No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācijas ierīces

Informatīvais biļetens

E-Stim Remote System no E-Stim Systems: attālināti vadāma elektrostimulācija

Jauns Piedāvājums
  • E-Stim Remote System no E-Stim Systems: attālināti vadāma elektrostimulācija

Izbaudiet BDSM sesijas aizraušanos ar E-Stim Remote System no E-Stim Systemskas nodrošina uzlabotu attālināti vadāmu elektrostimulāciju vai perfektu elektroseksu. Šī sistēma ar iespaidīgu līdz pat 100 metru darbības rādiusu ļauj dinamiski un ātri kontrolēt no attāluma - ideāli piemērota, lai vēl dziļāk izpētītu dominanci un pakļaušanos.

Vairāk informācijas

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet BDSM sesijas aizraušanos ar E-Stim Remote System no E-Stim Systemskas nodrošina jums modernu, ar tālvadības pulti vadāmu elektrostimulāciju vai perfektu elektroseksu. Šī sistēma ar iespaidīgu līdz pat 100 metru darbības rādiusu ļauj dinamiski un ātri kontrolēt no attāluma - ideāli piemērota, lai vēl dziļāk izpētītu dominanci un pakļaušanos. E-Stim Remote System no E-Stim Systems ir 10 dažādi režīmi, tostarp kustību noteikšanas un skaņas režīmi, lai uzlabotu kontroli BDSM scenārijos. E-Stim Remote System ir paredzēta diskrētai un pielāgojamai stimulācijai, un tā ir piemērota gan vienatnē, gan pāriem. Mūsu E-Stim Remote System ir raksturīgs kompakts dizains un individuāli regulējami jaudas līmeņi. Šī sistēma ne tikai uzlabo elektrostimulācijas pieredzi, bet arī savieno vairākas ierīces sarežģītiem un elektrizējošiem BDSM iestatījumiem.

    E-Stim Remote Systemjaunākais papildinājums E-Stim Systems Ir ievērojami uzlabots salīdzinājumā ar oriģinālo "Series 1 Remote". Šī sistēma, kas piedāvā lielāku jaudu, kontroli un inovatīvus režīmus, ir ideāla izvēle, lai uzlabotu elektrostimulāciju BDSM kontekstā.

    E-Stim Remote sistēmas no E-Stim Systems galvenās iezīmes:

    • Uzlabotas tālvadības pults funkcijas: Digitāli kodētā radio vadības sistēma ar darbības rādiusu līdz 100 metriem nodrošina efektīvu un ātru elektrostimulāciju no attāluma.
    • Vairāki darbības režīmi: sistēmai ir 10 dažādi darbības režīmi, tostarp divi kustību noteikšanas režīmi un divi novatoriski audio režīmi, kas nodrošina dažādas elektrostimulācijas iespējas.
    • Intuitīvs dizains un vienkārša lietošana: Sistēma sastāv no īpaši izstrādāta rokas raidītāja ar 4 pogām un neliela, diskrēta uztvērēja ar jostas stiprinājumu, kas atvieglo lietošanu.
    • Pielāgojami jaudas līmeņi: Sistēma piedāvā 27 jaudas līmeņus 10 dažādos režīmos, no kuriem katru var regulēt septiņos līmeņos. Tas ļauj precīzi kontrolēt elektrostimulācijas intensitāti.
    • Vairāku ierīču pieslēgšana: sistēma ir veidota tā, lai vairākus rokas raidītājus un elektrostimulācijas ierīces varētu pieslēgt vienu pie otras, tādējādi nodrošinot daudzpusīgas konfigurācijas vienam vai vairākiem cilvēkiem.
    • Inovatīvā dinamiskā viļņu formas sistēma: Inovatīvā dinamiskā viļņu formas sistēma ir aprīkota ar drošu, strāvas strāvas ierobežotu maiņstrāvas izeju (BiPhasic), kas nodrošina efektīvu un drošu elektrostimulāciju.
    • E-Stim Systems mūža garantija: šai tālvadības pults ir piešķirta mūža garantija E-Stim Systems piegādāta.


    Paredzēts plašam lietojumu klāstam:

    • Kustību režīms: kustību režīms reaģē uz mazāko kustību un piedāvā unikālas "sodīšanas" iespējas. Pogu "FIRE" var izmantot, lai deaktivizētu kustību sensoru tūlītējai "iedarbībai".
    • Divi jaunie audio režīmi: divi jaunie audio režīmi ir tik jutīgi, ka tos var iedarbināt ar klauvējienu no vairāku metru attāluma, un piedāvā dažādus jutības līmeņus un displeja režīmus dažādiem lietojumiem.
    • Mācību režīms: Mācību režīms ir uzlabots un tagad piedāvā četrus jaudas līmeņus (25 %, 50 %, 75 % un 100 %), kurus var iestatīt, vienkārši nospiežot pogu.
    • Mācību režīms: Izmantojot mācību režīmu, vadības iestatījumus var pielāgot tā, lai ar vienu rokas raidītāju varētu vadīt vairākas ierīces un otrādi.
    • Lielāka jauda: ar mikroprocesoru kontrolēts sprieguma ģenerators nodrošina efektīvu akumulatora izmantošanu un efektīvu izejas jaudu, jo īpaši augstākos līmeņos, pateicoties jaunajai dinamiskajai izejas sistēmai.


    Drošība un savietojamība:

    • E-Stim Remote System ir jaudīga 3,5 mm izeja, kas ir saderīga ar visiem elektrodiem no E-Stim Systems saderīgs.
    • Sistēma ir izstrādāta un ražota Apvienotajā Karalistē, tāpēc tā atbilst jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības standartiem un ir marķēta ar CE zīmi, lai nodrošinātu drošu un uzticamu darbību.


    Tehniskie dati:

    • Kanāli/izvades: Radio vadāms viens kanāls, izmantojot 3,5 mm mono ligzdu.
    • Displejs: Spilgtas gaismas diodes norāda strāvas, izejas un uztvērēja aktivitāti.
    • Darbības režīmi: 10 ("Uguns", "Nepārtraukts", "Impulss", "Mācības", "Treniņš") ar 27 jaudas līmeņiem un 7 iestatījumu iespējām katrā darbības režīmā.
    • Darbības elementi: Barošanas bloks (ieslēgšana/izslēgšana, mācīšanās funkcija), tālvadības pults (uz augšu, uz leju, iestatīšana, aizdedzināšana).
    • Izejas frekvence: īpaši izstrādāta drošai un efektīvai stimulācijai.


    Šis E-Stim Remote System nav tikai jebkurš piederums, bet gan daudzpusīgs rīks, lai atklātu aizraujošās attālināti vadāmas elektrostimulācijas iespējas BDSM. Inovatīvais dizains un daudzās funkcijas sola unikālu un aizraujošu pieredzi gan vientuļniekiem, gan partneriem.

    Vairāk informācijas:

    • E-Stim Remote System no E-Stim Systems: Attālināti vadāma elektrostimulācija, kas ir sava klase.
    • Rokas raidītāji: "Up", "Down", "Adjust" un "Fire".
    • Izejas viļņu forma: divfāžu, strāvas ierobežota, impulsu maiņstrāva ar dinamiskām viļņu formām.
    • Radio specifikācija: digitāli kodēts Keyloc 433Mhz
    • Barošanas avots: Barošanas bloks = standarta 9 V sārma baterija (PP3), rokas raidītājs = CR2032 baterija (komplektā)
    • Piegādes komplektācija: rokas raidītājs ar bateriju, PP3 baterija, 3,5 mm līdz 2 mm TENS izejas kabelis, 4 pašlīmējoši elektrodu spilventiņi, aizsargvāciņš, ātras lietošanas rokasgrāmata.
    • Izmēri: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 146 g, rokas raidītājs 33 mm x 59 mm x 8 mm, 17 g.
    • Ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
    • Integrētas drošības funkcijas, piemēram, strāvas ierobežošana.
    • CE un UKCA marķējums.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
    • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Novērtēšana 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Novērtēšana 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          E-Stim Remote System no E-Stim Systems: attālināti vadāma elektrostimulācija

          E-Stim Remote System no E-Stim Systems: attālināti vadāma elektrostimulācija

          Izbaudiet BDSM sesijas aizraušanos ar E-Stim Remote System no E-Stim Systemskas nodrošina uzlabotu attālināti vadāmu elektrostimulāciju vai perfektu elektroseksu. Šī sistēma ar iespaidīgu līdz pat 100 metru darbības rādiusu ļauj dinamiski un ātri kontrolēt no attāluma - ideāli piemērota, lai vēl dziļāk izpētītu dominanci un pakļaušanos.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          17 citas preces tajā pašā kategorijā: