No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Klasiskās šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

Ticības josta vīriešiem - NoPacha ™ Spartacus

Pakļāvīgam vīrietim, kurš dziļi ilgojas pēc dominējošas kontroles pār savu dzimumlocekli un seksualitāti, "NoPacha Spartacus" ir atslēga viņa fantāziju piepildīšanai. Tajā pašā laikā šī šķīstības josta ir ideāls instruments dominējošiem partneriem, kuriem patīk īstenot varu pār partnera seksuālo brīvību un baudu.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pakļāvīgam vīrietim, kurš dziļi ilgojas pēc dominējošas kontroles pār savu dzimumlocekli un seksualitāti, "NoPacha Spartacus" ir atslēga viņa fantāziju piepildīšanai. Tajā pašā laikā šī šķīstības josta ir ideāls instruments dominējošiem partneriem, kuriem patīk īstenot varu pār sava partnera seksuālo brīvību un baudu.

    Iegremdējieties šķīstības un kontroles pasaulē un atklājiet MEO Germany "NoPacha Spartacus" - vislabāko nerūsējošā tērauda šķīstības jostu padevīgam vīrietim, kurš ilgojas pēc stingras kontroles pār savu dzimumlocekli un seksuālo baudu.

    "NoPacha Spartacus" ir daudz vairāk nekā parasta šķīstības josta. Tas ir veltījums padevības un padevības mākslai. Pateicoties unikālajam dizainam, kas sastāv no noņemama, dobja dzimumlocekļa, dzimumlocekļa būrīša, eņģēm piekarināta dzimumlocekļa gredzena un drošas piekaramās slēdzenes, tas piedāvā ideālu stingras disciplīnas un apspiestas iekāres kombināciju. Nevainības josta pastāvīgi atgādina padevīgajam vīrietim par viņa kā uzticama verga lomu, kurš pilnībā atteicies no kontroles pār savu dzimumlocekli.

    "NoPacha Spartacus" nevainības jostu var lietot ar vai bez urīnizvadkanāla aizbāžņa, padarot to par universālu dominances un pakļaušanās instrumentu. Tas ļauj dominējošajam partnerim pielāgot kontroles un ierobežojumu pakāpi. Atkarībā no prasībām dzimumlocekļa aizbāzni var izmantot, lai palielinātu kontroli vai kā mērķtiecīgu soda līdzekli. Šī pielāgojamība padara "NoPacha Spartacus" par īpaši spēcīgu rīku to personu rokās, kuras vēlas īstenot pilnīgu varu pār partnera seksuālo brīvību, sniedzot dziļu iespēju izpētīt dominanci un pakļaušanos attiecībās.

    Tīrasības josta vīriešiem - NoPacha Spartacus:

    • Izsmalcināta materiālu izvēle: NoPacha Spartacus" ir izgatavota no higiēniskā nerūsējošā tērauda un piedāvā izturīgu, drošu un estētisku šķīstību.
    • Ergonomisks stiprinājums: ar savu kompakto izmēru un dzimumlocekļa aizbāzni šī šķīstības josta ir īpaši izstrādāta pieredzējušiem BDSM cienītājiem, kuri vienlīdz augstu vērtē komfortu un kontroli.
    • Ar dzimumlocekļa spraudni specializētākām rotaļām: dobais dzimumlocekļa spraudnis ļauj urinēt un piespiedu ejakulēt bez erekcijas, nēsājot šķīstības jostu, kas paplašina specializētāku rotaļu iespējas.
    • Kontrole un drošība: "NoPacha Spartacus" novērš nesankcionētu piekļuvi vīrieša dzimumorgāniem, padarot to par efektīvu pakļaušanās instrumentu.


    Izsmalcināts dizains:

    • Sānu atveres: Nodrošina vieglu tīrīšanu un higiēnu ilgstošas valkāšanas laikā.
    • Ietver drošības slēdzeni: komplektā ir piekaramā atslēga un atslēgas, kas simbolizē un nodrošina pilnīgu kontroli.
    • Vīrieša gredzens ar eņģēm: īpašā dzimumlocekļa gredzena konstrukcija ļauj viegli uzvilkt šķīstības jostu.


    Pateicoties atjautīgajam dizainam, NoPacha™ Spartacus šķīstības josta nav jānoņem tīrīšanai. Vienkārši nomazgājieties dušā ar uzvilktu šķīstības jostu, kārtīgi noskalojiet un atstājiet kārtīgi nožūt. Kad šķīstības josta netiek valkāta, mēs iesakām veikt rūpīgu tīrīšanu ar mūsu INSTACLEAN aerosolu, lai nodrošinātu maksimālu higiēnu. Mēs piedāvājam mūsu PlowBoy želeju dzimumlocekļa kopšanai, kamēr valkāta šķīstības josta. Tas ir bagātināts ar D vitamīnu un alveju, nodrošina maigu kopšanu un optimālu ādas kopšanu.

    Papildu informācija:

    • Tīras josta vīriešiem - NoPacha Spartacus
    • Dzimumlocekļa gredzena iekšējais diametrs: 40 mm, 45 mm vai 50 mm
    • Dzimumlocekļa diametrs: 34 mm
    • Dzimumlocekļa garums: 50 mm
    • Dzimumlocekļa korķis: 40 mm
    • Piegādes komplektācija: 1 dzimumlocekļa būris, 1 noņemams dzimumlocekļa korķis, 1 dzimumlocekļa gredzens ar eņģi, 1 piekaramā atslēga un 2 atslēgas.
    • Atklājiet arī mūsu ekskluzīvo CUMELOT klāstu, kas īpaši izstrādāts, lai intensīvi stimulētu prostatu un pasīviem vīriešiem radītu nepārspējamu piespiedu orgasmu bez erekcijas. Nepieciešams visiem dominējošiem partneriem, kuri vienmēr vēlas būt noteicēji.
    • MEO, Cumelot, NoPacha un PlowBoy ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Einfach hervorragend!

    Ich bin von der Qualität des NoPacha Spartacus Keuschheitsgürtels absolut begeistert! Auch bei längerem Tragen ist der Tragekomfort unübertroffen. Der Verschluss ist zwar anfangs etwas fummelig, aber mit etwas Übung hat man den Dreh schnell raus.

    Die Wahl der Ringgröße 45 war goldrichtig. Anfangs hatte ich Zweifel, ob ich die richtige Wahl getroffen habe, da mir der Ring zunächst zu eng erschien. Der Schlüssel zum Erfolg liegt aber darin, zuerst die Hoden und dann den Penis durch den Ring zu ziehen. So sitzt er zwar eng, aber genau diese Passform erweist sich bei längerem Tragen als ideal. Ein größerer Ring hätte vielleicht nicht den gleichen Halt geboten, vor allem bei einer Erektion, da sich der Käfig dann etwas verschiebt. Für mich ist der enge Sitz also perfekt.

    Der Käfig selbst ist eher klein, was die Bewegungsfreiheit einschränkt. Ich habe mich bewusst für einen kleineren Käfig entschieden, da mein Penisnicht besonders groß ist. Trotzdem füllt mein Penis den Käfig fast vollständig aus und bei einer Erektion entsteht ein intensiver Druck. Mit meinen fast 15 cm im erigierten Zustand könnte es für Männer mit einem sehr großen Penis eine Herausforderung werden.

    Auch der Penisplug lässt sich leicht einführen und sitzt sicher. Ich empfehle dringend, sich vorher mit einem Harnröhrendehner zu dehnen, um das Einführen des Plugs zu erleichtern und das Tragegefühl zu verbessern. So vorbereitet ist das Wasserlassen sowohl mit als auch ohne Dilatator möglich.

    Alles in allem bin ich rundum zufrieden und kann den Spartacus Keuschheitsgürtel uneingeschränkt weiterempfehlen!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Ticības josta vīriešiem - NoPacha ™ Spartacus

    Ticības josta vīriešiem - NoPacha ™ Spartacus

    Pakļāvīgam vīrietim, kurš dziļi ilgojas pēc dominējošas kontroles pār savu dzimumlocekli un seksualitāti, "NoPacha Spartacus" ir atslēga viņa fantāziju piepildīšanai. Tajā pašā laikā šī šķīstības josta ir ideāls instruments dominējošiem partneriem, kuriem patīk īstenot varu pār partnera seksuālo brīvību un baudu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    14 citas preces tajā pašā kategorijā: