajust nomierinošu vibrāciju vai aizraujošu elektriskās strāvas uzplūdus, elektrošoka vibrators "Cat's Paw" piedāvā visu, ko vēlaties.

                        Uzrakstiet savu pārskatu

                        Citi klienti arī iegādājās:

                        30 citas preces tajā pašā kategorijā: