No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācijas ierīces

Informatīvais biļetens

Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Pilns komplekts

Elektrosekss visaugstākajā līmenī! The Violet Wand ir izgatavots no stikla un tiek izmantots BDSM, lai, turot ierīci tuvu ķermenim, pievadītu augstfrekvences maiņstrāvu ar ļoti augstu spriegumu un zemu strāvas stiprumu. Dr. Sado pilnajā seksuālās elektrostimulācijas komplektā ir iekļauts viss nepieciešamais, lai sāktu darbu uzreiz un iepazītu brīnišķīgo elektroseksseksuālo

Vairāk informācijas

3328/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Elektrosekss visaugstākajā līmenī! Violet Wand ir izgatavots no stikla, un BDSM to izmanto, lai, turot ierīci tuvu ķermenim, ievadītu augstfrekvences maiņstrāvu ar ļoti augstu spriegumu un zemu strāvas stiprumu. Dr. Sado pilnajā seksuālās elektrostimulācijas komplektā ir viss, kas nepieciešams, lai sāktu darbu uzreiz un iepazītu brīnišķīgo elektroseksa pasauli!

    Šī maģiskā seksuālās elektrostimulācijas nūjiņa, tā sauktā Violet Wand, no kvēlojošā stikla uzgaļa uz saņēmēja ādas sūta tūkstošiem mazu zibšņu. Atkarībā no tā, cik spēcīgs ir iestatīts Violet Wand un kāds uzgalis tiek izmantots, katrs atsevišķs zibšņi ir līdzīgs maigai tirpšanas sajūtai vai nepatīkamam dūrienam. Tas ļauj izjust stimulāciju no maigas līdz sāpīgai, apvienojumā ar iespaidīgiem un, iespējams, pat biedējošiem vizuāliem efektiem.

    Violet Wand ir pazīstamas BDSM kopienā seksuālai elektrostimulācijai jau kopš 90. gadiem. Violet Wand ģenerē vieglus elektriskos triecienus, kad to tur tuvu ķermenim, un sniedz elpu aizraujošas sajūtas, kad tas saskaras ar ķermeni. Tomēr šo efektu var sajust tikai tad, ja starp elektrodu un ķermeni ir neliels attālums. Portāls Violet Wand pārvērš parasto elektrisko strāvu nekaitīgā zema strāvas stipruma strāvā!

    Izceltie elementi:

    • Plašs pielietojuma spektrs: Šajā pilnīgajā komplektā ir dažādi piederumi, tostarp, protams, Violet Wand un pats kabelis, 5 dažādi stikla elektrodi, un floggerbodylight adaptera paliktni un divas BDSM kopienā īpaši populāras vadošas stimulācijas ierīces: tā saukto Wartenberg Wheel un Double Pinwheel.
    • Elektrificējiet savas BDSM sesijas: ar visu šo iespēju daudzveidību jūs atradīsiet tieši to, par ko vienmēr esat sapņojis, sākot no maiga līdz cietam!
    • Pulsējošā violetā gaisma: spēlējieties tumsā un izbaudiet iespaidīgos un, iespējams, pat biedējošos violetās gaismas uzplaiksnījumus, ko rada stikla elektrodos esošais neona argons!


    Elektrificējiet visas savas maņas un ar šo Violet Wand pārceliet savu nākamo elektroseksuālo piedzīvojumu pavisam jaunā līmenī! Šajā visaptverošajā Dr. Sado komplektā ir viss nepieciešamais, lai eksperimentētu ar šo modernās seksuālās elektrostimulācijas veidu - neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis elektrosekss profesionālis!

    Atšķirībā no daudziem citiem elektrostimulācijas produktiem, kuriem nepieciešama stimulācijas strāvas ierīce ar kabeli, šim Dr Sado komplektam nepieciešams tikai pats elektrodu stienis (tā sauktā Violet Wand), jo to var izmantot ar daudziem uzgaļiem! Izbaudiet daudzveidīgās erotiskās sajūtas, ko piedāvās katrs atsevišķs uzgalis. Vēl viena priekšrocība ir tā, ka visus stikla elektrodus var izmantot gan zem, gan virs jostasvietas (ja vien tas nav iespējams medicīnisku iemeslu dēļ). Katrs no stikla uzgaļiem vada zema strāvas stipruma augstsprieguma frekvenci tā, ka tie droši pārveido parasto sadzīves strāvu. Stiklā iesprostotā argona gāze kļūst violeta, tāpēc to var redzēt tumsā, un, saskaroties ar ādu, tā sasmakst!

    Šo brīnišķīgo Violet Wand var pieslēgt strāvas avotam, un tam ir 5 saderīgi elektrodu uzlikas: t.s, Mushroom Tube, Comb Tube, Ballpoint Tube, Rake Tube un Tongue Tube. Pārvērtiet savus pirkstus par elektrības vadītājiem ar Bodylight Wand Adapter spilventiņu un elektrizējiet savu partneri ar katru pieskārienu! Vai arī pastipriniet savus pātagas triepienus ar ekstrēmo Twilight Flogger! Elektrību vadošās pātagas siksniņas ļauj jūsu partnerim redzēt katru dzirksti un sajust katru sitienu intensīvāk nekā jebkad agrāk. Izbaudiet divus sensacionālus instrumentus - Wartenberga riteni un dubultpirkstu pātagu, kurus var izmantot atsevišķi, lai uzbudinātu vai satriektu sajūtas, vai arī, izmantojot Bodylight Wand Adapter spilventiņu, paši kļūstiet par aktīvu elektrības vadītāju.

    Pilnajā Violet Wand komplektā no Dr. Sado ir šādas sastāvdaļas:

    • Violetā nūjiņa: Dr. Sado dizains ir ne tikai viegls un kompakts, bet arī ar mainīgas jaudas regulatoru, kas ļauj regulēt intensitāti no ļoti zemas līdz ļoti intensīvai. Tas padara mūsu Violet Wand par labu izvēli ikvienam, kas vēlas izbaudīt plašas BDSM iespējas.
    • Adapteris Bodylight Wand: Šis adapteris praktiski pārvērš jūsu ķermeni par ģeneratoru! Vienkārši pievienojiet adapteri Violet Wand un novietojiet spilventiņu uz ķermeņa, iebāžot to zem jostas, krūšturī vai apakšveļā. Katru reizi, kad jūsu āda pieskaras partnera ādai, jūs izveidojat erotisku elektrostimulācijas loku, ko jūs abi varat sajust!
    • Extreme Twilight Flogger: katru reizi, kad flogger saskaroties ar ādu, tas sūta elektrošoku jūsu partnerim. Trausli stikla aksesuāri viegli saplīst un ir grūti transportējami, bet šis.. flogger var viegli iepakot ceļojuma somā, pa ceļam nesabojājot! Izmantotais materiāls lieliski vada elektrību, tāpēc katra atsevišķa pātagas siksniņa ir uzlādēta ar elektrību. Jūsu partneris skūpstīšanas sesijas laikā jutīs daudz elektrošoku.
    • Vartenberga ritenis: sākotnēji to izmantoja, lai pārbaudītu nervu reakciju. Šis no jauna interpretētais instruments palielina jutīgumu BDSM laikā un atmodina visas erotiskās sajūtas! 20 sīkas adatiņas, kas ripo pa ādu, liks viņam vai viņai kliegt no baudas un līksmot ekstāzē. Pat ja šis piederums izskatās nepatīkams, tas neradīs nekādus ievainojumus, ja vien jūs apzināti neizdarīsiet lielu spiedienu uz Wartenberga riteni. Nēsājiet Bodylight Wand Adapter spilventiņu un pievienojiet savai sesijai vēl vienu sadomazohistisko sajūtu dimensiju!
    • Dubultais pirkstu ritenītis: šis pārnēsājamais gredzens sastāv no diviem Wartenberg ritenīšiem. Pārvelciet šo stimulējošo ierīci pāri partnera ādai un kairiniet viņa sajūtas ar maziem prieka dūrieniem!
    • Mushroom Caurule: Lai nodrošinātu īpaši intensīvu stimulāciju, maigi pārvelciet sēnveida elektrodu pāri partnera ādai. Plašais, apaļais gals nodrošina maigu, kutinošu sajūtu.
    • Skuju caurulīte: Šo ķemmei līdzīgo piederumu var izmantot uz ķermeņa, lai vienmērīgi izkliedētu strāvu, glāstītu un stimulētu partneri.
    • Mēles caurulīte: Elektrods: noapaļotā elektrodu bumba galā izskatās kā mēle vai čūskas galva un ir lieliski piemērota, lai iekļūtu spraugās vai vietās ar izliekumu vai leņķī.
    • Lodveida caurulīte: Šī izliektā elektrodu caurulīte ar lodveida galu novirza stimulāciju uz mazu, specifisku vietu, lai radītu koncentrētu dzirksteli, kas būs jūtama kā karsts, ass dzēliens.
    • Rake Tube: Šis elektrods vienmērīgi sadala strāvu lielākā platībā, un to var izmantot palutināšanai un sodīšanai.


    Sīkāka informācija:

    • Violet Wand "Twilight" no Dr. Sado, 10 detaļu komplekts
    • Violets stieņa elektrods
    • Krāsa: melna, metāla
    • Spriegums: ASV 110 V strāvas kabelis, izejas jauda 10 W, min/max 110V/220V, 50-60 Hz, izejas strāva min/max 2,5 W,0,4 A/5 W,0,5 A
    • Kopšana un tīrīšana: Veiciet visus norādījumus un drošības pasākumus. Tīrīšanai izmantojiet izopropilspirtu (75% vai vairāk). Pirms lietošanas ļaujiet spirtam izžūt un pilnībā iztvaikot. Esiet uzmanīgi, ievietojot un izņemot stikla elektrodus; ja stienis ar ievietotiem elektrodiem nokrīt, stikls var salūzt un iestrēgt stienī.
    • DROŠĪBA: Violeto nūjiņu lietošana elektrokardiostimulatoru, insulīna sūkņu vai citu elektrisku implantu lietotājiem var būt ļoti bīstama. Cilvēki ar jebkāda veida sirdsdarbības traucējumiem vai nervu bojājumiem nekādos apstākļos nedrīkst lietot Violet Wand. BDSM koncepcijas "Drošs, saprātīgs, saskaņots" kontekstā literatūrā lietošana virs kakla parasti tiek noraidīta. Lietojot ķermeņa iekšpusē, pastāv ievērojams risks, ka izmantotā stikla zonde salūzīs.
    • Materiāli: ABS plastmasa, stikls, silikons, metāls, gumija, alumīnija bez niķeļa, nerūsējošais tērauds.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Che esperienza elettrizzante!

    Che bella esperienza elettrizzante! Prima volta nel genere e sono molto soddisfatta di tutta l'esperienza. È stata una sensazione incredibile sulla mia pelle.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Quality seems very good

    The Quality seems very good. The different attachments give great varying sensations on the skin. The purple glow and sparks are a fun addition. The voltage is not excessive, definitely recommend for anyone interested in exploring e-stim.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Great product.

    The sensation and pleasure on skin feels great.
    Would recommend it to and couple that are into electro play. We love the product. Great voltage and regulates to desired effect.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Pilns komplekts

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Pilns komplekts

    Elektrosekss visaugstākajā līmenī! The Violet Wand ir izgatavots no stikla un tiek izmantots BDSM, lai, turot ierīci tuvu ķermenim, pievadītu augstfrekvences maiņstrāvu ar ļoti augstu spriegumu un zemu strāvas stiprumu. Dr. Sado pilnajā seksuālās elektrostimulācijas komplektā ir iekļauts viss nepieciešamais, lai sāktu darbu uzreiz un iepazītu brīnišķīgo elektroseksseksuālo

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    17 citas preces tajā pašā kategorijā: