No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

NoPacha® Punisher 2.0 - jauninājums, ko esat gaidījis!

Mēs ieklausījāmies un pēc daudzām klientu atsauksmēm ar lepnumu prezentējam NoPacha® Punisher 2.0 - piederumu, kas no jauna definē BDSM attiecību intensitāti. Saskaņā ar pārbaudītām tradīcijām Punisher 2.0 apvieno šķīstību, CBT un Cock Bondage pavedinošā saspēlē, kas valdzina gan dominantus, gan pakļāvīgos.

Vairāk informācijas

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mēs esam ieklausījušies un pēc daudzām klientu atsauksmēm ar lepnumu piedāvājam NoPacha® Punisher 2.0 - BDSM aksesuāru, kas no jauna definē BDSM attiecību intensitāti. Saskaņā ar sen pārbaudītām tradīcijām Punisher 2.0 apvieno šķīstību, CBT un Cock Bondage, lai radītu pavedinošu mijiedarbību, kas valdzina gan dominantus, gan pakļāvīgos. Vienkārši sakot: absolūti ģeniāls dzimumlocekļa būris!

    Dominance redefinēta no jauna: Atklājiet NoPacha® Punisher 2.0 - tagad trīs individuālajos izmēros, lai vēl perfektāk piegulētu tieši tā, kā jums patīk!

    Meistarklase meistarībā: izgatavots no divslāņu, rūpīgi apstrādātas ādas, šis izturīgais maiss apvieno funkcionalitāti un estētiku. Aprīkots ar rāvējslēdzēju, Velcro aizdari un siksniņu ar slēdzeni, NoPacha ® Punisher 2.0 piedāvā maksimālu drošību un labu nēsāšanas komfortu. Tomēr īstais izcilākais ir inovatīvais, aizslēdzamais rāvējslēdzējs, kas reizi par visām reizēm novērš nesankcionētu piekļuvi vīriešu dzimumorgāniem. Aizsardzība, komforts un drošība pavisam jaunā līmenī.

    Tagad rāvējslēdzējs ir arī aizslēdzams!

    Rāvējslēdzēja slīdnis ir aprīkots ar integrētu atslēgas slēdzeni. Tā priekšrocība ir tā, ka rāvējslēdzēju var nostiprināt tieši un bez papildu ierīcēm. Pateicoties iebūvētās atslēgas slēdzenes plānajam un estētiski pievilcīgajam dizainam, šis rāvējslēdzēja aizdare apvieno drošību ar eleganci. Ideāli piemērots mūsu vajadzībām, kur neatļauta piekļuve vīriešu dzimumorgāniem un dizains ir vissvarīgākie. Piegādes komplektācijā, protams, ir iekļauta atbilstoša atslēga rāvējslēdzēja bloķēšanai.

    Ādas maisiņa iekšpusē slēpjas kaut kas īpaš s: dzelkšņi, kas uz jebkuru uzbudinājuma mājienu reaģē ar asām sāpēm. Pastāvīgs atgādinājums par to, cik tuvu ir prieks un sāpes.

    NoPacha ® Punisher 2.0: neierobežota iekāre caur šķīstību un kontroli!

    Masturbācija? Seksuālie sakari? Ar NoPacha ® Punisher šīs darbības kļūst par gandrīz nepārvaramiem izaicinājumiem. Un, ja lietotājs tomēr kļūst seksuāli uzbudināts, iekšējie dzelkšņi nodrošina tūlītējas sekas. Lai izvairītos no nevajadzīgām sāpēm, ir nepieciešama īpaša piesardzība. Tāpēc dominējošam saimniekam vai stingrai saimniecei nekad nevajadzētu pārāk cieši satvert.

    Izskatā neuzkrītošs, Punisher 2.0 ir pietiekami diskrēts, lai ikdienā to varētu nemanāmi nēsāt zem parastām biksēm vai šauriem džinsiem.

    Katram NoPacha® Punisher 2.0 komplektā ir piemērota maza piekaramā atslēga ar divām atslēgām un papildu atslēga aizslēdzamam rāvējslēdzējam. Un tiem, kas vēlas savu baudu pacelt jaunā līmenī, Punisher 2.0 ir saderīgs ar mūsu MEObond® elektronisko laika slēdzeni - stundām, pat dienām intensīvas vīriešu baudas kontroles!

    NoPacha® Punisher 2.0: izbaudi dominanci, pakļaušanos un šķīstību pilnīgi jaunā dimensijā. Jūs gaida vēl intensīvāka baudas, sāpju un kontroles mijiedarbība!

    Vairāk informācijas:

    • NoPacha® Punisher 2.0: NoPacha® Punisher 2.0
    • BDSM seksa rotaļlieta savā klasē
    • Slēdzams ādas maisiņš dzimumorgāniem, tagad trīs izmēros un ar inovatīvu slēdzamu rāvējslēdzēju.
    • Ar atbilstošu piekaramo atslēgu, ieskaitot 2 atslēgas un atslēgu aizslēdzamam rāvējslēdzējam.
    • Materiāli: augstas kvalitātes āda, nerūsējošais tērauds un misiņš (piekaramā atslēga) maksimālai izturībai un drošībai.
    • Mazs: kopējais garums: aptuveni 11 cm, garums bez siksnas: 8 cm, platums 8 cm, atvērums (Velcro aizdare) 4,5-5,5 cm
    • Vidēja: kopējais garums: aptuveni 11 cm, garums bez siksnas: 8 cm, platums 8,5 cm, atvērums (Velcro aizdare) 4,5-5,5 cm
    • Liels: kopējais garums: aptuveni 12 cm, garums bez siksnas: 9 cm, platums 9 cm, atvērums (Velcro aizdare) 4,5-5,5,5 cm

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Extraklasse

    …das wohl Beste, dass ich je bei Meo gekauft habe.
    Hält was er verspricht. Wenns weh tun darf, wirst du den Punisher 2.0 lieben.
    Besonders geil unter ner engen Jeans. Ich trag ihn fast täglich.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      NoPacha® Punisher 2.0 - jauninājums, ko esat gaidījis!

      NoPacha® Punisher 2.0 - jauninājums, ko esat gaidījis!

      Mēs ieklausījāmies un pēc daudzām klientu atsauksmēm ar lepnumu prezentējam NoPacha® Punisher 2.0 - piederumu, kas no jauna definē BDSM attiecību intensitāti. Saskaņā ar pārbaudītām tradīcijām Punisher 2.0 apvieno šķīstību, CBT un Cock Bondage pavedinošā saspēlē, kas valdzina gan dominantus, gan pakļāvīgos.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: